Και μην ξεχνάς αν μαρκάρει ενα 17αμ - 18σουτ και ενα 12αμ - 13 σουτ τα καλύτερα ποσοστα θα έχει το 18 σουτ.
εγώ ξέρω ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο...όσο περισσότερο πλησιάζουμε στο 20 τόσο κερδίζει η άμυνα υπέρ του σουτ....
εδώ τον μάρκαρε παίχτης με 14 άμυνα(μην ρωτάς πως αλλά το ξέρω:P)....(39540570)
δεν είναι όλα τα παιχνίδια ίδια...εγώ μιλάω για μέσους όρους..και ασφαλώς είναι και άλλοι παράγοντες που παίζουν ρόλο(συστήματα, αγωνιστικές καταστάσεις, πάσες)
και με χειρότερη ένα επίπεδο αγ.κατάσταση!
έχει δίκιο ο Γιάννης εδώ.στα μεγάλα σκιλς από 16 περίπου και πάνω,κάθε σκιλ έχει διαφορά με το προηγούμενο 0,5 σκιλ στην πραγματικότητα και όχι 1!!!
έτσι πρέπει να λειτουργεί βασικά!
αλλά έχετε αφήσει την αντοχή απέξω!
η αντοχή θεωρώ πως είναι must!!!όταν όμως δεν ξέρεις την αντοχή του αντιπάλου,δεν μπορείς να βγάλεις συμπεςράσματα στα σίγουρα!
είχα ένα πάικτη με 7άρα αντοχή.μολονότι δεν ήταν δα και το πρώτο βιολί της ομάδας,σαν απόδοση πήγαινε περίφημα σε μόνιμη βάση!
το αποδίσω ξεκάθαρα στην αντοχή!
το πρόβλημα μου με την αντοχή είναι πως πέφτει δυστυχώς.και κατά κάποιο τρόπο χάνεται η προπόνηση τζάμπα.
εγώ προσωπικά λοιπόν όταν με το καλό ξαναλλάξω γυμναστή,αντί για επέκταση καριέρας ειδικότητα,θα πάρω με φυσική κατάσταση και θα δώσω 3-4 προπονήσης αντοχή σίγουρα.