Παίζω απο την 9η Σεζόν και δεν έχει έρθει μαζί μου κανένας απο τούς προπονητές των Εθνικών συγκροτημάτων,παρόλο που είχα και ταλαντούχους παίκτες κατά καιρούς,π.χ να μου ζητήσει τα χαρακτηριστικά του
Πάνω σε αυτό να απαντήσω....Δεν γινεται οι εθνικοί προπονητές να κυνηγάνε καθε μανατζερ και να τον τσεκάρουν ξεχωριστα....Αυτο ειναι άδικος κόπος....Κοιτάζουμε καθε σεζόν οσα περισσοτερα ντραφτ προλάβουμε την μια βδομαδα μεχρι να γινει η ανανέωση ενθουσιασμού...Εχουμε τόσο μεγάλη database παικτών που ειναι αδυνατο να ψαχνουμε και ξεχωριστά τον καθε μανατζερ....
Να σου κάνω εγώ με την σειρά μου δυο ερώτησεις...
1)Εστειλες ποτε μαιλ σε καποιον απο τους 2 μανατζερ της εθνικής και δεν σου απάντησε??
Για τον εαυτο μου μπορώ να απαντήσω υπευθυνα οτι απαντάω σε ΟΛΑ τα μαιλ που δεχομαι καθημερινα εστω και με καθηστέρηση (αλλα και ο KAjabbar απ'όσο ξερω δεν αφηνει αναπαντητα μαιλ)...
2)Εψαξες ποτέ στα φορουμ να δεις τι σκιλ χρειάζεται για να γινει ενας παικτης μελος της εθνικής και πως ειναι σωστό να προπονείται??
Δεν νομιζω ουτε καν να εθεσες τετοια ερώτηση στο φορουμ γιατι το διαβάζω και αυτο καθημερινά και ειμαι σιγουρος πως αν δεν προλαβαινα εγω να απαντησω θα απαντούσε καποιος αλλος εξισου εμπειρος χρήστης...Το εχω δει να γινεται ακομα και σε ερωτησεις που απαντούντε στο εγχειριδιο παιχνιδιου....
Τωρα οσο για τα συστηματα που λες ειναι μεγάλη υπόθεση η κουβέντα....Υπάρχουν τοσοι πολλοι συνδυασμο που δεν αρκει μια απλη αμυνα 2-3 για να αντιμετωπίσεις ενα κοιτα μέσα και ουτε και ενα κοιτα μεσα να παιζεται μονο κοντά στο καλάθι...Αλλά αυτο ειναι άλλου παπα ευαγγέλιο που το μαθαίνεις όσο παίζεις...Γιαυτο εγώ ψηφίζω την εμπειρία...Ευτυχως σε αυτες τις εκλογές εχουμε πολύ εμπειρους υποψηφίους...
Πρόσεξε δεν σε κατηγορώ για τιποτα και καλά κανεις που βγαίνεις και τα λες οπως νομιζεις, αλλά καλό θα ηταν αφού έχεις την ορεξη και να ασχοληθεις και να βοηθησεις, να ασχοληθεις πρώτα σε καποιο άλλο ποστο της εθνικής πριν γινεις προπονητης....