BuzzerBeater Forums

România - I.1 > News

News

Set priority
Show messages by
This Post:
00
14474.252 in reply to 14474.251
Date: 9/29/2013 3:46:12 AM
Brigada Diverse
RBBA
Overall Posts Rated:
6464
Second Team:
All-Starters
Eu cred ca cele mai multe modificari au fost anul asta din pct de vedere al salariului.
Scaderea factorilor salariali pentru JR si SB incearca sa impinga jocul putin spre outside adica acuma sa zicem ca poti sa ai un PG/SG cu 17-18 JR fara sa te doara stomacul la fiecare meci ca iti da 5-15 la 3pct. Iar pe inside poti sa ai si SB 15-16 fara sa ajunga la 200k salariu.
Dar in rest nici mie nu mi se pare ca s-au schimbat foarte multe.

From: Otis

This Post:
00
14474.253 in reply to 14474.242
Date: 10/2/2013 2:32:16 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
ce s-a intamplat in prima etapa din B3?

pivotul advers was out of his mind... :O

From: ilysian

To: Otis
This Post:
00
14474.254 in reply to 14474.253
Date: 10/14/2013 12:51:20 PM
Universitatea Cluj
RBBA
Overall Posts Rated:
7373
Second Team:
Napoca Praetorians
Da, a fost o surpriza si pentru mine. Am jucat acasa si nu am avut ratinguri rele. I-a facut meciul acel jucator.
Oricum in sezonul asta nu aveam asteptari mari, avand in vedere ca am picat cu echipe destul de grele. O sa ma lupt pt recompensa baneasca de 20k/victorie si cam atat.

From: Otis

This Post:
00
14474.255 in reply to 14474.219
Date: 12/5/2013 1:25:49 PM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
La mai bine de 4 ani dupa ce am inceput acest joc....:

"I'm back"

it's over, I won [something].
http://www.youtube.com/watch?v=27kPDlqbUV4

there is only one way to get respect, that's undeniable... win
http://www.youtube.com/watch?v=27kPDlqbUV4

Multumesc tuturor celor care m-au sustinut, si celorlalti. felicitari lui Macabroo pt o finala foarte disputata.

Va doresc un playoff cat mai de succes.

From: Dacian

This Post:
00
14474.256 in reply to 14474.255
Date: 12/6/2013 7:36:22 AM
Danube Delta
RBBA
Overall Posts Rated:
131131
Second Team:
Danube Delta Intl.
Bravo ! Felicitari !

From: MCMXC a.D.

This Post:
00
14474.257 in reply to 14474.255
Date: 12/7/2013 5:59:47 PM
Carbó VB Ploiesti
III.1
Overall Posts Rated:
147147
felicitari!

This Post:
00
14474.258 in reply to 14474.255
Date: 12/17/2013 9:05:30 PM
Overall Posts Rated:
1515
au fost multe experiente foarte interesante si frumoase in acesti 4 ani de bb.
dintre cele mai importante am sa mentionez una cu happy ending si alta care evidentiaza ca un sfarsit de drum nu e decat un alt inceput, un fel de trecere, exact ceea ce inseamna cuvantul apocalipsa, insa foarte multi oameni nu stiu ce inseamna cu adevarat, anume doar o trecere catre alta dimensiune, un fel de transformare.

in primul rand trebuie sa stim ca exista diferente foarte mari intre RBBA si liga 2, care vor urma a fi descoperite in cele ce urmeaza.

asa, in sezonul 21, o finala de liga 2 aparent destul de usoara s+a complicat dupa ce am pierdut jucatorul meu exponential , lucian chirica, care a jucat si la U21, fiind crescut in totalitate de mine si pe care l+am vandut la vreo 25 de ani, in prima mansa a finalei pe care am castigat-o. insa in a doua mansa am avut curajul de a schimba pentru prima data tactica de baza de aruncari cu atac in caciula, bazandu-ma pe un jucator de 20k , Anjasmara pe numele lui, care a facut de altfel 2 finale incredibile in acel sezon, profitand si de apararea slaba pe interior a adversarilor.
Astfel , am reusit sa ajung in sfarsit in RBBA pentru prima oara, acolo unde am descoperit ca fiecare meci e o finala ca cea de care avusem parte in sezonul precedent.
Am facut o serie de greseli in acel prim sezon in RBBA, am incercat diverse lucruri, insa graba strica treaba, adica echipa mea era construita perfect pentru liga 2 cu jucatori de rezerve de 15-25k care puteau face fata chiar si jucatorilor titulari in liga secunda, insa in RBBA ai nevoie de rezerve de peste 40-50k ca sa faca cat de cat fata titularilor adversi si mai ales de un plan pe termen lung ca sa ai rezultate aici.
Asa ca din pacate sau mai bine zis din fericire pentru ceea ce avea sa urmeze, nu am putut sa evit inevitabilul, si anume retrogradarea din RBBA.

Ei bine, chiar si asa, invatasem foarte multe lucruri dupa aceasta experienta in RBBA si studiind si echipe faimoase precum Universitatea Cluj, legendara campiona antitra RBBA, alte echipe straine din B3(Dionysius, metallist kharkov) , Bc Constanta, echipa care a patit exact acelasi lucru ca si mine la primul sezon in RBBA insa dupa o reconstructie pe care am simtit-o din plin in liga 2 , sezonul 21, in meciurile impotriva acestei splendida echipa si care m-a inspirat inca de pe atunci, prin tactica, dar mai ales prin jucatorii de interior pe care ii antrena masiv, aveam impresia ca si acum, ca parka antrena interiorul pe 3 pozitii ,piv/exf/extrema cu viteza pentru o singura pozitie , piv, sau mai exista posibilitatea ca acei jucatori sa fi avut ceva antrenament in spate, insa nu se vedeau in salariile lor de pe atunci.
Asa ca rezultatele acestei echipe nu sunt deloc intamplatoare, a avut parte cu siguranta de o reconstructie dupa acea tentativa esuata in RBBA,sezonul 20 , la fel cum am facut si eu dupa sezonul 22, de fapt la inceputul sezonului 23.
Adica, am intinerit echipa in prima faza cu 2 jucatori de interior Bernazzani si Li YEW , de 24/23 de ani aveau atunci , i-am mai antrenat si eu ceva in urmatoarele 2 sezoane de liga 2, impreuna cu restul echipei. Din punctul meu de vedere jucatorii cu salariile de 60-100k sunt cei mai recomandat pentru liga RBBA, mai ales la inceputul reconstructiei, oricum sigur peste 40-50k cum am mai mentionat la inceput.
Am mai adugat un CJ Vinambres, bunicel, insa l-am inlocuit mai apoi cu Marelja ,datorita skilurilor scazute pe interior, in special AC.
Oricum aceasta reconstructie a continuat chiar si la sfarsitul acestui sezon, in care am mai intarit prin Brandys interiorul, pentru ca nu aveam un pivot adevarat,adica skiluri de recuperare si aparare bune,dar si pentru problemele cu gresilele personale pe final de meci. Iar la Marelja am renuntat datorita salariului foarte mare, Bonilla sper ca va suplini acasta lipsa. Datorita bugetului oarecum limitat, rezervele mele sunt momentan niste batranei,la nevoie

Last edited by STEFANAURELIAN at 12/17/2013 9:23:18 PM

This Post:
66
14474.259 in reply to 14474.258
Date: 12/17/2013 9:16:49 PM
Overall Posts Rated:
1515
Asa, ceea ce ar trebui sa stie toti managerii noi in RBBA , pe langa in primul rand necesitatea unei participari aici pentru a putea compara cum se comporta jucatorii proprii in fata acestor veritabili colossi din RBBA, aici detaliile fiecarui jucator fac diferenta in aceste meciuri de Rbba in care atat apararea cat si ofensiva echipelor sunt foarte precise, adica la jucatorii de interior piv/exf, skiluri ca pase, aparare exterioara fac diferenta, la fel si in cazul skilurilor de interior AP,AC,REC, la jucatorii de exterior cj/ar, spre deosebire de ligile inferioare ,unde nu se prea simt aceste diferente. Mai bine spus, este absolut necesar aici ca jucatorii sa fie cat mai completi ca sa castigi meciuri in RBBA.

Asadar, am subliniat cateva aspecte esentiale ale jucatorilor in acest joc pe langa cele de echipa care si ele sunt foarte necesare, sper sa va fie de folos acest material, asa cum se pare ca mi-a folosit mie, rezultatele intarziind un pic sa apara din cauza antrenamentului de echipa care au dus in cele din urma la un final de sezon furibund si la cea mai mare performanta din acest joc , dupa faptul ca am reusit in cupa sa castig un meci in fata unei ehipe din RBBA , cand eram in liga 2 , care este aceasta victorie
WILD CATS CONSTANTA 104 - 102 (Reluare) BC Constanta

Care are o semnficatie cu atat mai mare, cu cat aceasta superba echipa BC constanta va castiga in mod normal si liga RBBA in acest sezon, si pentru ca am fost singura echipa care a reusit sa o invinga in deplasare in afara de U Cluj, care insa a depus un efort mai mare in acel meci pe Arena Piata Ovidius .

Va rog sa bifati, daca apreciati aceste 2 mesaje,
care au doar scop informativ pentru mine daca mai are rost sa public si continuarea acestor mesaje scrise la cererea unui amic si coleg in BB .
Poate vor fi mai complete urmatoarele mesaje, deoarece voi intra in vacanta de sapt viitoare si voi avea mai mult timp pentru asa ceva.
Scuze pentru eventualele greseli de text, esenta insa este importanta.

Toate cele bune si Sarbatori Fericite tuturor,
Aurash

This Post:
11
14474.260 in reply to 14474.259
Date: 12/18/2013 3:21:37 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
Stefan,
felicitari pentru initiativa. se vede ca esti bine intentionat, iar astfel de initiative mi-ar fi fost de folos cand eram in primele sezoane in RBBA, cand a ajuns a multe din concluziile tale, the hard way. am constientizat ca in multe privinte e un uhill battle care m-a descurajat la un moment dat, fapt marcat de atitudinea pe care am avut-o cand am retrogradat, jucand 4 jcuatori in loc de 5, etc.

ce incerc sa zic e ca acest post ar fi mai util pe forumul Romania in loc de RBBA, daca moderatorii ar fide acord, ori sa deschizi un thread acolo care sa faca trimitere catre aceste mesaje. ce zici tu e cu adevarat important pentru cei care vin din urma care daca vor face greselile pe care le-am facut noi(nu chestii fatale) s-ar putea sa renunte sau sa fie descurajati sau sa se dezvolte lent ca manager.

Bafta si sarbatori fericite.

This Post:
00
14474.261 in reply to 14474.260
Date: 12/18/2013 8:12:52 AM
Overall Posts Rated:
1515
am sa tin cont de ideea ta foarte buna, eu ma gandeam sa le public in liga 2 prima data, dar le-am publicat aici si cu scopul ca ceilalti best of the best manageri sa ma corecteze sau sa mai adauge ce poate eu am omis cand am scris acest mesaj.

oricum va fi util momentan macar pentru cei 4 manageri noi care vor sosi de Craciun :D .

eu cred ca jocul este foarte interesant , de strategie pe termen lung si cat timp simulatorul va functiona in parametrii corecti, ca pana acum si mai ales free, sunt sigur ca jocul va avea cel putin la fel de mult succes.

O imbunatire totusi care ar trebui adusa si care eu zic ca ar avea success aproape instantaneu ar fi crearea unui simulator 3d mult mai performant, deoarece cu totii stim ca o imagine face cat 1000 de cuvinte .
cu siguranta catre asa ceva ar trebui sa se tinteasca....

http://www.youtube.com/watch?v=xw5oOtW2U7I#t=195
http://www.youtube.com/watch?v=FaQUCaQLz1A

Mentionez ca pot ajuta la implinirea acestui lucru daca se doreste acest lucru, am cunostiintele necesare , si de asemenea totul va fi facut voluntar si cu mare placere pentru realizatorii acestui joc foarte frumos si provocator.
Totusi, datorita faptului ca sunt foarte ocupat cu facultatea si cu munca full time, nu voi avea timp pentru realizarea acestui proiect decat in vacanta de vara.

Un reply din partea lui GM-Remus (105422) referitor la imbunatatirea simulatorului ar fi binevenit , daca este in plan deja,daca se lucreaza la asa ceva sau se poate realiza asa ceva pe serverele actuale , samd.

Toate cele bune,
Aurash

Last edited by STEFANAURELIAN at 12/18/2013 8:22:44 AM

This Post:
11
14474.262 in reply to 14474.261
Date: 12/18/2013 1:50:02 PM
Overall Posts Rated:
1313
Salut,
1. Sunt multe lucruri care nu se spun aici. Fiecare din noi incearca, parca, sa tina pentru el experienta acumulata. Aici, parca, nici amicitia nu-si are locul, chiar si cand nu se vorbeste despre RBBA. Suntem rivali. Cu totii.
Mi-ar fi placut sa comunicam despre NBA sau Basket-ul european. Discutii care sa ne lege si sa putem crea o comunitete in care sa nu ne ciondanim cand avem opinii diferite.
Bun, desi putin offtopic, mi-am exprimat ideea, partial, ma opresc aici.
Apreciez intentia ta.
2. "este absolut necesar aici ca jucatorii sa fie cat mai completi ca sa castigi meciuri in RBBA."
Asa-i, in cuvinte putine cam de asta ai nevoie. Ce nu am vazut, este importanta legata de "game shape". Cruciala pentru echipe de nivel relativ apropriat. Dar in RBBA este ceva de genul, Antrenezi? si aici nu vei avea rezultate extraordinare sau vrei performanta si atunci te axezi pe "Game Shape".
Am vazut in RBBA destule echipe care, mi-au lasat impresia ca si-au distrus bugetul in speranta unei performante dupa care au renuntat la joc. Aici ma refer la "airplanes" care, din punctul meu de vedere, a incercat sa se bata la salarii cu U. Cluj.
O alta tipologie este cea a lui Ares United, care dupa fiecare tentativa isi lasa echipa sa ajunga pana in liga a 3a, probabil in speranta unor tineri plus posibilitatea de antrenament. Ma poate corecta, viespe, daca gresesc.
Imi pare sincer rau atunci cand vad manageri renuntand dar ma bucur cand vad grei ca "dumy" alias Shaq Attack ca incearca sa-si mentina echipa in viata,pana intr-un anumit moment, sper, cand va reveni in forta.
Cand vom creste ca grup atunci vom avea si rezultate si la echipele nationale.
3. Finala dintre BC Constanta si Brigada Diverse, nu e jucata. BC a pierdut un jucator titular, accidentat, iar BD si-a rotit jucatorii pentru a obtine un, EXACT, un "GAME SHAPE" foarte bun pentru ultimele doua meciuri.
O finala de vazut!

Oricum, felicitari finalistelor. La naiba, tin cu al meu! dar nu-l vad bine :))

Advertisement