Pubi az öregapád :) szerintem idősebb vagyok itt az összes 2.2-esnél,
1) ezt írod fentebb :
Jövőre nem fogom tudni eltartani pluszosan a csapatom mint eddig tettem
vagyis pont emiatt kéne eladnod
2) Mindenáron feljutott Enci is, hosszas küzdelmek árán Menyhérttel. Addig verte a vasat, amíg sikerült feljutnia
3) Simán? Akkor miért siránkozik Cimi, hogy jó lenne feljebb kerüljön? Miért mondod, hogy mínuszos leszel jövőre?
Alig fér be nálatok most is a két srác, ezt be kell látni. Önbecsapás, amit mondasz, hogy nem okoz gondot itt (2-ben) egy 150+-os ember!
A simán eltartás meg úgy nem nagy szám, ha nincs mellé csapat, hanem csak egy fecske van... Csapat nélkül nem tudsz eredményes lenni ergo pénzed sem lesz több, ha csak "vegetálsz" a középmezőnyben,mint pl Halmos tulaja
(21-23. szezonban 4.,5., 4. volt)
Én tudok neked olyan nt -t mondani, akibe belerokkant hukli a 2-ben.. nevezetesen Leszkoven volt az a 240-es bérével
Továbbá az is kérdéses számomra , hogy meddig győzi majd newsea Plotárt (160k), ha fenn kívánja tartani az 550-es keretét a 2.4-ben? Szerintem az is véges ideig fog tartani leépítés/eladások nélkül.
Tehát megdőlni látszik, hogy bármely nt ember eltartható a 2-ben.. Egyáltalán nem, pl Fónagy sincs 2. ligásnál.
Nem is ragozom, az a baj nem akarjátok megérteni, amit mondok.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 12/12/2013 9:28:13 AM