w środę po meczu ich zgarnę :) mamy pare osob z BB którzy się wybierają na ten mecz:) myśle ze bedzie niezła ekipa :D
Ja już byłem w sobotę, naprawdę polecam, przeżycie niezapomniane, atmosferka niepowtarzalna, przy okazji odwiedziłem moje rodzinne miasto Łódź (pozdrowienia dla ludzi z Radogoszcza), ale szczerze w ostatnim meczu Litwinów było ze 3 razy mniej niż Polaków na swoim meczu, ale zrobili taką atmostefę i taką mieli oprawę muzyczno-wizualną, że tylko się uczyć :) chyba z 15 bębniarzy dawało takiego czadu że do dzisiaj łeb mnie boli :))) ale wracając do tematu, właśnie ja o czymś takim myślałem, żeby się zebrało kilka miast, potrenowało ze sobą, pograło, a potem możemy jakiś zimowy turniej(a może coś więcej niż jeden) zrobić ze wspomnianym after :) Ewentualnie coś na wzór kobiecego World Grand Prix w siatkówkę, czyli turnieje z 4 miastach a potem turniej final four. Ale na początek może weźmy się lokalnie do organizowania podstaw, czyli hali i ludzi, żeby chociażby zacząć pykać na luzie, a potem możemy myśleć dalej. Plan z głowie mam, więc mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.