BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: andretas

This Post:
00
169045.251 in reply to 169045.249
Date: 1/14/2011 1:12:23 AM
Overall Posts Rated:
55
gerai tu niekam neidomus is vis cia atsiradai kaip is sudo gali toliau savo "piena" eiti gerti :))

Message deleted
Message deleted
This Post:
00
169045.255 in reply to 169045.252
Date: 1/14/2011 9:54:33 PM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
III.6
Overall Posts Rated:
328328
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
Dar penkios dienos iki deadlino,o tema atejo i aklaviete.Negi visi jau issirinko uz ka balsuot?As ne.Visi suprantam kad kova vyksta tik tarp dvieju kandidatu.As esu uzmetes balsa uz Mindziu(YoMaYo).Prabalsavau dar tada,kai reikejo rinktis is jo ir Vaido.Nesunku buvo apsisprest.Nu bet veliau i kova stojus Wazoo,suabejojau.Uz Mindziaus nugaros stovi patirtis su NT,uz Wazoo entuziazmas ir iskalba.Visgi esu labiau linkes rinktis laiko patikrinta kandidata nors nezinia,gal reiktu surizikuot?

Taigi uzduosiu klausima abiems kandidatams:Kuo esi geresnis uz savo varzova rinkimuose?Kokie tavo pranasumai lyginant su juo,arba kokie konkurento minusai,kuriu neturi tu?

This Post:
11
169045.256 in reply to 169045.255
Date: 1/14/2011 11:53:29 PM
Overall Posts Rated:
205205
Taigi uzduosiu klausima abiems kandidatams:Kuo esi geresnis uz savo varzova rinkimuose?Kokie tavo pranasumai lyginant su juo,arba kokie konkurento minusai,kuriu neturi tu?

as manau esu pranasesnis tik del tos pacios patirties, kuria nesunku perduot jos norinciam bet baisaus skirtumo vistiek nera, kuri isrinksit, pasitare nusprendem abu maksimaliai dalyvaut rinktines veikloj, turim bendru ideju ir projektu dviese bus daug lengviau juos igyvendint
taktiskai ar kaip kitaip, manau mes vienodi, o jei kazko truksta, butinai papildysim vienas kita
aisku galutini zodi visad tars isrinktasis, cia jau belikes skonio reikalas, kuri isrinkt))

This Post:
22
169045.257 in reply to 169045.256
Date: 1/15/2011 4:39:22 AM
Overall Posts Rated:
3636
Kaip kazkas pasake as esu machinatorius, makleris, tai cia butu mano vienas didziausiu pranasumu as sneku apie legalius dalykus, jei reikes as surasiu managerius kurie pasiaukos NT labui, reikes ikalbinsiu italu, prancuzu ar dar koki nt manageri picint, ar net pasiduoti, zinau jog tai imanoma, nes dirbu darba, kuriame pagrinde reikalingas iskalbingumas ir apsukrumas, tad tai ir perkeliu i si zaidima
teisingai yomayo pasake, nesunku perduoti ta patirti kuria jis sukaupe, todel laimejes rinkimus bendradarbiausim su yomayo. papildomai mano pranasumas butu fermos kurias jau dabar pradejau kuruoti, nauju ideju atnesimas i NT, taipogi tai butu pirmoji mano kadencija, taigi as turiu daug entuziazmo, taip pat vis dar esu auksciausiame lygyje, kuriame galiu tobuleti ir isbandyti viena kita taktika

Bet is esmes, mes su yomayo petys i peti dirbsim, taigi tiesiog issirinkit Wazoo , nes kaip cia atrodys trenerio poste zmogus su pigiu bilietu akcija susijusiu vardu ?

This Post:
00
169045.258 in reply to 169045.257
Date: 1/16/2011 10:06:32 AM
Pensionatas ''Atgrubnagiai''
III.6
Overall Posts Rated:
328328
Second Team:
Pensionatas Atgrubnagiai II
Aciu abiems atsakiusiems,padejot apsisprest.Keiciu balsa Wazoo naudai.Zinau,kad tave Mindzius priziures,tai man ramu ant sirdies :)Paziuresim ar tau pavyks inest savu naujoviu i NT.Zodziu,manau,kad nusipelnei sanso ir esi vertas treniruot NT.