i ajde da malo uključim i vas u BBB ako ne pratite, u srijedu mi je biti ili ne biti tekma za prolaz dalje, ako dobijem velike su mi šanse da uđem među 32 a porazom se sigurno opraštam. Što, kako igrati protiv jednog od najjačih klubova u bb-u?! prednost je jer igram doma a ostalo je sve na njegovoj strani...
ma nisi ti platio 3 200 000 bezveze kad ću ja teško toliko za minopolija dobit. teško onda da je tolko bolji.al evo:Jump Shot: phenomenal 18 Jump Range: wondrous 14Outside Def.: wondrous 14 Handling: sensational 12Driving: marvelous 15 Passing: mediocre 5Inside Shot: average 6 Inside Def.: mediocre 5Rebounding: mediocre 5 Shot Blocking: atrocious 1Stamina: average 6 Free Throw: average 6
Znači vanjski šut ga 'dere' po pitanju plate...a pital sam se u kom zecu leži grm...=)))Ja ga nebi još prodavao, digni mu vanjsku obranu za 1-2 i onda ga prodaj prije play-offa...ako ga se već misliš riješiti...a kak god da ga okreneš, dobil buš puno više za njega nego si ga platio...=)))
vanjski šut i skok.....
Skok-šut: izvanzemaljski 16 Domet šuta: impresivan 9Vanjska obrana: titanski 15 Vođenje lopte: izvanzemaljski 16Ulaz: mitski 17 Dodavanje: sjajan 11Šut iznutra: odličan ↑ 8 Unutarnja obrana: nedovoljan 5Skok: očajan 2 Blokiranje: nikakav 1Izdržljivost: prolazan 6 Slobodna bacanja: dobar 7