BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Season 23

Season 23

Set priority
Show messages by
This Post:
00
237953.251 in reply to 237953.250
Date: 4/7/2013 12:07:08 PM
Overall Posts Rated:
419419
Έχει Τρίτη & Πέμπτη κύπελλο εκείνη την εβδομάδα...

Για την ώρα πάω έτσι, νομίζω ότι μπορώ να βρω 1-2 νίκες μέχρι να τελειώσουν τα χιαστί μας. Εκεί μπορεί να ψάξω για έναν ψηλό. Είμαι 2 νίκες μπροστά από την θέση 5 και έχω ευνοϊκό πρόγραμμα στον 3ο γύρο, όπου στο τέλος θα πάρω τον κοντό. Έτσι κι αλλιώς από τους Vikings θα πρέπει να περάσω είτε 2ος είτε 3ος είτε 4ος. Και ίσως με συμφέρει να ρίξω την ζαριά στον προημιτελικό.

Αρκεί να μην έχουμε τραυματισμούς.

This Post:
00
237953.252 in reply to 237953.251
Date: 4/7/2013 12:14:55 PM
OLYMPIAKOS PIRAEUS LEGEND
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
ok filos!!ara mazi s tha paiksw ston teliko! :-)!

dyskolepse ton ligo ton gio tou odin!den thelw na ftasei ston teliko paizontas mono xalara!

genika den thelw anevei!ton thelw edw na mas grafei pre-game kai wraies istorioules maxhs!xaxaxaxxa!!!

This Post:
00
237953.253 in reply to 237953.251
Date: 4/8/2013 1:17:20 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
Έχει Τρίτη & Πέμπτη κύπελλο εκείνη την εβδομάδα...

Χμμμ...! Μπορείς να ελπίζεις...!! Χαχαχα...!

Αφού τα μέτρησες δεν μπορεί να σου πεί κανένας τπτ...Πάντως προσωπικά μου φαίνονται δύσκολες αυτές οι 1-2 νίκες στην φάση των χιαστί αλλά θα φανεί...Αν σου δώσω δωράκι εγώ και το παλέψεις με αλεπούδες μπορεί και να γίνει...Από τους άλλος μην περιμένεις προκοπή...!!

Όντως πρέπει να μην υπάρξουν τραυματισμοί γιατί μετά μπορεί να αγχωθείς και να αναγκαστείς σε βεβιασμένες κινήσεις...Μάρέσει πάντως το πλάνο...Θα το ακολουθήσω και εγώ σε λίγο γιατί πολλά πληρώνουμε...!!

Last edited by Kung Flu at 4/8/2013 1:41:59 AM

From: Thor
This Post:
00
237953.254 in reply to 237953.236
Date: 4/8/2013 1:44:21 AM
Overall Posts Rated:
291291
Από: ALEXANDROS7:
eisai korufaios!arnoumai na se afhsw na fygeis apo ton omilo!xaxaxxaax!!!
θα χρειαστεί να ματώσεις...
uposxesai na grapseis ena analogo dihghma otan ston teleytaio teliko h valhala tha pesei apo tous thrylikous maxhtes mou :-)?
εννοείται !!! αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι άξιο αναφοράς σε ομηρική διάσταση....

dyskolepse ton ligo ton gio tou odin!den thelw na ftasei ston teliko paizontas mono xalara!
οι Vikings δεν χαλαρώνουν ποτέ....

Από: Kung Flu:
Μπλέ vs Κόκκινοι..... 5 - 11 .....
μην βιάζεσαι....

Από: Villagkouras:
Και αν έχω κέφια τότε, θα αποκλείσουμε τους Vikings εκτός έδρας παίζοντας νορμάλ. Αν όχι, θα παίξουμε δυνατά. Με το ίδιο αποτέλεσμα: Φωτιά και τσεκούρι στην Valhalla.
Μου αρέσεις....έχεις άντερα (που λέει και ο Fabri...) απλά μου φαίνετα ότι στην Valhalla θα έρθεις με την όπισθεν....;)))))

και μια ελάχιστη αναφορά στα του Σαββάτου...
μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Πέμπτης όπου οι Elites έβαλαν τα τσιράκια τους Μαύρους Αετούς να επιτεθούν στην Valhalla...έπεσε διαταγή απο τον τελευταίο αυτοκράτορα τον Kung Flu να αναστείλει την επίθεση...μόνο ένα σκάφος που είχε ήδη ξεκινήσει νωρίτερα, δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για την αλλαγή των πλάνων και έτσι οι κακόμοιροι όταν έφτασαν στην Valhalla...εεεεε καταλαβαίνετε....

Υ.Γ: αν δεν δώ pregame απο Villagkoura ή Kung Flu....

This Post:
55
237953.255 in reply to 237953.254
Date: 4/8/2013 5:08:52 AM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
1)Smi-Pf: Νομίζω το Παλαιό Φάληρο δεν θα έχει πρόβλημα να καθαρίσει το παιχνίδι με τους Σμηνίτες δεδομένου ότι και οι υποχρεώσεις του στο κύπελλο δεν υπάρχουν πια...Ένας εύκολος Άσσος...!

2)Fel-Pao: Και εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα...Ο Πάοκ4 είναι το φαβορί του συγκεκριμένου παιχνιδιού...Αν και ταλαιπωρήται ακόμα ο Τασλανίδης δεν νομίζουμε ότι θα υπάρχει πρόβλημα να καθαρίσει το συγκεκριμένο παιχνίδι...Ασσος

3)Pro-Bar: Νο game...Άσσος

4)Omd-Sne: Και εδώ αναμένετε οι γηπεδούχοι να κερδίσουν το παιχνίδι μιας και στο τελευταίο τους παιχνίδι μάλλον ξέχασαν να κατεβάσουν ομάδα...Άσσος και εδώ...

5)Pol-Oly: Το ντέρμπι της αγωνιστικής....Το πολύκαστρο δεν έχει υποχρεώσεις στο κύπελο και θα κατεβάσει κανονικά την ομαδα...Στους γηπεδούχους από την άλλοι οι τραυματίες επέστρεψαν (στα κακά τους χάλια) αλλά δεδομένου ότι έχουν και κύπελλο την Πέμπτη πιθανότατα να κατεβάσουν πιο μέτριο ρόστερ...Δεν πιστεύουμε ότι το ρόστερ θα είναι αρκετό για να τους δώσει ην νίκη οπότε διπλό...

6) Vil-Dio:Δύσκολο παιχνίδι... Οι φιλοξενούμενοι πούλησαν παίκτες ενώ αντιθέτως οι γηπεδούχοι αγόρασαν παίκτη...Οι καταστάσεις στους γηπεδούχους είναι άστα βράστα στους φιλοξενούμενους αισθητά καλύτερες...Δεν γνωρίζουμε την διαφορά ενθουσιασμού που έχουν οι ομάδες...Συνοψίζοντας θα δώσουμε άσσο με μεγάλη επιφύλαξη καθαρά μόνο λόγο έδρας...(Αν οι Vilagkoures έχουν σκοπό να κατέβουν δυνατά ,παίζοντας χαλαρά τα επόμενα 3 παιχνίδια πρωταθλήματος να μας το πουν να αλλαξουμε πρόβλεψη...:-P)

7) Ous-Ufo: Οι δύο ίσως πιο ταλαιπωρημένες από τραυματισμούς ομάδες αναμετρώντε με πιθανότατο νικητή τους ουστ καθότι έχουν 5 παίκτες απέναντι σε 3,5 παίκτες...Η έδρα νομίζουμε ότι δεν φτάνει για να καλύψει τον ενάμιση παίκτη διαφορά...Οι γηπεδούχοι δεν τα παν καλά οικονομικά και έβγαλαν τα βουνά στη λίστα...Διπλό λοιπον η πρόβλεψη μας...

8) Αvk-Ale:Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε δαιμονιώδη αγ.κατάσταση και δεν μπορούν να χάσουν το παιχνίδι αυτό...Πάνε για το 10-0 και έχει ο Θεός Οντίν...Διπλό

Αν όλα πανε όπως υπολογίζουμε αναμένεται ***διεύρυνση*** της διαφοράς μεταξύ μπλε-κόκκινων...

Last edited by Kung Flu at 4/8/2013 5:21:41 AM

This Post:
00
237953.256 in reply to 237953.255
Date: 4/8/2013 6:53:55 AM
Overall Posts Rated:
419419
1. Μπαλάκι!

2.
6) Vil-Dio:Δύσκολο παιχνίδι... Οι φιλοξενούμενοι πούλησαν παίκτες ενώ αντιθέτως οι γηπεδούχοι αγόρασαν παίκτη...Οι καταστάσεις στους γηπεδούχους είναι άστα βράστα στους φιλοξενούμενους αισθητά καλύτερες...Δεν γνωρίζουμε την διαφορά ενθουσιασμού που έχουν οι ομάδες...Συνοψίζοντας θα δώσουμε άσσο με μεγάλη επιφύλαξη καθαρά μόνο λόγο έδρας...(Αν οι Vilagkoures έχουν σκοπό να κατέβουν δυνατά ,παίζοντας χαλαρά τα επόμενα 3 παιχνίδια πρωταθλήματος να μας το πουν να αλλαξουμε πρόβλεψη...:-P)

Δεν θα παίξουμε δυνατά αύριο, γκαραντί. Αλλά θα την χάσεις αυτήν την πρόβλεψη.

This Post:
00
237953.257 in reply to 237953.255
Date: 4/8/2013 6:56:11 AM
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
5)Pol-Oly: Το ντέρμπι της αγωνιστικής....Το πολύκαστρο δεν έχει υποχρεώσεις στο κύπελο και θα κατεβάσει κανονικά την ομαδα...Στους γηπεδούχους από την άλλοι οι τραυματίες επέστρεψαν (στα κακά τους χάλια) αλλά δεδομένου ότι έχουν και κύπελλο την Πέμπτη πιθανότατα να κατεβάσουν πιο μέτριο ρόστερ...Δεν πιστεύουμε ότι το ρόστερ θα είναι αρκετό για να τους δώσει ην νίκη οπότε διπλό...

kouvas k esy!exeis xasei hdh ena matsaki!den s lew poio...... :-)!

This Post:
00
237953.258 in reply to 237953.254
Date: 4/8/2013 9:07:51 AM
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
μετά την αποτυχημένη προσπάθεια της Πέμπτης όπου οι Elites έβαλαν τα τσιράκια τους Μαύρους Αετούς να επιτεθούν στην Valhalla...έπεσε διαταγή απο τον τελευταίο αυτοκράτορα τον Kung Flu να αναστείλει την επίθεση...μόνο ένα σκάφος που είχε ήδη ξεκινήσει νωρίτερα, δεν πρόλαβε να ενημερωθεί για την αλλαγή των πλάνων και έτσι οι κακόμοιροι όταν έφτασαν στην Valhalla...εεεεε καταλαβαίνετε....

an synexiseis na skotwneis osous maxhtes stelnoume me skafos sth Valhalla,se ligo den tha exoume lefta na paroume allous!kaneis kako sto mpasket!xaxxaxaxaax!!!

etoimasou na grapseis ena epos gia mena!erxomai!!!!!!!!!!!!!!

This Post:
00
237953.259 in reply to 237953.257
Date: 4/8/2013 2:16:38 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
652652
kouvas k esy!exeis xasei hdh ena matsaki!den s lew poio...... :-)!

Αν χάσω κάποιο μάλλον το Vilagkouras-Diofantis θα είναι αυτό....Τώρα αν εσύ κατέβεις φουλ τα πάντα όλα μέσα με Μικέ,Μακάκα,Πάες,Πααλάνεν και Εulen το βλέπω να μην έχεις παίκτες για το κύπελλο ή θα ''κάψεις'' κανα δυό....!!

Θα σε δούμε αύριο...!!

This Post:
00
237953.260 in reply to 237953.259
Date: 4/8/2013 5:18:12 PM
IV.8
Overall Posts Rated:
10761076
to sxedio exei katastrwthei!h omada kunhgaei tis nikes k sta 2 mats,alla kai to kerdos se diathesh!an twra fame ta moutra mas,einai allo thema :-)!

From: Thor

This Post:
00
237953.261 in reply to 237953.260
Date: 4/9/2013 2:37:54 AM
Overall Posts Rated:
291291
επιτέλους...να μπώ ένα πρωινό να απολαύσω το καφεδάκι μου και να διαβάσω λίγα προγνωστικά....

nice.... ;)

Advertisement