Perfecta dreptate, Mihai. De obicei faci un mix de 1 pozitie/2 pozitii. Totusi sunt predispus pentru 1 pozitie, fiindca am 2 puradei care trebuie sa faca o diferenta pentru nationala de viitor.
@ all of you: Mai, fratilor, daca tot asa o sa va hamaiti, sa stiti ca in cateva sezoane veti fi batuti de noi, moldovenii, care suntem prezenti doar din sezonul 6 in joc. Mereu o sa apara probleme, mereu o sa fie tabere - dar alegerile de bine, de rau au trecut. Ganditiva la echipa nationala. Daca decideti sa nu o faceti nu e o problema - tineti-va atunci de echipa personala.
Sunt de acord, daca nu antrenezi pentru nationala poti fi mai profitabil - nu esti fortat sa antrenezi pe o singura pozitie, nu tii jucatorii doar pentru o promisiune de a fi luati la nationala, ii poti vinde, obtine ceva capital, face niste speculatii ca in final sa devii si mai puternic financiar. Pentru mine insa este o abordare lipsita de suflet si nu mi-ar fi atat de interesant.
Urmaresc forumul vostru, cat si alte forumuri (cunoscand cateva limbi straine). Daca o sa zic ca mi-i greata sa citesc toata populatia asta de cuvinte si urari marete, o sa fiu prea delicat. Sunt sigur ca sunt multi oameni, care privesc, citesc, dar nu se incumeta sa intervina si ei, pentru ca nu le face placere. Incercati sa fiti mai blanzi unii cu altii si poate veti atrage mai mult spor pentru ROMANIA.
La multi ANI!