Ρε σεις πως τα κατφερνετε να τσακωνεστ απο δω μεσα ?????/
Ας ξεφυγω λιγο απο το παιχινιδι και σαν Παοκτσης (και μαλιστα ΠΑΟΚ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ) ναπω την γνωμη μου γιατι βλεπω οτι εχει ενδιαφερον η συζητηση απο δω μεσα
Η ομαδα μου εδειξε σε ολη την Ελλαδα οτι μαζι με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ ειναι οι 3 ομαδες που ξεχωριζουν χαλαρα με βαση την ποιοτητα τους στο σαπιο πρωταθλημα μας ... Εμενα η εικονα σε ενα καραισκακη που βραζει για ενα ημιχρονο ( μεχρι την μαλακια του Βιτολο) να εχουμε κλεισει τον ΟΣΦΠ στο μισο γηπεδο με καλυπτει ΑΛΛΑ παντα θα υπαρχει αυτο το αλλα ...αν δεν παρεις παικτες εκατομμυριων παντα θα χανεις στην λέπτομερεια
επισης που πας ρε Ιβιτς ? που πας μωρε και κρεμας την ομαδα ? ΓΙατι τοσα νευρα ? Λιγο μυαλο αν ειχαμε και βλεπαμε οτι στο πρωτο ημιχρονο με το ηρεμο και ωραιο εχουμε ελπιδες οπως στο Α ημιχρονο ισως το γυριζαμε .
Ο διατητης επαιζε ελαφρως εδρα αλλα εχουμε δει πολυ χειροτερα στο καραισκακη
παρολα αυτα θεωρω οτι αν παιζαμε μπαλα και δεν καναμε το λαθος στο Α ημ θα κερδιζαμε μαλλον ,θελω δλδ να πωοτι δεν επηρρεασε τοσο οσο λεμε ο διαιτητης το παιχνιδι και θεωρω μαλακια να καθονται οι παικτες μας και να τα ριχνουν μονιμως εκει λες και αυτοι παιξανε μπαλαρα και τους εκοψε ο διαιτητης .Τωρα βεβαια για να περασω στο αλλο ακρο ,ηρεμηστε με τα 3 ρε παιδια μαγικη εικονα ειναι και το ξερετε ,θεωρω οτι ο FEVER το ειπε πιο πολυ για να πικαρει τον Ντιρκ ...Πιστευω επειδη μιλησα και με ολυμπιακους , ολοι παραδεχτηκαν οτι ο ΠΑΟΚ μεχρι το 60 που εμεινε με 10 ( και μετα το 70 με 9 παικτες ) επαιξε παρα πολυ καλα ισαξια του Ολυμπιακου
ΥΓ : Ρε Ντιρκ μην παθιαζεσαι τοσο πολυ και μην λες εκφρασεις που ισως τις μετανιωσεις και μαλιστα για ατομα που δεν ξερεις , ρε φιλε εγω μαζι σου ειμαι αλλα χανεις το δικιο σου
Αυτα παιδια καλο μεσημερι