taki mądry jesteś to sam mogłeś go licytować, prosta sprawa zabrakło mi kasy, bo już machnąłem na to, że przepłacę i chciałem licytować dalej...zabrakło 5k na następny bid...zresztą gościu sakiewka bez dna i się napalił, to i tak by przebidował.
co do ceny to gościu solidnie przepłacił...Francuz, o którym pisałem poszedł za 3,3kk, a sporo lepszy był i na górze i na dole przy tym samym wieku i potencjale...za granicą chyba po prostu lubią Polaków i tyle ;)
w życiu bym nie powiedział, że Wiernicki pójdzie za taką kasę, byłem przekonany, że na luzie mi starczy i jeszcze zostanie, zresztą nie tylko ja...realnie to on ze 2,5-2,7 jest wart.
trzeba było ubezpieczać transfer w razie czego swoimi bardziej pojemnymi sakiewkami, a nie stać z założonymi rękoma i tylko narzekać ty spierdoliłeś to, ty tamto...idea ideą, ale wszystko z głową...to, że ktoś ma nawet 5kk, to nie znaczy, że od razu jest w stanie je wtopić w grajka wartego 2,5-3kk, by za wszelką cenę przebić idiotę który tyle biduje...
zresztą co robicie w tym PLK - rzucacie tylko wielkimi hasłami, kadra, dbajmy o nią, zatrzymujmy najlepszych grajków w kraju, ale większość tej "elity" nic nie robi w tym kierunku, tylko dużo gadają, stoją z założonymi rękoma i pilnują swoich sakiewek...patrzą tylko na innych, żeby znaleźć jakiegoś frajera, najlepiej z niższej ligi, niech on kupuje w szczytnym celu reprezentanta i niech się rujnuje finansowo, ale on może bo nie jest z PLK i kit, że dla niego to ogromna kasa i przez taki transfer na bok odchodzą jego cele klubowe...ważne, że Wy osiągnęliście swoje (gwiazdor w PL) i dalej macie pełne sakiewki, których tak skwapliwie pilnujecie, bo jakby ubyło Wam trochę to by się stała tragedia, jeszcze byście spadli ze stołków na szczycie drzewka, w które pierdzicie od sezonów zorgując kolejne bańki.
więc weź mi tu nie pierdol co ja czy ktoś inny, tylko sam działaj jeśli uważasz, że ktoś robi to źle...ja byłem zdecydowany na 100%, szczerze wierzyłem, że go pozyskam, dlatego już układałem wizje zespołu z nim w składzie i tak się tym jarałem...zabrakło mi kasy i tyle, zdarza się...miałem dość kasy na tego typu grajka (nawet z nadmiarem), ale nie jestem w stanie odpowiadać za napaleńców z zagranicy, którzy przewyższają mnie finansowo i zapłacą każdą cenę.
Last edited by Huanito at 1/10/2013 4:45:12 AM