BuzzerBeater Forums

Eesti - II.3 > 14. hooaeg

14. hooaeg

Set priority
Show messages by
From: Photoframe

To: Mulk
This Post:
00
159275.255 in reply to 159275.254
Date: 1/9/2011 4:47:48 PM
Overall Posts Rated:
66
Palju õnne võitjale ja edu teiseks jäänule järgmisel hooajal. Ootaks siis võitja kommentaare, mis edu aluseks oli. Üks oli kindlasti uue mehe ostmine, teine, entu kasvatamine mitmeid mänge enne finaale. Mis veel? Ja loomulikult edu meistriliigas, loodan seal siis paari hooaja pärast kohtuda. Kui nüüd draftis asjad õiget pidi kukuks... Korvi alla on kuram mehi vaja, muidu läheb treenigplaan sassi.

Ja indu teiseks jäänule, teiseks jäämine on alati häiriv.

From: T.Arx

This Post:
00
159275.256 in reply to 159275.254
Date: 1/10/2011 3:55:30 AM
Overall Posts Rated:
1111
Palju õnne ! KL on juba tase. aga sellist võidurõõmu pole ma BB enne näinud. Härra HUNT näiteks duubeldas KL omale karikad ja on vait kui sukk

From: Mulk

This Post:
00
159275.257 in reply to 159275.256
Date: 1/10/2011 6:32:18 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Palju õnne ! KL on juba tase. aga sellist võidurõõmu pole ma BB enne näinud.

Vabandust. Et juubeldusi siia lõpuks tükki 6 sai, panen eile õhtul hangunud BB mootori süüks. Püüdsin oma juubeldust sata ja saata ja saata ... kuivõrd ükski kohale ei jõudnud, litsusuin aina veel. :) Tollepärast sai ühte-sama teksti nii palju.
Kommentaari saadan päris õhtul. Praegu kiire.

This Post:
00
159275.258 in reply to 159275.255
Date: 1/10/2011 6:14:52 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Palju õnne võitjale ja edu teiseks jäänule järgmisel hooajal. Ootaks siis võitja kommentaare, mis edu aluseks oli. Üks oli kindlasti uue mehe ostmine, teine, entu kasvatamine mitmeid mänge enne finaale. Mis veel? Ja loomulikult edu meistriliigas, loodan seal siis paari hooaja pärast kohtuda.

Ettvalmistus POks algas 16. novembril 2010. Sellepärast siis, et Zapiivo sai sel päeval Võimsa 8 meeskondadega mängides oma 4 kaotuse 5st mängust. Kõik see juhtus novembri esimeses pooles. Esmalt nüpeldas Zapiivot LaLunaBasket, siis GAG vilistlased ja kivilõppe kalad ning ülejärgmises mängus Torud. Sai selgeks, et oma taeblipoole esimese kahe hulka ma ei jõua.
Mängijate ostud.
Tegelikult olid Zapiivo POde ja finaalmängudes põhiviisikus kaks detsembrikuus ostetud meest.
Põhimängujuhi rolli kandis poolakas Bierzynski, kellele sattusin mängijaturul juhuslikult peale ja ostsin heade skillidega poolaka soodsalt Free Agency meeskonnast kindla eesmärgiga mees peagi kasudega maha müüa. Enne proovisin teda mängudes ja tüüp hakkas mulle meeldima. Kuigi tema lähivise on olematu, sain teda vajadusel kasutada postitsioonidel 1-3. See mulle kaartide segamiseks sobis ja poolaksa jäi meeskonda.
19. detsembril, sai selgeks, kuidas pean viimased kaks liigamängu mängima. Soovisin, et PO esimeseks vastaseks tuleks iTeam. Selleks pidin Väikestele Kunnidele kaotama ja RAMSit võitma. Nii ka tegin ja kõik sobitusid kenasti oma kohtadele. Usukusin, et iTeami üle saan võõrsil võidu ja jõuan vähemasti oma tabelipoole "mini" finaali RAMSi vastu. Et RAMSI kodus Kunne võidab, oli mulle ka selge.
Niisiis, kui teadsin, milliste meeste vastu pean POd mängima, oli selge, et korvi alla pidin jõudu juurde hankima. Just korvialune ruum oli minu nõrk koht. Mitte lauapallid, vaid kaitse. Kondasin turul ja saingi soovitud tüübi - gruusia koondislase Botso Matiashvili. Tal on täpselt need skillid, milliseid hädapärast iTeami Margus Võsu (palk 157885) ja Kivilõppe kalade Sajjad Alizade (palk 121 623) vastu vajasin.
Koos Korea koondislase Kyung-Nam Yun'iga (sellegi mehe ostsin hooaja poole peal, novembri keskel, kui olin juba mitmes mängus peksa saanud, sest sisemine kaitse oli kehv) moodustasid nad otsustavates mängudes korvi alla hea kindlustunde.
Entu kasvatamine.
Entut kogusin hooaja algusest peale (mäletate ju, sest siinsamas foorumis nurisesin, et Zapiivo vastu tullakse aina „rohkem mängu“ pannes), aga novembri keskel sai selgeks, et suhtumist „normaalne“ kasutan alles POs. Ühe erandiga nii ka läks (kogemata unustasin suhtumist muuta kodumämgus Kakerdiste vastu, mida toona kibedalt kahetsesin – tobe vääratus).
Veerand- ja poolfinaal
Oma liiga PO mängudes läksin taktikaga kindla peale, mängides nii Iteami, kui RAMSI vastu ründes "suru palli" ja kaitses "mees-meest". iTeam lõikas oma kaitsetaktikaga näppu ja Zapiivo võit oli kindel. RAMSIt kartsin. Põhjendatult. Mängu võitja oli lahtine viimase minutini, mil vabavisetega Zapiivo 7-punktilise võidu sai. Muide, see mäng oligi liiga II.3 14. hooaja PO kõige tasavägisem mäng.
Uskusin, et Zapiivo ühtlasem meeskond ja põhiviisikule peaaegu võrdsed vahetused pingilt aitab meestel mängu lõpul värskemad olla. Võimalik, et see oli võidu võti, sest ka RAMSI oli kena ja rasvase entukihi kogunud.

Last edited by Mulk at 1/10/2011 6:21:16 PM

This Post:
00
159275.259 in reply to 159275.258
Date: 1/10/2011 6:15:05 PM
Overall Posts Rated:
10991099
Finaal.
Loomulikult tegin liiga võitmiseks kõik võimaliku, kuigi, kui pidanuks raha alla panema, panustanuks ma ise Kivilõppe kaladele. Maru raske on sellisel tasemel oma liigapoole neljandana startides ja kuni finaalseeria lõpuni kogu aeg vastase koduväljaku eelist kogedes (me teame ju koduväljaku suurest mõjust mängutulemusele), võidukat lõppu uskuda. Aga võit tuli.
Mängu eel teadsin, et Zapiivo innustus on vastasest vähemalt 3 numbrit suurem.
Esimene mäng. Uskusin, et Kivilõppe ei jäta võitu kodumängus juhuse hooleks ja läheb agresiivsega seda koju tooma. Selle usu valguses polnud mul mingit mõtet punnitada ja võtsin mängu rahulikult. Kuivõrd Zapiivol on pigem kaugemalt viskava meeskonan renomee, lootsin alast seest visates vastast üllatada ja kui ta pannuks vale taktika, siis miks mitte ka kõrgema entu toel võitu noolida. Kivilõppe "mees-meest" sulges minu selle lootuse ukse pauguga, sest minu väga hea tasemega alast seest tehtud visked nullis vastane väga hea kaitsega. Kivilõppe ise aga üllatas mind Pricetoniga.
Teine mäng. Kuivõrd Kivilõppe sai esimesest mängust, mida tahtis - võidu, uskusin ma, et et ta võõral väljakul harakirit tegema ei torma. Oletasin, võtab mängu rahulikult, kogub entut ja püüab finaalseeria saatuse koduväljakul enese kasuks kallutada. Oletasin ka, et ta vargsi loodab, et Zapiivo manageri närv vastu ei pea ja et püüan kodus kindla peale minna ning agressiivselt mängides võit võtta. Nii ei läinud. Mängisime mõleamd rahulikult ja kogusime enturasva. Panin käiku taktika, mida Kivilõppe vastu paljud teisedki tihti kasutanud - rohkem vikseid väljast, sest Kivilõppe väline kaitse on sisemisest nõrgem. Ja "mees-meest" kaitse on Zapiivol täitsa OK, miska leidsin, et see on suht universaalsete viskajatega Kivilõppe meeskonna vastu halbade üllatuste vältimiseks parim. Et Kivilõppe oma "lemmikliistude" juurde pöördub (pall alasse), aimasin ka, eriti peale seda, kus olin esimeses mängus 2-3 maa-ala mänginud ja kus Kivilõppe mind kolmestega surmas. Teise mängu imemees oli mul poolakas Bierzynski, kes viskas oma esimese 8 mänguminuti vältel 22 punkti, tabades kolmeseid 6st 6!
Kolmas mäng. Siin polnud midagi tagasi hoida. Mõtlesin viivu ka Princetoni ja aktiivse peale aga lõpliku valiku tegin suru palli ja jookse-viska vahel. Mees-mehe kaitsetaktika oli kindel. Mul on paar päris valusat kaitsjat ja mees-mehega neid vastaste viskekahurite vastu suunata on targem, kui püüda aimata 3-2 või 2-3 kaitsetaktikat. Kuigi Kivilõppe võitis esimese veerandaja ja mängu vältel oli paar korda, kui ta ohtlikult järele tõmbas, ei olnud need tõmbed nii ohtlikud, et peale esimest veerandit oleks Kivilõppe viigini jõudnud. Zapiivo kontrollis mängu ja ma usun, et see sai võõrsil mängides nii olla ainult ja ainult suurema innustuse tõttu.

Zapiivo mängis liigas II.3 neli hooajega. Tänan kõiki managere, kelledega oli rõõm nende hooaegade vältel "piike" nii palliplatsil kui foorumis "murda."
Emotsioon peab korvpallis olema! Ja ma väidan, et korvpallis on alati emotsioone! :)
Mõistagi pole ma kõrgliigasse istutatud ja annan väga selgelt aru, et sealt on oht kohe välja kukkuda palju suurem, kui III liigast II tõustes.
Pealegi - tipus on hõredam ja siin on tõenäosus kohtuda suurem, kui jalamil.
Edu mulle ja edu teile! :)

Last edited by Mulk at 1/10/2011 6:18:04 PM

This Post:
00
159275.260 in reply to 159275.259
Date: 1/11/2011 1:05:36 AM
Overall Posts Rated:
10991099
Tore-tore. Näen, et II.3 läks veelgi tihedamaks. Nüüd liitus sinise poolega lisaks Kõrgliigast kukkunud Nybitile veel veel ka Aldo oma kalarannaga. Oijeerum. Jumal tänatud, et sealt tulema sain! :)

From: Toriii

This Post:
00
159275.261 in reply to 159275.260
Date: 1/11/2011 2:56:55 AM
Overall Posts Rated:
3131
Aldo ja Känd on juba tuttavad näod ja teised kaks on ka väga kõvad tiimid - karika suurüllataja Rääma Õlid ja loomulikult Kõrgliigakogemusega Dalkia/Nybit. Tere tulemast, läheb väga veriseks see asi siin :)

From: -Martti-

This Post:
00
159275.262 in reply to 159275.261
Date: 1/11/2011 6:52:03 AM
Overall Posts Rated:
00
Hei!!
Tore on tagasi olla omas vanas grupis :)
Loodame ikka tuliseid lahinguid sellel hooajal!

Parimat,
Martti

This Post:
00
159275.263 in reply to 159275.262
Date: 1/11/2011 7:19:03 AM
Overall Posts Rated:
66
Minu drafti parim nope. No vaatame, äkki isegi hakkan treenima. Kes ei tea need kaks 18 aastast A väikest äärt noppisid ka, mida kõik ihaldasid.

Alexander Nikolenko (18234071)
Keskmängija
Palk: $ 4 456
Roll: mees ülikonnas
(BuzzerBeta)

DMI: 0
Vanus: 19
Pikkus: 6'7" / 201 cm
Potentsiaal: mitmekordne allstar
Mänguvorm: hea

Hüppevise: olematu Viske raadius: hea
Väline kaitse: hale Pallikäsitsus: arvestatav
Üks-ühele: olematu Söötmine: nigel
Lähivise: keskpärane Kaitse alas: hea
Lauavõitlus: hea Viske blokeerimine: arvestatav
Vastupidavus: keskpärane Vabavise: nõrk

Kogemus: olematu

This Post:
00
159275.264 in reply to 159275.263
Date: 1/11/2011 9:28:56 AM
Overall Posts Rated:
3131
Mulle tundub, et meie liiga kedagi väga säravat ei saanudki :( Potentsiaalikaim mängija on arvatavasti see (18234070)

From: Aldo
This Post:
00
159275.265 in reply to 159275.264
Date: 1/11/2011 10:03:38 AM
Overall Posts Rated:
2525
Tere jah
Enne kui liigade koosseisud üleeile selgeks said, soovitas Mulk mulle just oma II. liiga tabelipoolt. Siin ma nüüd siis olen. Kindlasti tuleb huvitav hooaeg, enda arvates olen varem siit poolelt kohtunud vaid Oklahomaga paar hooaega tagasi kolmandas (teispool tuttavaid nägusid rohkem). Omalt poolt sooviks, et kõik meeskonnad väldiksid mistahes kokkuleppeid innustuse osas. Väidetavalt toimuvat taolisi asju ka kõrgemal pool.
Jõudu,
Aldo

Advertisement