Mękal trafił do Szwajcarii... do dobrego zespołu, więc jest nadzieja na dobrą formę jeszcze w tym sezonie... i może na jakieś skoki, bo kolejna nadzieja to dobry trener;)
Morfeuszu, a rozmawiałeś już z nim? Albo ktoś z seniorskiej Kadry? Ja póki co napisałem z pytaniem o plany... ale pod kątem tego sezonu i Drużyny U21.
A już za kilkanaście godzin kolejny trening - liczę na mnóstwo skoków i rekord formy naszej Kadry... wygląda na to, że na sprawną lub jej okolicę wielką szansę ma 14 Kadrowiczów;) I żadnych kontuzji póki co... uffff... nie zapeszajmy;)
A co do rozpoznania rywala... Grecy zagrali w meczu z nimi normala... a więc Izrael CT - szczęście nam naprawdę sprzyja... mocno mu pomogliśmy zajmując pierwsze miejsce w fazie zasadniczej... ale dalej już dwa zespołu zaraz po CT, a do tego właściwie poddanie swojego meczu przez Estonię;)
+ właśnie zobaczyłem skład Izraela... ehhh... współczuję:(
(27585089) ... kosa zaraz przed meczem z nami... chociaż kontuzja to oficjalna wersja;)) Jak głosi słynny poliszynszyl (zwany też poliszynelem:P) Tal nie chciał zagrać przeciwko ojczyźnie swoich rodziców... ;)
Last edited by borczi at 12/5/2013 7:13:44 PM
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)