Časem třeba jo, ale zatím je to ještě daleko. Zatím jsou rozdíly mezi hráčema takové, že si nemůžu dovolit některé dát stranou jen proto, že faulují.
Když zhodnotím ty včerejší, tak Uhrovic se sice vyfauloval, ale 3 fauly byly "taktické" v záběru 4. čtvrtiny a 1 v závěru prodloužení, předtím v průběhu zápasu měl jen 1 faul při střelbě a 1 bez střelby. I když je pravda, že občas problémy s fauly mívá.
Holub to je jiná kapitola, včera to měl navíc ztížené soupeřovou taktikou, takže byl náchylnější k faulům, ale i tak udělal 3 fauly bez střelby a jen 3 při střelbě. Nesledoval jsem to nějak detailněji, ale myslím, že obecně ti hráči s většími sklony k faulům mají více faulů bez střelby.
Naproti tomu máme hráče jako Kubeš, kteří faulují minimálně a naopak sami si často fauly vykoledují a to navíc často i na hráčích, kteří normálně až tak moc nefaulují. Takových hráčů bych si přál samozřejmě co nejvíce.
Chtěl bych sem dát nějaký přehled, jací jsou hráči z našeho širšího kádru faulaři, uvidíme, kdy se mi to podaří, data mám předpřipravená, jen to musím nějak zpracovat.
Momentálně mně spíše trápí situace okolo Hány a Klímy, protože dedded od minulé středy nebyl přihlášený. Což znamená, že Hánovi nejspíše padne forma, i kdyby se do čtvrtka uzdravil, protože tým nemá domluvený přátelák a z poháru v 1. kole vypadl. Doufejme, že ho má aspoň nastaveného v defaultní sestavě (podle mne má) a bude pak dostávat další týdny trénink (pokud by se nepřihlásil). I když mě až tak moc netěší, jaký trénink to bude, protože mu začne narůstat plat, ale pár týdnů to snad nebude až tak horké a bude ten nárůst akceptovatelný. U Klímy je situace horší, protože toho v defaultní sestavě nemá, takže bude bez formy i bez tréninku, než se situace vyřeší. A tím se nám komplikuje už tak zapeklitá situace na SF, protože Klíma potřebuje intentizivně trénovat, aby se ho povedlo ještě dotvořil v krásné SF. Kdyby byl třeba půl sezony bez tréninku, byl by to nejspíše další ztracený hráč (další SF po Zlatohlávkovi).