Μ'αυτά και μ'αυτά ξανά τελικός μετά από ένα διάλειμμα στην ΙΙ! Ήμουν τυχερός με τον Τζακ στον προημιτελικό, που πούλησε 2 παίκτες του γιατί αλλιώς θα ήταν το φαβορί (60/40 πιστεύω). Το καλό είναι το γεγονός ότι έχω 3 αξιόλογους παίκτες στον πάγκο συν το ότι δεν έχω βρει αντίσταση μέχρι τώρα, τα λεπτά παιχνιδιού βγαίνουν όπως πρέπει και οι καταστάσεις μου έχουν βαρέσει κόκκινο. Από την άλλη ο Kapitalas έρχεται με μέτριες καταστάσεις στον τελικό, αλλά με το προβάδισμα έδρας. Πιστεύω θα γίνει μεγάλη μάχη αύριο και αυτό το ματς θα το δω σίγουρα (εκτός αν προκύψει πάλι τπτ έκτακτο όπως προχτές...).
Kapitala η μεγάλη ώρα των τελικών φτάνει, μακριά από τραυματισμούς (ήδη έχεις 1 εσύ, και εγώ δεν είχα κανέναν φέτος οπότε ανησυχώ λίγο...) και ας το πάρει ο καλύτερος!!
YΓ.1:Όπως και να΄χει η χρονιά 23 ήταν με διαφορά η καλύτερή μου στο παιχνίδι, όχι γιατί πήγα τελικό , αλλά μόνο και μόνο γιατί μιλάγαμε σε φόρουμ και σε κανά ματσάκι και είχαμε την πλάκα μας! Ποτέ δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό, με το παιχνίδι δεν ασχολείται κάποιο φιλαράκι μου, οπότε φέτος το απόλαυσα!
YΓ.2: Καλή τύχη σε johny και mixo αύριο :)