BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181392.256 in reply to 181392.254
Date: 6/22/2011 8:14:43 PM
Overall Posts Rated:
7676
Περιεργο οχι μονο το ποσους εβαλε αλλα και το πως...17 βολες ειναι παρα πολλες..Απο την αλλη σε υπομονετικη δεν παιζεις κευκολα 2-3 γιατι θα σε ταραξει απο εξω..Δεν μπορω να στο εκφρασω μαθηματικα αλλα η υπομονετικη βρισκει τοσο καλα την αδυναμια στην περιφερεια που ειναι αυτοκτονια να του την δειχνεις κιολας.Δεν πρεπει να περιμενε να κερδισει το παλικαρι..:)

Και για ακομη μια φορα με νικη στον ποντο..Οσες σεζον θυμαμαι να κυνηγαω τον Στεφανο για το πλεονεκτημα παντα εκανε 1-2 νικες στον ποντο την χρονια και εγω τραβουσα τα μαλλια μου..Αντιθετα δεν εκανε ηττες τον ποντο...Κατι παιζει εδω περα...:Ρ

Παρεπιπτοντως να πηγαινω για 11 νικες και να μην ξερω αν θα σωθω δεν το περιμενα...Ατιμη κληρωση παλι φετος...:(

Last edited by Aizenbro at 6/22/2011 8:15:31 PM

This Post:
00
181392.257 in reply to 181392.256
Date: 6/23/2011 5:01:31 PM
Overall Posts Rated:
4141
Το 6(υψηλό) δεν είναι κάτι τρομερό, αλλά η ατυχή επιλογή άμυνας είναι που το κάνει σημαντικό...Σωστό αυτό για την σχέση υπομονετικής με 2-3, αν ήξερα βέβαια ότι θα έπαιζε έτσι δεν θα επέλεγα τέτοιο σύστημα, αν...

Ο Στέφανος δεν μιλάει, μάλλον περιμένει να τον καλέσει και αυτόν η εισαγγελέας για τα στημένα, προφανώς έχει πολλά να πεί, ιδιαίτερα αυτή την σεζόν... :-)))

Χάρη πιστεύω ότι θα φτάσεις τις 12 νίκες, αλλά με τέτοιο πρόγραμμα στο τέλος, μπορεί να πάς από 4ος έως 6ος (σε συνδυασμό με το ελαφρώς καλύτερο πρόγραμμα των από κάτω)! Όπως και να έχει, καλή πορεία έχεις κάνει, οι φίλαθλοι πρέπει να είναι ευχαριστημένοι και το γήπεδο σχεδόν γεμίζει, α να δούμε τι ψάρια πιάνεις στο επικείμενο ιδιωτικό! ;-)

This Post:
00
181392.258 in reply to 181392.257
Date: 6/23/2011 5:44:29 PM
Overall Posts Rated:
1717
Τι να πω ρε Γιωργο?Πολλες σεζον τωρα παω καλα στην κανονικη περιοδο και στα πλευ οφ πεφτει ο γενικος...γι αυτο και αφηνουμε τα λογια και μιλαμε στο γηπεδο..
Για μενα 2-3 ζωνη δεν υπαρχει..απο την στιγμη που οι ΒΒ λενε οτι πρεπει οι παιχτες να εχουν υψηλες ταπες η συζητηση σταματαει εκει...ποια ομαδα δλδ προπονει ταπες στους παιχτες της?..ή ποιος θελει ν'ανεβει ο μισθος του παιχτη του παρα πολυ μονο και μονο για τις ταπες?γι αυτο πλεον και ολοι παιζουν κοιτα μεσα αφου δεν υπαρχει αντιμετωπιση!!
Ο Χαρης ηταν πολυ ''τυχερος'' στον ομιλο που επεσε..ο τελευταιος εχει 7 νικες..ειναι ο μονος ομιλος οπου ο τελευταιος εχει τοσες πολλες νικες

This Post:
00
181392.259 in reply to 181392.257
Date: 6/23/2011 9:23:53 PM
Overall Posts Rated:
7676
Κοιτα η αληθεια ειναι οτι ο ομιλος ειναι τραγικος απο αποψη δυσκολιας...Εχω πολυ μεγαλα ονοματα της κατηγοριας απο κατω αυτη τη στιγμη και μαλλον δεν θα συνεχισουν να ειναι ετσι...Δεν πιστευω οτι θα φτασω τις 12 αλλα αν τις φτασω θα σωθω σιγουρα..Βασικα αν νικησω αυτην την εβδομαδα τον κενταυρο κλειδωνω 6η θεση..Απο την αλλη θεωρω οτι ο Καμπο εχει αρκετα δυσκολο προγραμμα και δεν θα κανει πανω απο 3 νικες(εχουν μεινει μολις 5 ματς) οποτε ειναι οριακα..Οσον αφορα το γηπεδο γεμιζει φετος και ελπιζω να ειναι ετσι και του χρονου γιατι με εχει καραβολεψει..150 την βδομαδα καθαριζω δεν ειναι και ασχημα..Αλλη μια σεζον με λεφτα στην ακρη και θα χω αρκετα για να ανανεωσω οτι χρειαζεται ενω ηδη ετοιμαζω καινουργια φουρνια με τον Γαλλο και εναν που θα παρω απο το ντραφτ..Θα φανει μωρε..

Στο ιδιωτικο παντως δεν θα παω και τοσο καλα αφου δεν θα μορω να φιδιαζω με την ησυχια μου και να περιπαιζω τους αντιπαλους..Πρεπει να ειμαι ο μοναδικος φετος που μετα τα παιχνιδι του στελνουν μυνηματα οι αντιπαλοι να ζητησουν συγνωμη για τον διασυρμο μου και να ρωτησουν γιατι τους αφησα να κερδισουν...:Ρ

This Post:
11
181392.260 in reply to 181392.258
Date: 6/25/2011 10:10:32 AM
Overall Posts Rated:
4444
Το ρεπορτ χάθηκε σε κάποια παραλία του Αγίου Κοσμά οπότε δύσκολο να βρεθεί. Συγχωρέστε με. Πάμε στα προγνωστικά για σήμερα όμως.

Γουρούνια @ Euosmos
Εύκολα άσσος.Τα γουρούνια δε μπορούν να απειλήσουν τον Εύοσμο.Άσσος.

Χωραφα @ Stone
Δύσκολο παιχνίδι.Ο Χωραφα έχει μαζέψει ενθουσιασμό και λογικά θα προσπαθήσει να το χτυπήσει το παιχνίδι.Ωστόσο τον πρώτο λόγο τον έχει ο Stone που θα εκμεταλλευτεί την έδρα.Άσσος.

Evo @ Fight
Άσσος.Ο fight θα τα καθαρίσει εύκολα το παιχνίδι.

Ζαπα @ Barga
O Barga έχει καλό παιχνίδι ρακέτας αλλά στους άλλους τομείς υστερεί.Ο Ζάπα μπορεί να το πάρει.Διπλό.

Αστερίες @ Bluzzers
Διπλό χωρίς πολλά πολλά.

Leni @ Herkules
Άσσος.Ο Herkules το θέλει το παιχνίδι και μαζί με την έδρα θα το πάρει.Άσσος λοιπόν.

Klein @ Aris
Ο Κλέην έχει δείξει ότι μπορεί να πάρει σχεδόν όποιο παιχνίδι θέλει.Διπλό.

Σμερνα @ Olympos
Ο Σμέρνα δεν νομίζω να προσπαθήσει να απειλήσει τον Olympos.Άσσος.

This Post:
00
181392.261 in reply to 181392.260
Date: 6/26/2011 9:24:26 AM
Overall Posts Rated:
4444
O Olympos αρχίζει να ενισχύει την γραμμή των guard.Τα έσκασε καλά πάντως.

This Post:
00
181392.262 in reply to 181392.261
Date: 6/26/2011 12:42:45 PM
Overall Posts Rated:
2525
Σιγουρα θα ειναι καλος παιχτης, αλλα και εγω πιστευω οτι εδωσε πολλα λεφτα...
Κλαιν , την επαθες παλι? Μετα λες εμενα για αλλιωση του πρωταθληματος.... χαχαχαχχαχαααα .... πλακα κανω!! Απλα ρε φιλε οταν παιζεις χωρις τα δυο θηρια σου απο κατω, τι περιμενεις?

This Post:
00
181392.263 in reply to 181392.262
Date: 6/27/2011 6:45:51 AM
Overall Posts Rated:
170170
Κλαιν , την επαθες παλι? Μετα λες εμενα για αλλιωση του πρωταθληματος.... χαχαχαχχαχαααα .... πλακα κανω!! Απλα ρε φιλε οταν παιζεις χωρις τα δυο θηρια σου απο κατω, τι περιμενεις?

Χαχαχα! αποφασισα οτι δεν μπορω να παω κόντρα στους Μπεο-Ψωμιαδηδες της κατηγοριας μου κ μιας κ δεν έχω κασέτες να σας ρίξω κατηγορια αποφάσισα να βάλω άλλο πλάνο μπροστά! Τρίτη θέση κ φουλ ενθουσιασμός κ καλές αγωνιστικές καταστάσεις!!! :) Βέβαια δεν θα παρατήσω τις βλέψεις μου για δέυτερη θέση αλλα χωρις να είναι αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός ειναι ενθουσιασμός-αγων καταστασεις - προπονηση!!!! κ θα τα ξαναμιλήσουμε στα play - off !!!!

Υ.Γ. : πολλούς τραυματισμούς εχω ρε γμτ στην διαρκεια των αγώνων κ μου χαλάει κάθε τρεις κ λίγο η προπόνηση :(

This Post:
00
181392.264 in reply to 181392.263
Date: 6/28/2011 9:42:47 AM
Overall Posts Rated:
4444
Aris @ Leni
O Άρης από την τελευταία θέση πάει να μπει στην ουδέτερη ζώνη που εξασφαλεί την παραμονή.Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι που θέλει.Μπορεί να το πάρει και πιστεύω ότι θα σπάσει την έδρα.Διπλό.

Stone @ Smerna
O Smerna τελευταία έχει δείξει δείγματα αδυναμίας.Ο Stone έχει φτιάξει την ομάδα και μπορεί να πάρει το διπλό και σιγά σιγά οδεύει προς τα play off.Θα προλάβει???Διπλό

Fight @ Zapa
O Zapa ακόμα κρατιέται στην ζώνη των play off.Ο Fight όμως έχει τον πρώτο λόγο.Πιστεύω ότι θα το πάρει και αυτός το διπλό.

Olympos @ Γουρούνια
Εύκολα διπλό.

Euosmos @ Asterias
Ο πρώτος άσσος της ημέρας.Ο Euosmos έχει κάνει καλή ομάδα αλλά την έδρα του Αστερία πιστεύω μόνο ο Όλυμπος μπορεί να την σπάσει.Άσσος

Herkules @ Evo
Ακόμα ένα διπλό.Ο Herkules λογικά μετα το σημερινό παιχνίδι θα επιστρέψει στο +.Διπλό.

Barga @ Klein
Καλή ευκαιρία ο Κλέιν να αφήσει πίσω του την ήττα με τον άρη.Βέβαια θα πρέπει να προσέξει το inside game καθώς ο Mpampaliotis δεν έχει και την καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.Άσσος

Bluzzers @ Xwrafa
Καλώς η κακώς άσσος.

Το δικό σας δελτίο?

This Post:
11
181392.265 in reply to 181392.264
Date: 6/28/2011 11:14:17 AM
Overall Posts Rated:
1717
Aris @ Leni
Εγω εδω θα πονταρω ασσο λογω εδρας και λογω οτι δεν παιζει ο καλυτερος παιχτης του Αρη

Stone @ Smerna
Ευκολα διπλο

Fight @ Zapa
Μια απο τα ιδια και εδω

Olympos @ Γουρούνια
διπλο

Euosmos @ Asterias
Πολυ δυσκολο παιχνιδι θα κριθει στις λεπτομερειες

Herkules @ Evo
Αλλο ενα διπλο

Barga @ Klein
Ευκολα ασσος

Bluzzers @ Xwrafa
Φαβορι ο γηπεδουχος..ασσος

This Post:
00
181392.266 in reply to 181392.265
Date: 6/28/2011 11:23:50 AM
Overall Posts Rated:
170170
κ το δικό μου κουπόνι!!!!
Aris - Leni δυσκολο ματσακι, αλλα βλέπω διπλο!
stone - smerna ευκολο διπλό
Fight - zapa επισης διπλό
Olympos @ Γουρούνια διπλοοοο!
Eyosmos @ Asterias ασσος
Ηercules @ Evo διπλό
Barga @ Klein ΑΣΣΟΣ
Bluzzers @ Xwrafa δυσκολο παιχνίδι αλλά στηρίζω Διπλό ( κυρίως αυτό θέλω)
Αν εξαιρεσουμε κανα δύο παιχνίδια ευκολο κουπονάκι

Advertisement