Tehát akkor. Először is elnézést kérek a hétvégei inaktivitásom miatt. Másodszor, a lista amiről beszéltem, létezik (nem tudom igazából mi alapján kételkednek ebben egyesek...). Aki kéri elküldöm neki szívesen... (eddig senki sem kérte...). Harmadszor: Már le rágom a körmöm tőletek!:) Elmondtam már kismilliószor: Nem fognak öregek játszani mert: nem jobbak mint a fiatalok<-- merthogy nekünk még szinte alap játékosaink vannak, a 26 évesek ugyanazt tudják mint a 19 évesek. Példának okáért egy hattrickos eset: Mozambik olyan hattrickban mint mi itt (vagyis kezdő ország). Volt kint transzferen egy mozambiki 26 éves nagyszerű védő akit gondoltam megveszek mert hátha válogatott lesz, de előbb írtam a szövkapnak, hogy tényleg az lesz e. A szövkap vissza írt, hogy tudása alapján beférne de inkább a 18 éves jó védőjét játszatja (jó és nagyszerű között remek van tehát 2 levellel jobb a nagyszerű) mert (és itt tessék figyelni!)--> A 18 éves jó védő sokkal gyorsabban fejlődik mint a 26 éves (itt is gyorsabban fejlődnek a fiatalok) így 26 következő vb-re lesz egy 20 éves ragyogó (vagy kiemelkedő, ami 1el rosszabb a ragyogónál), míg a 26 éves 2 szezon alatt alig lép valamennyit (sőt már veszít inkább skilljeiből). Magyarul a fiatalok hamar behozzák a lemaradást. És, hogy miért inkább őket kell játszatni? Erre kérem a válasz a tapasztalat gyorsabb fejlődése! Egy válogatott meccsen jóval több tapasztalatot szerez valaki mint egy bajnokin. Kérdés: most toljuk e fel a 26 éves srác tapasztalatát (aki pár szezon múlva mehet a kukába mert a fiatalok jobbak lesznek) vagy esetleg toljuk a fiatalét, ezzel előnyt kovácsolva más országokkal szemben? Hát ezért szavazok én bizalmat a fiataloknak. Ezzel nem azt mondom, hogy mondjuk egy 26 éves center nem kerülne be a válogatottba ha van egy proficient 2pontos dobása meg strong lepattanózása, de hát ilyennel nem rendelkezünk! És azért mert 1 vagy max 2 skillben 1szinttel jobb egy 26 éves, azt pillanatok alatt ledolgozza a 19 éves! Megint más: természetesen kontra, révfi és egyéb (elnézést a kifejezésért) "hulladékok" nem lesznek váklogatottak, első héten kerültek be a keretbe, és vb-alatt nem akartam csapatszellemet bukni azon, hogy kirakom őket... Most repülni fognak? Van még kérdés?:) Persze hogy van!:) Halljam őket!