BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > season 19

season 19

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
208447.253 in reply to 208447.252
Date: 4/14/2012 4:22:57 PM
Overall Posts Rated:
180180
Εντάξει, αν είναι να την πατήσω έτσι, ας την πατήσω... μια ήττα του ψάχνω σε ένα απο τα τρία επόμενα παιχνίδια. Το πολύ-πολύ να αγοράσω 1-2 παίκτες για αυτό το ματς και μόνο.

Αφού ξαναέγραψα να πω και εγώ τη γνώμη μου για τους ομίλους... εδώ και τρεις σεζόν ο κόκκινος είναι σαφώς πιο δύσκολος απο τον μπλε... μέχρι τη σεζόν 16, ήταν ο μπλε, αλλάξανε τα πράγματα. Και είναι γεγονός ότι ο πρώτος των μπλε έχει μεγάλο πλεονέκτημα έναντι των κόκκινων. Ρόδα είναι και γυρίζει πάντως, δεν αποκλείω απο του χρόνου να αλλάξουνε τα πράγματα.

This Post:
00
208447.254 in reply to 208447.247
Date: 4/15/2012 2:13:22 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Λοιπόν φίλε μου για να τελειώνουμε με ορισμένα πράγματα. Μου λές για τον Kryazhev και θα συμφωνήσω, διότι δεν είναι και παικτούρα. Ο Καραφλοχέτουλας που έπαιξε 19 λεπτά είναι καλυτερος; Θα σου πώ όμως ότι την διαφορά δεν την πήρες με τον Kryazhev μέσα, αλλά όταν έπαιζε ο Properzi μέσα. Έχεις καλύτερη front line μήπως; Δεν νομίζω πάντως, προσωπική μου άποψη. Για να ξέρουμε τί λέμε. Αν ήταν έτσι, όπως τα λές, εν μέρει μπορεί και να συμφωνούσα. Αν είδες και εσύ και ο φίλος Αυτοκράτορας δεν υποτίμησα την ομάδα σου. Εξέφρασα μια άποψη οτι η ήττα ήταν ψεύτικη. Όταν λέω ότι η ομάδα είχε έναν παίκτη, ο οποίος έβαλε 46 πόντους πού βλέπεις να υποτιμάω την ομάδα σου; Ψέματα είναι ότι η υπομονετική έχει bug και αν βάλεις κοντό παίκτη δημιουργείς τεράστιο πρόβλημα στον αντίπαλο; Βλέπε τί γράφω και μην κοιτάς επιλεκτικά. Αν σε έχω κουράσει, υπάρχει και ο τρόπος να μην σχολιάζεις τα λεγόμενα μου.

Δυστυχως, και εδώ όπως και σε πολλές εκφάνσεις της ζωής μας επικρατεί η έννοια του πιο κολλητού. Όταν θιγεί αυτη, ολοι μας πέφτουμε να φάμε τον άλλον που τόλμησε να εκφράσει μια διαφορετική άποψη. Δεν με ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα, το έχω αποδείξει και αυτοί που με ξέρουν καλά, γνωρίζουν ότι γράφω χωρίς κανένα κόστος την άποψη μου. Δεν αμφισβήτησα ΠΟΤΕ τις μπασκετικές σου γνώσεις, το αποτέλεσμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ αμφισβήτησα. Πίστεψε με αν είχα χάσει με buzzerbeater, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, διότι είναι λογικό να συμβεί αυτό σε έναν αγώνα ισοδύναμων ομάδων. Όμως όταν βλέπω τέτοια, ναι εξανίσταμαι.

Και κατάλαβε ποιά η έννοια του "τα χώνω". Αν εσύ θεωρείς ότι με το να απαντήσω στα λεγόμενά σου, σου τα χώνω, λυπάμαι, αλλά δεν κατανοείς επακριβώς το συλλογισμό μου. Λογικό είναι. Αν είχες χάσει και σύ τόσα παιχνίδια στο τσάκ όσά εγώ φέτος, θα έβλεπα τί θα έλεγες, αλλά είπαμε. Όταν είμαστε ευνοημένοι, δεν μιλάμε, αλλά απλά βρίσκουμε δικαιολογίες να μας ενοχλούν τα σχόλια του άλλου.

Τέλος, δεν σου επιτρέπω να σχολιάζεις τον χαρακτήρα μου. Εγώ δεν σχολίασα κάτι επί τούτου, μόνο καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, που άλλωστε όλοι έχουμε δικαίωμα να κρίνουμε και θα σου ζητήσω ΑΜΕΣΑ να ανακαλέσεις. Αυτοί που με ξέρουν καλά γνωρίζουν τί καπνό φουμάρω και δεν επιτρέπω σε αυτούς που δεν με ξέρουν καν να με χαρακτηρίζουν, λόγω της ευερεθιστότητας ή της οξυθυμίας μου άσχημα γενικότερα. Λυπάμαι, που τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή και ώς ένα μέρος φταίω και γώ, διότι πράγματι δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι σοβαρά με παιχνίδια τέτοιου τύπου.

Αν σας ενοχλεί πολλές φορές η αλήθεια ή το θάρρος της γνώμης του άλλου, τότε ειλικρινά θα πρέπει να κοιτάξετε ή να αλλάξετε την φιλοσοφία σας ή να μάθετε να δέχεστε την αλήθεια ακόμα και αν αυτή δεν σας αρέσει.

Υ.Γ. Φαντάσου να μην με είχε σπρώξει και η διαιτησία και να είχαμε ίδιες βολές. Θα είχα χάσει 50 πόντους διαφορά σε μια έδρα που ζορίστηκαν πολύ καλύτερες ομάδες. Τελείως παράλογο.

Υ.Γ. Επίσης, θέλω ακριβως να μου υποδείξεις πού ακριβώς σχολίασα αρνητικά και υποτιμητικά για τον α' αγώνα. Επειδή είπα ότι έχασα τσάμπα; Όταν κάποιος "έχασα τσάμπα" και "χάνουμε τέτοια παιχνίδια" εννοεί ότι 1) θα μπορούσε να κερδίσει και 2) ότι είναι κρίμα να χάνεις από ομάδα με ίδιους στόχους (όπως φαινόταν τότε) για τόσο μικρή διαφορά. Αν εσύ θες να πιάνεσαι για να έχεις δικαιολογίες να απαντήσεις με τέτοιο τρόπο, τότε οκ, πάω πάσο.

Last edited by epanastatis79 at 4/15/2012 2:47:04 AM

This Post:
00
208447.255 in reply to 208447.248
Date: 4/15/2012 4:43:28 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Φίλε Νικόλα,

Πρώτα απ' όλα Χρόνια πολλά & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε σένα και στην οικογένειά σου. Επίτρεψε με να διαφωνήσω με το σχόλιο σου ότι η διαφορά διάθεσης δίνει 20π. πλεονέκτημα. Είναι τελείως αυθαίρετο και αστήρικτο αυτό που λές, διότι μέσα σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσεις τον παράγοντα έδρα που δεν τον υπολόγισες. Η διαφορά διάθεσης παίζει μεγάλο ρόλο, όταν ο ένας παίζει ΧΑΛΑΡΑ και ο άλλος δυνατά. Τότε ναι, αν παίζεις εκτός νικάς άνετα. Η διαφορά διάθεσης σε ΔΥΝΑΤΑ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ και τον γηπεδούχο να έχει το ΚΑΝΟΝΙΚΑ, δεν μπορεί να δώσει τέτοιες διαφορές. Αν το ΔΥΝΑΤΑ το είχε ο γηπεδούχος, τότε και πάλι να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά το παιχνίδι αυτό δείχνει πραγματικά πόσο μεγάλη διαφορά υπήρχε. Εκτέλεσα 41 βολές με 6 δηλαδή 35 παραπάνω. Έχασα 20π. Δηλαδή αν είχα εκτελέσει τις ίδιες θα είχα χάσει με 50 πόντους, πράγμα που δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Εν τέλει δεν ειχα ενθουσιασμό 5 ή 1 για να κερδίσει τόσο άνετα, αλλά 7. Τέλος πάντων, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές και θα ήθελα να κάνω ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ στον Πάρη να κατέβει κανονικά στον μεταξύ μας αγώνα, διότι δεν θέλω να βρεθώ στο επίκεντρο μιας αλλοίωσης πρωταθλήματος. Αλλιώς θα σκεφτώ και γώ να κατέβω με λιγότερους παίκτες και όποιος αντέξει. Είμαι φανατικός οπαδός του ευ αγωνίζεσθαι και ας σχολιαστεί αυτό από κάποιους αρνητικά και θέλω να χάνω και να κερδίζω δίκαια. Για να μην παρεξηγηθώ, φίλε Πάρη, αυτό δεν αποτελεί μπηχτή πρός εσένα, αλλά γενικά δεν θα νιώθω όμορφα αν ξέρω ότι κέρδισα μια ομάδα, που έπαιξε με 2 παίκτες. Οι αγώνες κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με διαδικαστικά μέσα.

Last edited by epanastatis79 at 4/15/2012 4:46:27 AM

This Post:
00
208447.256 in reply to 208447.254
Date: 4/15/2012 4:55:11 AM
Overall Posts Rated:
3535
Αν σας ενοχλεί πολλές φορές η αλήθεια ή το θάρρος της γνώμης του άλλου, τότε ειλικρινά θα πρέπει να κοιτάξετε ή να αλλάξετε την φιλοσοφία σας ή να μάθετε να δέχεστε την αλήθεια ακόμα και αν αυτή δεν σας αρέσει.

Δεν ειναι ετσι φιλε κ το ξερεις,εμενα προσωπικα γτ παρακολουθω ολη την σεζον το φορουμ,δν με ενοχλησαν τα λεγομενα σου αλλα ο τροπος που τα εξεφρασες ,αλλα εκτως αυτου ειναι οπως εχει τυπωθεί 100αδες φορες ενα παιχνιδι ποιος ο λογος να τσακωνεσαι για ενα ψευτικο κοσμο,γιατι ψευτικος ειναι...

This Post:
00
208447.257 in reply to 208447.256
Date: 4/15/2012 5:26:01 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Άποψη σου σεβαστή βεβαίως, άλλο αν διαφωνώ. Δεν θα μπω σε διαδικασία όμως περαιτέρω εξήγησης. Θα σταματήσω απλά γενικά να γράφω στο φόρουμ του ομίλου, διότι όπως ακούστηκε χαλάω το καλό κλίμα. Πρέπει δηλαδή να σταματήσουμε να μιλάμε και να μην εκφράζουμε κανένα παράπονό μας. Από σήμερα ακολουθώ την συμβουλή σας λοιπόν. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε όλους.

Υ.Γ. ΤΥΦΩΝΑ θα αναρτήσω ένα ενδιαφέρον άρθρο σύντομα στα φόρουμ και θέλω τη συμμετοχή σου, διότι όπως έχει πει στο παρελθόν σου αρέσει ο τρόπος που γράφω. Για να μην παρεξηγηθώ το ίδιο ισχύει και για όλα τα παιδιά του φόρουμ.

This Post:
00
208447.258 in reply to 208447.257
Date: 4/15/2012 5:38:46 AM
Overall Posts Rated:
3535
Φιλε εγω δν ειπα τπτ για σενα και οτι χαλας το κλιμα κ δν εχω προβλημα μαζι σ απλα δν ειναι η πρωτη φορα που το κανεις και να ξερεις οτι προκειμενου να γραψεις και να ανεβασεις καποιο μυνημα στο φορουμ θα πρεπει να σκεφτεσαι πως θα το συλλαβουν και οι αλλοι χρηστες και φυσικα δν αναφερομαι σε εσενα αλλα σε ολους μας.Με το να σταματησεις να γραφεις στο φορουμ δν νμζ οτι λυνεις την κατασταση..εσυ θα το βρεις αυτο, σκεψου μονο αν ο καθενας εδω περα εξεφραζε συνεχεια την δυσσαρεσεκεια για την μηχανη ου παιχνιδιου σε καθε παιχνιδι που δν επερνε το επιθυμητο αποτελεσμα...Τι θα γινοταν ? Θα ηταν καλυτερο δλδ...

This Post:
00
208447.259 in reply to 208447.255
Date: 4/15/2012 7:17:40 AM
Overall Posts Rated:
7474
Τέλος πάντων, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές και θα ήθελα να κάνω ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ στον Πάρη να κατέβει κανονικά στον μεταξύ μας αγώνα, διότι δεν θέλω να βρεθώ στο επίκεντρο μιας αλλοίωσης πρωταθλήματος. Αλλιώς θα σκεφτώ και γώ να κατέβω με λιγότερους παίκτες και όποιος αντέξει. Είμαι φανατικός οπαδός του ευ αγωνίζεσθαι και ας σχολιαστεί αυτό από κάποιους αρνητικά και θέλω να χάνω και να κερδίζω δίκαια. Για να μην παρεξηγηθώ, φίλε Πάρη, αυτό δεν αποτελεί μπηχτή πρός εσένα, αλλά γενικά δεν θα νιώθω όμορφα αν ξέρω ότι κέρδισα μια ομάδα, που έπαιξε με 2 παίκτες. Οι αγώνες κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με διαδικαστικά μέσα.

Ωραια λοιπον, σε ολους τους υπολοιπους αγωνες θα κατεβασω μινιμουμ 5 παικτες :)

From: Tyfonas
This Post:
00
208447.260 in reply to 208447.259
Date: 4/17/2012 2:18:43 AM
MACEDONIANS
III.14
Overall Posts Rated:
241241
Χριστος Ανεστη Χρονια Πολλα.

Δεν θα σχολιασω τα πιο πανω ,το μονο που θα πω ειναι οτι ο γραπτος λογος δεν εχει συναισθημα και χρωμα,πρεπει να γραφουμε προσεκτικα αλλα και να διαβαζουμε το ιδιο.

@Παρη γιατι τα παρατας βρε?....εχεις ελπιδες για την 2η θεση.

@Δημητρη οταν ανεβασεις το θεμα ενημερωσε μας.

@Θανο χασε βρε ενα παιχνιδι ακομα για να παιζω ανετα χεχεχεχε

From: thanos

This Post:
00
208447.261 in reply to 208447.260
Date: 4/17/2012 8:15:59 AM
Overall Posts Rated:
272272
@Θανο χασε βρε ενα παιχνιδι ακομα για να παιζω ανετα χεχεχεχε

Ανετος εισαι και τωρα βρε!!! Αφου εχεις και το Goal Average!!! :)

This Post:
44
208447.262 in reply to 208447.1
Date: 4/17/2012 9:59:01 AM
Overall Posts Rated:
7474
Σ'αναζητω στη Σαλονικη και θα σε βρισκω στα διαμαντια που μας αφησες!!

Σημερα θα μου επιτρεψετε να μην ασχοληθω με τους αγωνες.Πριν απο λιγες ωρες εφυγε απο τη ζωη ο ΜΕΓΑΛΟΣ Δημητρης Μητροπανος αλλα θα ζει αιωνια μεσα απο τα τραγουδια του.Ο τελευταιος των Μοικανων οπως λενε πολλοι και δεν εχουν αδικο.Μετα το θανατο του Στελιου και του Στρατου, ισως ηταν ο τελευταιος εκπροσωπος του ελληνικου λαικου τραγουδιου, οπως το ξεραμε μεχρι σημερα.
Περσι, ακριβως ιδια μερα χασαμε τον Παπαζογλου.Πριν 2 χρονια, παλι Απριλη μηνα, τον Ξυδους.
Ακομα κι οσοι δεν τον ξεχωριζαν για τη φωνη και τα τραγουδια του, τον ξεχωριζαν για το ηθος και τον χαρακτηρα του.

Καλοταξιδος Μεγαλε...

This Post:
00
208447.263 in reply to 208447.262
Date: 4/17/2012 10:21:34 AM
Overall Posts Rated:
272272
Ωραιος Παρη!!! Διαβασα σημερα οτι ηταν μολις 64 ετων. Νομιζα οτι ηταν τουλαχιστον 70....Ειχε ταλαιπωρηθει με την αρρωστια τα τελευταια χρονια....

Advertisement