A co robi ze swoją drużyną, to jest jego prywatna i dowolna sprawa!!!! Może nawet hodować pieczarki na farmie albo zbierać jajka od kur, bo to jest JEGO klub czy się to komuś podoba czy nie!!!
Dziwne że robiąc to co chce, dokładnie pokrywa to się z Twoją wizją...
Więc proszę bardzo aż takie kitu mi nie wciskać że robi to co chce, bo nie robi.
Szacunek można mieć dla tych co osiągnęli sukces w BB, np grają w PLK, zwycięscy Pucharów, BBB, selekcjonerzy, skauci, ci co trenują kadrowiczów i jakoś ciągną zespół w górę... itp.
Wybacz, ale szacunek miałbym gdyby Kędzior grał nadal i trenował Pogorzelca dalej i toczył wyrównane boje z nami nadal. Wtedy to należał mu się wielki szacun. Teraz to nie wiem za co winny miałbym mu być szacunek. To że raz w tygodniu loguje się i wklepuję Twoje polecenia?
Powtórzę raz jeszcze nie mam o to pretensji do Ciebie, że wykorzystujesz najlepsze możliwości by mieć najlepiej wytrenowanych zawodników i w najlepszej formie na najważniejsze mecze. Nawet Cię bardzo za to pochwalę, że robisz wszystko co jest najefektywniejsze.
Boli mnie jednak to że twórcy gry powinni zrobić coś z hasłem "Farma" gdyż w mojej ocenie zabije ona prędzej czy później grę na poziomie reprezentacji.
Last edited by Mario at 2/13/2010 8:52:51 AM