Φιλε Αρης ειναι ,οποτε αν και bot μπορει να παρει αποτελεσμα.
χαχαχα
Πλακα κανω εννοειται οτι μιλω για τους υπολοιπους αγωνες ,εκτος και αν δεν σκοπευεις να το χτυπησεις το ματσακι.
χαχαχα
Δεν ξερω ειλικρηνα πως γινεται η επιλογη των παικτων για το allstar. Εδωσα ενα καρο χρηματα σε αγορα και μισθους για sg και επιλεχθηκε ο2ος της ομαδος μου να εκπροσωπησει την ομαδα.
Ο Ολυμπιακος φετος περπατωντας με 15 βαθμους διαφορα θα παρει πρωταθλημα. Εχει ομαδα ,προπονητη ,χρημα ,παιζει ωραιο ποδοσφαιρο. Βλακα προεδρο εχει που καθετε και μιλαει για διαιτησιες. Αυτος θα πρεπε να πλερωνει τους διαιτητες να τον παιζουν κοντρα ,γιατι με αυτην την ομαδα το πρωταθλημα το εχει σιγουρο και μαγκια θα πουλουσε.
Κρατηστε λοιπον τα φραγκα του και διωχτε τον προεδρο και παρτε κανενα εξυπνο ,οχι φλουφλιβουτηροφραγκατομπεμπε.
@Dirk Nowitzki Team Ο Παοκ καλα κρατηθηκε απεναντι στην μοναδικη ομαδα που παιζει φετος ποδοσφαιρο εντος Ελλαδος. Αλλα μονοι σας βγαλατε τα ματια σας. Εκει που θα μπορουσες να χτυπησεις ,μετα το 60 οπου ο Ολυμπιακος παιφτει ,οι μαγκες σου σε αφησαν με 10. Μην μιλας για διαιτησιες οταν δεν υπαρχει λογος. Ενας Μιραλας παιχταρας σε επαιξε μονος του. Παραδεξου το οτι Μιραλας ,φετφατζιδη και καποιους ακομη εμεις δεν εχουμε εδω πανω και αυτο φαινεται. Ας μην τα μηδενιζουμε ολα ,ο Οσφπ φετος και με αντιπαραγκα μπορει να παρει νταμπλ.
Και μην μπερδευεστε ,μπορει να ειμαι αντι Οσφπ ,Παο κ.τ.λ λογω παραγκων ,αλλα πρωτα απ ολα μου αρεσει το ποδοσφαιρο ,η ωραια μπαλιτσα.
Ετσι παραδεχομαι τον Παο πριν μια δεκαετια στο champions και τον Οσφπ στις 2 περιοδους με βαλβερδε. Τα υπολοιπα ολα σιγορα κατακριτεα ειναι.
Παραδεχομαι τον Παοκ στα προκριματικα ως και την φενερ και τον Αρη στα Ευρωπαικα.
Δεν θα κοροιδεψω ομως τον εαυτο μου να πω πως ο Αρης παιζει εντος Ελλαδας μπαλαρα.