Najbardziej w jego skilach razi mnie ta obrona pod koszem. Koniecznie do poprawy. Jako, że jest młody i ma dobry potencjał to wrzucaj mu na przemian trening graczy podkoszowych. Zbiórki, obrona, blokowanie, rzut z bliska i tak na okrągło co tydzień jakaś zmiana, ale pamiętaj o wszystkich treningach. Wejdź sobie w pomoc i w porady dla początkujących. Tam masz podane jaki trening na co wpływa. W razie czego pilnuj, żeby mu zbiórki nie poszybowały za wysoko bo i pensja skoczy. Sprawdź to sobie w kalkulatorze pensji. Silnik gry jest podobno tak ustawiony, że jak będziesz trenować tylko jedną umiejętność to trening spowolni po jakimś czasie. Jak będziesz trenował kilka umiejętności to będzie szedł pełną parą w zależności od trenera oczywiście. Tak było podane gdzieś na forum. Sam osobiście trenowałem przez poprzedni sezon głownie obronę i nie było szału. W tym przerzucam się właśnie na taki system jaki podałem. Jeśli oczekujesz szybkich skoków to trenuj tylko Centrów i wystawiaj go zawsze na C w meczu. W przerwie między sezonami i na mecz gwiazd rób mu kondycje lub osobiste. Co do umiejętności rzutów i podań to przejdź na to w przyszłym sezonie lub gdy już osiągnie zadowalające Cię wyniki w skilach podkoszowych. Wystawiaj go wówczas jako PG w ataku, ale w obronie niech będzie pod koszem. Liczy się zawsze trening dla pozycji atakującej. Jak masz jeszcze jakieś pytania to wal na BBmaila. Odpowiem najlepiej jak potrafię. Będzie to mój 3 pełny sezon, a w sumie dopiero teraz wiem jak należy dobrze zorganizować trening po lekturze forum. Pozdrawiam i sory za długość wypowiedzi ;D