BuzzerBeater Forums

Poland - II.1 > Sezon 22

Sezon 22

Set priority
Show messages by
From: aimar

This Post:
00
230710.255 in reply to 230710.254
Date: 1/8/2013 7:53:58 AM
Overall Posts Rated:
16491649
Bardzo ciekawy zawodnik:) Nieco podobny do mojego Ruska. Jesli go kupisz co zamierzasz mu trenować?

From: Huanito

This Post:
00
230710.256 in reply to 230710.255
Date: 1/8/2013 8:05:10 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
na pierwszy rzut OD + PS do końca sezonu, w okresie PO/baraży lecę chyba 1na1...początek przyszłego sezonu ID, bo 1 tren ma do skoku...a później się zobaczy.

ogólnie planuję ostro pakować tą górę i na koniec dopierdzielić dołu...pasuje mi pod mojego drugiego PFa...też ma górę praktycznie jak SF, z kolei SF ma górę obwodowego i dół PFa...więc planuję jakby 3 ultraofensywnych "PFo-SFów" w S5, obudowanych oczywiście wysokimi obiema obronami...każdy pomimo podobieństw będzie dostosowany do ciut innej roli:

Noukens bardziej obwodowa góra i potężne OD, przy dole typu 16,14 RB 9 (może jeszcze podbiję)

Medina taki PF z niższymi zbiórkami - grajek zadaniowy, do wystawiania na SF przy rywalach grających LI - IS i ID typu 16,16 zbiórki docelowo pewnie 12-13...góra praktycznie jak normalny SF tylko ciut niższe OD ze 12-13 i PS 8-10.

Wiernicki tak jak Medina tyle że wysokie zbiórki, rola "jakby bardziej C"

kombinuję tak jakoś pod styl Jokera...bardzo multiskillowy skład...tyle, ze nie mam póki co takich warunków jak on, więc muszę pilnowac grajkom pensji na w miarę niskim poziomie i oszczędzać na niektórych skillach, zeby zrobić im jak najmniejszą krzywdę.

From: Pewu

This Post:
00
230710.257 in reply to 230710.256
Date: 1/8/2013 9:59:16 AM
Overall Posts Rated:
914914
To pozostaje życzyć miłych snów w nocy ze środy na czwartek :D

To: Pewu
This Post:
00
230710.258 in reply to 230710.257
Date: 1/8/2013 10:05:56 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
czemu miłych snów? nie rozumiem do końca sensu Twojej wypowiedzi...znaczy chcesz mi go podkupić? jak chcesz to bierz, nie pochlastam się z tego powodu, jak nie on to inny ;)

From: Pewu

This Post:
00
230710.259 in reply to 230710.258
Date: 1/8/2013 10:10:35 AM
Overall Posts Rated:
914914
W tym wypadku sen pomógłby Ci, bo moim zdaniem priorytetem w Twoim wypadku powinna być hala. Dochód za ostatni mecz masz na poziomie lidera 3 ligi.

To: Pewu
This Post:
11
230710.260 in reply to 230710.259
Date: 1/8/2013 10:22:50 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
o to się nie bój...pensje też mam na poziomie drużyny ze środka tabeli 3 ligi albo i niższe, a jednak jestem gdzie jestem ;) jestem dużym chłopcem, wiem co robię i biorę pełną odpowiedzialność za swoje czyny...mam wszystko jakoś poukładane, to nie jest działanie pod wpływem impulsu ;) ...a nawet jeśli jestem w błędzie to trudno, najważniejsze żeby każdy zajął się swoim zespołem i miał własny plan na samego siebie, czego Tobie życzę ;)

Last edited by Huanito at 1/8/2013 10:23:34 AM

This Post:
00
230710.261 in reply to 230710.245
Date: 1/9/2013 2:14:04 PM
Overall Posts Rated:
9292
Odbijając od jakichkolwiek tematów .
Ten transfer niejakiego Literskiego to jakiś bezsens.Chińczycy zawsze mnie zaskakiwali :P

Dobre ceny ? Nie warci treningu i czasu. Dobrze ze taki chińczyk jest bo bym zarobim 200k.

Literski poszedł w miare fajnie to fakt i w miare na nim sie wyszło, ale Ignatiuk i wczesniej jeden to tragedia.

Zarobione po 670, 370 i 200k za tyle treningu od młodziaka to chyba nie dużo ? Na waciki i tyle.

This Post:
33
230710.263 in reply to 230710.262
Date: 1/10/2013 4:18:49 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
taki mądry jesteś to sam mogłeś go licytować, prosta sprawa zabrakło mi kasy, bo już machnąłem na to, że przepłacę i chciałem licytować dalej...zabrakło 5k na następny bid...zresztą gościu sakiewka bez dna i się napalił, to i tak by przebidował.

co do ceny to gościu solidnie przepłacił...Francuz, o którym pisałem poszedł za 3,3kk, a sporo lepszy był i na górze i na dole przy tym samym wieku i potencjale...za granicą chyba po prostu lubią Polaków i tyle ;)

w życiu bym nie powiedział, że Wiernicki pójdzie za taką kasę, byłem przekonany, że na luzie mi starczy i jeszcze zostanie, zresztą nie tylko ja...realnie to on ze 2,5-2,7 jest wart.

trzeba było ubezpieczać transfer w razie czego swoimi bardziej pojemnymi sakiewkami, a nie stać z założonymi rękoma i tylko narzekać ty spierdoliłeś to, ty tamto...idea ideą, ale wszystko z głową...to, że ktoś ma nawet 5kk, to nie znaczy, że od razu jest w stanie je wtopić w grajka wartego 2,5-3kk, by za wszelką cenę przebić idiotę który tyle biduje...

zresztą co robicie w tym PLK - rzucacie tylko wielkimi hasłami, kadra, dbajmy o nią, zatrzymujmy najlepszych grajków w kraju, ale większość tej "elity" nic nie robi w tym kierunku, tylko dużo gadają, stoją z założonymi rękoma i pilnują swoich sakiewek...patrzą tylko na innych, żeby znaleźć jakiegoś frajera, najlepiej z niższej ligi, niech on kupuje w szczytnym celu reprezentanta i niech się rujnuje finansowo, ale on może bo nie jest z PLK i kit, że dla niego to ogromna kasa i przez taki transfer na bok odchodzą jego cele klubowe...ważne, że Wy osiągnęliście swoje (gwiazdor w PL) i dalej macie pełne sakiewki, których tak skwapliwie pilnujecie, bo jakby ubyło Wam trochę to by się stała tragedia, jeszcze byście spadli ze stołków na szczycie drzewka, w które pierdzicie od sezonów zorgując kolejne bańki.

więc weź mi tu nie pierdol co ja czy ktoś inny, tylko sam działaj jeśli uważasz, że ktoś robi to źle...ja byłem zdecydowany na 100%, szczerze wierzyłem, że go pozyskam, dlatego już układałem wizje zespołu z nim w składzie i tak się tym jarałem...zabrakło mi kasy i tyle, zdarza się...miałem dość kasy na tego typu grajka (nawet z nadmiarem), ale nie jestem w stanie odpowiadać za napaleńców z zagranicy, którzy przewyższają mnie finansowo i zapłacą każdą cenę.

Last edited by Huanito at 1/10/2013 4:45:12 AM

From: Tomi.

This Post:
00
230710.264 in reply to 230710.263
Date: 1/10/2013 7:16:11 AM
ASPK
II.3
Overall Posts Rated:
10771077
Second Team:
ASPK Gostynin
Uwielbiam jak prawdę piszesz:-). Brakuje mi więcej takich menadżerów. Ale co Ty tak się zawsze indyczysz jak ktoś Cię krytykuje? Nawet mi się ostatnio dostało jak coś do Ciebie napisałem żartem.:-).
Tu akurat masz rację ale poskrom emocje bo nie warto. :-).
A propo pierdzących w stołki. .
A jak myślisz? Czy to nie jest jeden z powodów, dla których wcale mi nie śpieszno do tej elity?
Zawsze powtarzam, że jest tam kliku fajnych chłopaków ale generalnie ich wyścig szczurów jest taki jak opisałeś. Zresztą co bogaty może wiedzieć o biednym:-).
Szkoda tylko, że otwarcie nazywać rzeczy po imieniu potrafisz w zasadzie tylko Ty. To Ci się ceni. Nie wkładaj tylko w to osobistych emocji. Granica między konstruktywną krytyką a emocjonalną jest bardzo cienka. :-).

Ps. Piłeczka dla Banana i dla Huanito:-).

Najpierw Cię ignorują. Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.

This Post:
00
230710.265 in reply to 230710.264
Date: 1/10/2013 8:01:03 AM
Pruszcz All Stars
PLK
Overall Posts Rated:
548548
Second Team:
Pruszcz ZSO 1 Team
nic się nie indyczę...po prostu drażni mnie postawa typu, sam nic nie robię, a wymagam nie wiadomo czego od innych ;)

taka jest moja wada/zaleta, że zazwyczaj mówię co myślę i mam w dupie negatywny odbiór ze strony innych, przynajmniej jestem sobą, a nie wiecznie szczerzącym się clownem, który słodzi wszystkim wkoło, a obrabia ich za plecami...tak przynajmniej osoba zainteresowana wie co o niej myślę i pomimo, że nie zawsze musi to być dla niej przyjemne, to w moim mniemaniu jest to bardziej fair w stosunku do niej :P

ps. ciekaw jestem jak szanowne towarzystwo z PLK zajmie się Atamerem...kilku chętnych było, ale już czytałem rozmowę, że jakiś Serb jest w stanie dać nawet 3,5kk i nasi już się wycofują. Panowie jeśli od kogoś np. mnie wymaga się przepłacanie o bańkę, to czemu Wam bogaczom przychodzi to z takim trudem? ;)

Last edited by Huanito at 1/10/2013 8:12:29 AM

Advertisement