Dzień 4 (Wtorek 19 Marzec 2024):
Wyniki kolejki
99 Problems 106 - lady riders 116
Alpacas of Fate 86 - Omonia Lipnica 117
STS BOBRY KĘTRZYN 99 - mocarna 77 102
KS Aluminium Konin 106 - ZKS 1938 Stal Stalowa Wola 123
Czarni Kobyle 117 - CKS Chotomów 140
KS Społem 116 - Młode Willki 124
AZS Magnuszew 43 - Manieczki 133
Pruszcz All Stars 87 - KKS Limanowa 109
Najlepsze drużynowe osiągnięcia kolejki
Punkty : 140 : CKS Chotomów
Zbiórki : 72 : Manieczki
Asysty : 45 : Manieczki
Przechwyty : 10 : CKS Chotomów
Zablokowane rzuty : 11 : Manieczki
Najlepsze indywidualne osiągnięcia kolejki
Punkty : 40 : L. Kai Seng (KS Społem)
Zbiórki : 24 : G. Arredondo (Manieczki)
Asysty : 13 : A. Katsikoyiannis (CKS Chotomów)
Przechwyty : 4 : W. Salwowski (CKS Chotomów)
Zablokowane rzuty : 5 : O. Chavez (KS Społem)
Najlepsza piątka kolejki
Point Guard : B. Guolo (Manieczki) (33 Punkty, 7 Zbiórki, 8 Asysty, 3 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 41
Shooting Guard : M. Treacy (CKS Chotomów) (36 Punkty, 6 Zbiórki, 8 Asysty, 2 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 44
Small Forward : W. Salwowski (CKS Chotomów) (36 Punkty, 10 Zbiórki, 6 Asysty, 4 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 40
Power Forward : C. Ceman (lady riders) (22 Punkty, 17 Zbiórki, 5 Asysty, 0 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 42
Center : G. Arredondo (Manieczki) (15 Punkty, 24 Zbiórki, 4 Asysty, 1 Przechwyty, 2 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 39
MVP kolejki
M. Treacy (CKS Chotomów) (36 Punkty, 6 Zbiórki, 8 Asysty, 2 Przechwyty, 0 Zablokowane rzuty) : Efektywność : 44
Najsłabszy występ kolejki
R. Krasuski (AZS Magnuszew) (1 Punkty, 2 Zbiórki, 0 Asysty, 0 Przechwyty, 1 Zablokowane rzuty) : Efektywność : -9
Wszystkie rodzaje statystyk
Zawodnik, który zapomniał zdjąć rękawic zimowych : A. Katsikoyiannis (CKS Chotomów), B. Terzić (Czarni Kobyle), O. Chavez (KS Społem), M. Trojnara (AZS Magnuszew) : 5 Straty
Zawodnik dostrzeżony przez sędziego : F. Perger (Omonia Lipnica), R. Pilipas (STS BOBRY KĘTRZYN), P. Galijot (Czarni Kobyle), O. Chavez (KS Społem) : 6 Faule
Iron man : M. Skórnicki (99 Problems), L. Runfeng (mocarna 77), R. Pilipas (STS BOBRY KĘTRZYN), R. Barlow (Manieczki), B. Guolo (Manieczki), M. Trojnara (AZS Magnuszew), A. Romankiewicz (AZS Magnuszew), E. Górniak (Pruszcz All Stars), D. Miljenović (KKS Limanowa) : 48 Minuty
Snajper : S. Miller (KS Aluminium Konin), L. Kai Seng (KS Społem) : 7 3 punkty
Najlepszy zawodnik : G. Arredondo (Manieczki) : Ocena : 17.5
Najsłabszy zawodnik : M. Trojnara (AZS Magnuszew) : Ocena : 4.5