Pa tudi če bi jo premagal v gosteh in se nebi nobedn okrepil, se nebi (vsaj jaz) zanašal na zmago:)
Danes tekma proti heliosu v kateri se bom ali približal ali pa oddaljil 2. mestu, tekma mislim da zna bit težka ker helios sedaj ko je malce oslabljen je nedvomno premagljiv a kljub temu je lahko zelo nepredvidljiv in glede na to da je izgubil trojko, ker je igral z nižjo zavzetostjo, si jaz razlagam da je raskiral tisto tekmo za entuziaze da raje meni zada poraz, ker drugače bi bil jaz npr. samo z enim porazom skozi zadnjo tretino in on z 2(štejem da naju samo 1 premaga) sedaj pa me želi premagat in boma oba šla z 2:) po plačah bi ga moral premagat pa vendarle mislim da me lahko preseneti in tega se bojim, kljub temu da igram na slovitem strteničniku, ki je letos "zatajil" le 2x:))
Danes mislim da bi znalo bit zanimivo na relaciji mysterion makedonija, na katerem sem javni navijač mysteriona(igralci tipa makedonija mi niso všeč), pri nas in na drugi strani med zeljom1 in toppiesom? ostalo pa mislim da ni preveč dileme kdo bo zmagal:D