BuzzerBeater Forums

Hellas - III.7 > Season 22

Season 22

Set priority
Show messages by
This Post:
00
231024.252 in reply to 231024.251
Date: 2/24/2013 3:23:54 AM
Skinheads bc
III.14
Overall Posts Rated:
7070
θα συμφωνησω με το laski για τη μαγεια του παιχνιδιου,οντως ο Μπαμπης ηταν η ομαδα που δε περιμενε κανεις να πεσει,θεωρω οτι η παραμονη χαθηκε στο πρωτο παιχνιδι στο οποιο υποτιμησε τους Αλιεν οπως κατι αναλογο εκανε και ο Βυρωνιακος με τη Τριπλετα,για πλακα θα ανεβει παλι ο Μπαμπης στη ΙΙΙ,απλα πηρε ενα μαθημα στο να μην υποτιμαμε κανενα και ειδικα στα κρισιμα παιχνιδια
Τελικος για την ομαδα μου λοιπον με το φιλο μου το Σακη,δυο ομαδες που εδειξαν σταθεροτητα σε ολη τη σαιζον και δικαια εφτασαν ως εδω,περιμενουμε 2 η 3 μεγαλα παιχνιδια και ευχομαι και ελπιζω να ειμαστε εμεις που θα παρουμε το εισιτηριο για τη ΙΙ,καλη επιτυχια και στους δυο ευχομαι
τη χρονια εκλεψε ο bilaris με τα τρελα του σχολια και ελπιζω να συνεχισει ετσι γιατι δινει πνοη στο φορουμ

This Post:
00
231024.253 in reply to 231024.252
Date: 2/24/2013 5:41:48 AM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Παλια οταν και γουσταρα το παιχνιδι εκτος του οτι ημουν και υποστηρικτης εγραφα στα φορουμ ,επισης ειχα κανει και την δευτερη σε μελη ομοσπονδια. Αυτα τελειωσανε ,πλεον γραφω μονο στο φορουμ αυτο ,του πρωταθληματος. Το συναρπαστικο του παιχνιδιου ειναι να υπαρχουν μη αναμενωμενα αποτελεσματα. Αυτο βεβαια οχι επειδη ξαφνηκα χτυπανε ολα τα κακα της μοιρας εναν μανατζερ, ολη η κακοτυχια, πολλοι ασταθμιτοι παραγοντες μαζι. Το να μην παιξει καποιος δυνατα στα πλειοφ - πλειαουτ σε καποιον αγωνα δεν ειναι ασταθμητος παραγοντας. Αυτο ειναι επιλογη ρισκου ωστε να ισχυροποιηθει καποιος λογω ενθουσιασμου σε επομενο ματς. Μια σοβαρη ομαδα δεν το κανει αυτο λογω υπουιμησης καποιου αντιπαλου. Το κανει για να εχει περισοτερες ευκαιριες σε επομενο ματς. Εγω εχω χασει σε πολλα τετοια ματς σε πλειοφ. Αυτο το γεγονως δινει μη αναμενωμενα αποτελεσματα. Αυτα τα ματς οταν τα χανεις δεν συχγυζεσαι διοτι ειναι ενα ρισκο που ανελαβες. Ειναι ενα οπλο που σου δινει το παιχνιδι, ωστε οταν εχεις αδυναμη ομαδα να μπορεις να παιξεις με τον ενθουσιασμο και να παρεις παιχνιδι.
Εγω μιλησα για ασταθμιτους παραγοντες που ποτε δεν ξερεις ποιος μπορει να εβαλε το χερακι του. Πιστευω εγινα αντιληπτος τι εννοω.

υ.γ εγω που επαιζα σε ολο το πρωταθλημα χαλαρα σημαινει οτι υποτιμησα ολους τους αντιπαλους? οταν προπονω αγωνιστικη κατασταση? Ξερω τις αδυναμιες της ομαδας μου και προσπαθω να βγαλω το κατι παραπανω την στιγμη που θα το θελησω

This Post:
00
231024.254 in reply to 231024.253
Date: 2/24/2013 11:37:05 AM
Skinheads bc
III.14
Overall Posts Rated:
7070
και οι τραυματισμοι ασταθμητοι παραγοντες ειναι Βασιλη,δε νομιζω οτι υπαρχει καποιος στη μηχανη του buzzer και να λεει σημερα θα τραυματισω το σεντερ του bilari,αυτα συμβαινουν σε ολους.......στο χθεσινο μου παιχνιδι ο βασικος μου σεντερ επαιξε μονο 5 λεπτα (Ayala) και βγηκε λογω τραυματισμου,ευτυχως προσωρινα,,,,,,ποιους αλλους ασταθμητους παραγοντες εννοεις?

This Post:
00
231024.255 in reply to 231024.254
Date: 2/24/2013 4:58:43 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
ποσο δειαρκει ενας τραυματισμος? 1 βδομαδα ή 5 βδομαδες ακομη και αμεση αποκατασταση.
ποτε σου τραυματιζεται ενας παικτης ή δυο ή τρεις ή ταυτοχρονα 4 μαζι. Ας το κανουμε και καλυτερο ...αυτοι οι 4 να τραυματιστουν και για 5 βδομαδες εκαστος. Πες οτι εχεις λεφτα ,διοτι τους τραυματιες σε αυτο το παιχνιδι δυσκολα τους ξεφορτωνεσαι και αγοραζεις αλλους παικτες. Και στον 1ο αγωνα νασαι που η μεταγραφαρα σου βγαινει και αυτος τραυματιας. Και σου τυχαινει η φαση οπου αρχιζουν τα πλειοφ και δεν εχεις πλεον δικαιωμα αγωραπωλησιων.
και πες οτι μενεις ετσι λειψος και ξαφνικα στο κρισημο παιχνιδι να σου φυγουν και κανα 2 με 6 φαουλ πριν το ημιχρονο.
Πως θα σου φαινοταν?

Αυτα φιλε μου δεν ειναι υποθετικα, διοτι εμενα προσωπικα μου εχουν συμβει και τα πιο τραγικα μου συνεβησαν οταν επαιξα τελικο για την ανοδο στην Α1. Ανα γκαστηκα εκει επαιξα τον 1ο αγωνα με τα δευτερα και χαλαρα ωστε να χω ελπιδες στους υπολοιπους 2 αγωνες. Και παρολες τις κακουχιες ημουν ετοιμος να χτυπησω τα 2 ματς με φουλ ενθουσιασμο και αγωνιστηκες καταστασεις ενω ο αντιπαλος τα ειχε δωσει πριν........η τελευταια μου μεταγραφαρα ενω σαρωνε στον αγωνιστηκο χωρο στο 1ο δεκαλεπτο τραυματιζεται. Πες μου ποσες αντοχες, χρηματα, παικτες πρεπει να εχεις για να μην σε τσαλακωσουν αυτοι οι ασταθμητοι παραγοντες?

Απο πειρα τα λεω και δεν ευχομαι κανενας να νοιωσει τετοιου ειδους απατη και κοροιδια. Παρολη αυτη την ξενερα εχω δηλωσει οτι συμετεχω πλεον μονο για το χαβαλε του φορουμ της κατηγοριας μου, δεν αναζητω πλεον κανενα πρωταθλημα καμια ανοδο.

This Post:
00
231024.256 in reply to 231024.252
Date: 2/25/2013 12:39:58 AM
Overall Posts Rated:
2121
prin to paixnidi me ton nikiforo eixa enthousiasmo 12 thelo +11 niki me nikiforo gia na min pao sta play aout.paizo dynata ton nikiforo xano to paixnidi kai o enthousiasmos paei sto 3 esy tha ti tha ekanes billari ? anagastika pezeis xalara ton proto agona kai dynata tous epomenous 2agones.opos egrapsa pio pano anafero oti dika mou lathi me erksan giati an epaiza ne nikiforo kanonika tha eixa 10 enthousiasmo kai dn tha exana me ton filo alliens pou pros timi tou den ekmetaleutike to gegonos tis apousias tou vasikou mou center koureta.eiste oloi filoi kai euxomai ta kalitera se olous.

This Post:
00
231024.257 in reply to 231024.255
Date: 2/25/2013 2:52:14 AM
Overall Posts Rated:
9595
Βασίλη όλα αυτά δηλαδή που περιγράφεις σου συνέβησαν στο περίπου;; Να κάνω και μια κουτή ερώτηση, υπάρχει περίπτωση να δημιουργούνται τραυματισμοί μέσω έξωθεν παρέμβασης; Δηλαδή να επέμβει κάποιος και να δημιουργηθεί ο τραυματισμός; Με τι κριτήρια λειτουργεί στο πρόγραμμα αυτή η διαδικασία;

This Post:
00
231024.258 in reply to 231024.257
Date: 2/25/2013 2:54:14 PM
Skinheads bc
III.14
Overall Posts Rated:
7070
Βασιλη,δεν αμφισβητω τα οσα λες οτι συνεβησαν,αλλα εγιναν μια φορα,σωστα?ας πουμε οτι φορτωθηκες ολη τη γκαντεμια του buzzer σε ενα κρισιμο παιχνιδι,αυτο ομως δε σημαινει κατα τη προσωπικη μου αποψη παντα οτι εχει βαλει καποιος το χερι του.Δεν προσπαθω να σου αλλαξω γνωμη,προς θεου,ειναι αποψη σου και ειναι σεβαστη,αλλα επειδη ειμαι κι εγω χρονια στο παιχνιδι και εχουν τυχει και σε μενα διαφορες αναποδιες,λεω παντα γαμω τη γκαντεμια μου και συνεχιζω....ετσι κι αλλιως ενα παιχνιδι ειναι,δε θα σκασουμε κιολας,εχεις σκεφτει ομως οτι ισως να φταινε και καποιες επιλογες που κανεις,απο πλευρας προπονητων,παιχτων η γιατρων,και αυτο στο λεω γιατι κι εγω καποτε ειχα κανει τα ιδια και αναρωτιομουν τι εφταιγε και δεν εστρωνε με τιποτα η ομαδα (ελπιζω να μη παρεξηγηθω με αυτα που λεω,τα λεω καλοπροαιρετα

This Post:
00
231024.259 in reply to 231024.256
Date: 2/25/2013 3:52:34 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Σωστα επραξες και γω ακριβως το ιδιο θα εκανα ,με τη μαμημενη γκαντεμια σου τα βαζω.
Καλη ανοδο φιλε μου

This Post:
00
231024.260 in reply to 231024.257
Date: 2/25/2013 3:55:54 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Τετοιου ειδους ερωτησεων εχω και εγω και πολλοι αλλοι. Το θεμα ειναι πιστευεις ειλικρηνα οτι θα σου απαντησει καποιος με την ιδια ειληκρινεια οπως θετεις τα ερωτηματα?

This Post:
00
231024.261 in reply to 231024.258
Date: 2/25/2013 4:07:05 PM
bilaris
IV.22
Overall Posts Rated:
117117
Αυτο θα ελειπε να παρξηγιωμασταν τοσο ευκολα..
Για κοιτα δε θα μου πεις εσυ.......χαχαχα(πλακα κανω εννοειται).
Δεν μου τυχε εμενα ουτε ολη η γκαντεμια μαζεμενη ουτε ειμαι ο μοναδικος. Υπαρχουν χειροτερα, πολλα και πολυ χειροτερα.
Υπαρχουν ομαδες που εχουν εξαφανιστει απο τον χαρτη του παιχνιδιου ειτε με το ετσι θελω ειτε με δικη τους θεληση. Αυτες οι ομαδες ηταν ιστορικες στο παιχνιδι με διακρισεις και ενεργοτατη συμετοχη στα φορουμ. Ο καθενας απο αυτους ειχε την δικη του ιστορια να αναφερει. Το κακο εδω ειναι ο τι τετοιες αναφορες συνηθως ντλεταρωνται(διαγραφωνται) σε αστραπιαιο χρονο και ελαχιστοι εχουν μαθει τα γεγονωτα οπως εγιναν. Οι απολογιες ,οι πραγματικες αιτιες και τα γεγονωτα εξανεμιζωνται απο τα φορουμ.
Οποτε ας μη πουμε τιποτε παραπανω, διοτι εχω βλαψει αρκετα την ομαδα μου στο παρελθον με τα γραφωμενα μου, παροτι παντα πληρωνα βαρβατους μισθους σε προσωπικο τυπου δικηγορων,εκπροσωπων τυπου κ.τ.λ

This Post:
11
231024.262 in reply to 231024.261
Date: 2/26/2013 1:51:05 AM
Overall Posts Rated:
9595
Πάντως μιας και θίξαμε το θέμα της γκαντεμιάς, δεν γίνεται να δανείσεις λίγη και στον Χριστόφορο για τα παιχνίδια που έρχονται; Α και καλή τύχη στους τελικούς και χωρίς τραυματισμούς χιχι!!!

Advertisement