Φίλε Νικόλα,
Πρώτα απ' όλα Χρόνια πολλά & ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε σένα και στην οικογένειά σου. Επίτρεψε με να διαφωνήσω με το σχόλιο σου ότι η διαφορά διάθεσης δίνει 20π. πλεονέκτημα. Είναι τελείως αυθαίρετο και αστήρικτο αυτό που λές, διότι μέσα σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσεις τον παράγοντα έδρα που δεν τον υπολόγισες. Η διαφορά διάθεσης παίζει μεγάλο ρόλο, όταν ο ένας παίζει ΧΑΛΑΡΑ και ο άλλος δυνατά. Τότε ναι, αν παίζεις εκτός νικάς άνετα. Η διαφορά διάθεσης σε ΔΥΝΑΤΑ-ΚΑΝΟΝΙΚΑ και τον γηπεδούχο να έχει το ΚΑΝΟΝΙΚΑ, δεν μπορεί να δώσει τέτοιες διαφορές. Αν το ΔΥΝΑΤΑ το είχε ο γηπεδούχος, τότε και πάλι να συμφωνήσω μαζί σου. Αλλά το παιχνίδι αυτό δείχνει πραγματικά πόσο μεγάλη διαφορά υπήρχε. Εκτέλεσα 41 βολές με 6 δηλαδή 35 παραπάνω. Έχασα 20π. Δηλαδή αν είχα εκτελέσει τις ίδιες θα είχα χάσει με 50 πόντους, πράγμα που δεν δικαιολογείται με τίποτα.
Εν τέλει δεν ειχα ενθουσιασμό 5 ή 1 για να κερδίσει τόσο άνετα, αλλά 7. Τέλος πάντων, οι απόψεις όλων είναι σεβαστές και θα ήθελα να κάνω ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ στον Πάρη να κατέβει κανονικά στον μεταξύ μας αγώνα, διότι δεν θέλω να βρεθώ στο επίκεντρο μιας αλλοίωσης πρωταθλήματος. Αλλιώς θα σκεφτώ και γώ να κατέβω με λιγότερους παίκτες και όποιος αντέξει. Είμαι φανατικός οπαδός του ευ αγωνίζεσθαι και ας σχολιαστεί αυτό από κάποιους αρνητικά και θέλω να χάνω και να κερδίζω δίκαια. Για να μην παρεξηγηθώ, φίλε Πάρη, αυτό δεν αποτελεί μπηχτή πρός εσένα, αλλά γενικά δεν θα νιώθω όμορφα αν ξέρω ότι κέρδισα μια ομάδα, που έπαιξε με 2 παίκτες. Οι αγώνες κρίνονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και όχι με διαδικαστικά μέσα.
Last edited by epanastatis79 at 4/15/2012 4:46:27 AM