Na, akkor tartok én is egy kis értékelést ...
Amit a fiúk tegnap az 1. negyedben és a 2. negyed elején mutattak, az nem volt valami bíztató. Aztán később szerencsére erőre kaptak és a félidőre már 13 pont előnyünk volt, s végül 28 ponttal vertük ellenfelünket.
Palik pontjaival (33) most is elégedett vagyok, ám a 3-asokat ezen a meccsek pocsék százalékban dobta be. Ennek ellenére 7-es osztályzatot kapott. Medárd nem játszott akkorát, mint kedden, ennek ellenére az értékelése jobb volt (9) ... viszont több lepattanót vártam volna tőle ... Hasonló a helyzet Bonsenorral is ... az értékelése neki sem rossz (9,5), viszont az eredményei nem valami fényesek: 9 lepattanó és 6 pont ... vele nagyon nem vagyok megelégedve ... Fuentes Ros 13 lepattanója mellé ugyanennyi pontot gyűjtött és 7-es osztályzatot kapott ... többet is dobhatott volna, de figyelembe véve, hogy csereként játszott, vele mondhatni elégedett vagyok. Giaccio viszont nem villogott ... mindössze 2 gólpassz és 9 pont a mérlege ... ez kritikán aluli tőle ... A két DH-m közül Orsós közepesen, Tokaji viszont pocsékul játszott. Szöllősi kb. azt hozta, ami tőle elvárható volt, Györkös viszont egész jót játszott, annak ellenére, hogy kevés időt töltött a pályán.
Hát ez volt a "rövid" értékelésem ... :-D