באמת שאני לא מבין מה ההיגיון שלכם מאחורי לתת יותר כסף לקבוצות מליגות נמוכות אני קורא את זה כבר מאתמול ואני לא מוצא את ההיגיון כבר עכשיו יש לכם מספיק הפתעות וקבוצות מליגות 4 שנותנות קראנצים על כל דבר שמעל ליגה 4 בגביע ועפות סיבוב אחרי.
הגביעו הוא ראנדומאלי לחלוטין מבחינת כמה קבוצות מליגה איקס מגיעות לשלב וואי הסיבה? הגרלות ראנדומאליות העונה אני כבר אחרי 2 משחקים מול ליגות 3 שלושה משחקים מול ליגות 2 ועכשיו אני הולך לשחק מולי ענברים מליגת העל בחוץ ו99% הולך לעוף אז לא רואה יותר מדי סיבה להשקיע במשחק הגביע הקרוב כי הוא יגרום לי סתם לאבד הכנסות מהליגה אם בעונות הקודמות הייתי חושב לקנות שחקן למשחק הזה עכשיו אני לא חושב על זה אפילו כי כל מי שיגיע יגיע עם כושר 6-7 במקרה הטוב
דרך אגב למי ששאל לגבי שבוע האולסטארס הוא מאפשר לתת עוד סיבוב גביע אחד למדינות עם הרבה משתמשים יותרנכון מאפשר ל 4098 קבוצות להשתתף בו במקום 2048 למדינות כמו איטליה זה מאפשר להכניס את כל המשתמשים הפעילים לגביע במקום רק חצי מדינה וזה הבדל משמעותי
וחזור לנושא אתם מצד אחד רוצים היגיון במשחק מצד שני אתם מציעים לתת יותר כסף לקבוצות מליגות נמוכות הרי ההיגיון אומר שקבוצה מליגה נמוכה תקבל יותר כסף גם במציאות ממשחק גביע לא? כי הקהל שלהם יותר גדול הספונסרים יותר משמעותיים או רגע זה הפוך.....
ההכנסה מהגביע היא זניחה ביותר גם לקבוצות מליגת העל הקבוצה היחידה שבאמת עושה כסף טוב מהגביע זה הקבוצה שלוקחת אותו שעושה קצת מעל מליון במצתבר ואולי אולי גם הקבוצה במקום השני מעבר לזה ההפסדים במשחקי החוץ בליגה עולים לקבוצות יותר ממה שהם מרוויחים בגביע
הסיבה שקוצות ליגת העל כן רצות על הגביע ומנסות לזכות בו הוא כבוד של מחזיקת הגביע ורצון אולי להשתחל לליגת האלופות
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain