σκουρα γιατι μαζευω χρημα για το γηπεδο αν θελω να ανεβω στην Α1, πρεπει να εχω και γηπεδο. Επειδη ανεβηκα 4 κατηγορίες μέσα σε 5 σεζον (πραγματικο ρεκορ, ειμαι η νεοτερη ομαδα της Α2, και περυσι στην πρωτη μου σεζον ειχα βγει δευτερος) οποτε ειναι λογικο να εχω μια "κοιλια" για αλλες 2-3 σεζον, αλλα ελεγχομενη. Ελεγχομενη πώς; Κανοντας scouting στην αρχη της σεζον, παιζοντας καλα στην αρχη για το κυπελλο+το πρωταθλημα, να παρω νικες και μετα να ειμαι πιο ησυχος. Φετος ας πουμε το ελεγχα, αλλα μου ξεφυγαν 2-3 αγωνες απο αμελεια μου, με σκοπο να βγω 6ος αντι για 3ος, που μπορουσα καλλιστα.
γενικα υπαρχουν 2 κατηγοριες χρηστων οταν ανεβαινουν στην Α2: Αυτοι που ανεβαινουν και φαινεται απο ττις πρωτες 2 αγωνιστικες οτι θα πεσουν και εκεινοι που ανεβαινουν απλα για να μεινουν χωρις να τους νοιαζει 100% η ανοδος στην Α1. Τα πραγματα και η λογικη ειναι πολυ διαφορετικη απο την ΙΙΙ, οπου γινεται παντα σφαγη για την ανοδο στην Α2, τον οικονομικο παραδεισο των ομαδων. οι ομαδες που ειναι για να ανεβουν στην Α1, φαινονται απο την αρχη και ειναι 1 ή 2 σε καθε περιπτωση... δειτε στην ΙΙΙ.3 αυτην την στιγμη ή και πριν 2-3 σεζον που ημουν και εγω, ποσες ομαδες ειναι πολυ ανταγωνιστικες για ανοδο! Τουλαχιστο 4-5 μετραω εγω,,, στην εποχη μου εγω ειχα τα Μελισσια, τον Μαρπισσα και απο κει τον Γερο και τον Βελβεντο που με ειχε ξεφτιλισει, και φυσικα τον ΓΑΣ (εσενα δλδ)... μετρησα ηδη 6 ομαδες μαζι με μενα...
για παραδειγμα περυσι, εφασφαλιζοντας την παραμονη μου στην Α2, πουλησα τα παντα στο τελος και εβγαλα πανω απο 500 χιλιαρικα κερδος απο tanking σε μολις 2 εβδομαδες. Θα μπορουσα και παραπανω απλα δεν ηθελα να ρισκαρω το ροστερ. φετος λογω καποιων δυσαρεστων αναποδιων οπως προανεφερα δεν μου βγηκε. Αν τα καταφερω φετος και στις επομενες 1-2 σεζον τοτε θα χτισω ομαδα και γηπεδο για Α1. Ειναι κριμα να το παλεψω απο τωρα για ανοδο και να παω και να μαζευω φαπες απο τους και καλα πρωτοπορους, που δεν εχουν τιποτα παραπανω απο τους λοιπους, παρα μεγαλο γηπεδο (εσοδα) και χρημα συσσωρευμενο τοσες σεζον (υπαρχουν ομαδες που παιζουν απο σεζον 2-3-4...). Οι πληροφοριες και οι γνωσεις καποιων και καλα φωστηρων ειναι της πλακας βασικα και εκτος πραγματικοτητας... Υπαρχουν χρηστες με πραγματικες γνωσεις (βλ. Μαρτιου) που στηριζονται στην πραγματικοτητα.
ΥΓ. Εχω και ενα μειονεκτημα τον τελευταιο καιρο... ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ χρονος για ασχολια με το παιχνιδι, και οταν ασχολουμαι με αυτο, βιαζομαι να προλαβω αλλα μετα...