BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Kajabbar

This Post:
00
169021.26 in reply to 169021.25
Date: 1/12/2011 12:50:13 PM
Overall Posts Rated:
112112
Αυτό είναι απαραίτητο για να μη χαθεί η καλή αρχή που είχε ξεκινήσει από τον Τυφώνα.
Απλά στηρίζω Μαμού γιατί τον έζησα 2 μήνες τώρα και είδα ότι με συμπληρώνει στα κενά που έχω.
Μου αρέσει το διαφορετικό του στυλ και το ότι είμαστε 10 λεπτά απόσταση ευνοεί τη συνεργασία μας.
Εννοείται πως η Εθνική δεν έιναι τσιφλίκι κανενός. Δεν βγήκαμε σαν παρέα να "πάρουμε" την Εθνική.
Βγήκαμε σαν 4 άτομα (Μαμού-Μάτσας-Λύγκας και εγώ) που έχουμε δουλέψει παρέα και μπορούμε να συνεχίσουμε χωρίς τη λογική αρχική προσαρμογή οποιουδήποτε άλλου υποψηφίου.
Γνώμονάς μου ήταν και έιναι το καλύτερο για την Εθνική μας, αποστασιωπημένος από προσωπικές κόντρες.

The secret of communication lies in defeat...
From: nikos64
This Post:
11
169021.27 in reply to 169021.26
Date: 1/12/2011 1:36:11 PM
Overall Posts Rated:
303303
ειπα και εγω .... πολυ στο φλουφλικο πηγαινανε αυτες οι εκλογες.... δεν θα υπαρξει μια καποια ενταση? Μεχρι τωρα λεγαμε , ζηταγαμε εμπειρους χρηστες τωρα που εμφανιστηκαν τι τους ρωτατε.... μακαρι να καταλαβαινα...

ειχα μια σκεψη να κατεβω και εγω αλλα ειπα να μην σας τα κανω μανταρα .... με τις φοβερες ιδεες που ειχα

From: akage14

This Post:
00
169021.28 in reply to 169021.27
Date: 1/12/2011 1:52:42 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348

xaxaxaxaxa απίστευτο.... με πρόλαβες....
ειπα και εγω .... πολυ στο φλουφλικο πηγαινανε αυτες οι εκλογες.... δεν θα υπαρξει μια καποια ενταση?

From: JohnnyB

This Post:
00
169021.29 in reply to 169021.27
Date: 1/12/2011 2:02:56 PM
Overall Posts Rated:
343343
Συγνώμη για να καταλάβω εμπειρία=δεν εξηγώ τίποτα; Αλάθητο και έτσι; Δηλαδή ο Τυφώνας ή ο Μαρτίου δεν έχουν εμπειρία; (δεν εξετάζω καθόλου το ποιος είναι καλύτερος, δεν είναι το ζητούμενο μου εδώ).

Σε κάθε εκλογική διαδικασία παρουσιάζεται ένα πρόγραμμα, και στο τέλος της θητείας του ο εκλεγμένος κρίνεται βάση αυτού. Και ας το αφήσουμε αυτό, ο νέος χρήστης από που θα πάρει το κάτι έξτρα; Και μην ακούσω για προσωπικά μηνύματα μπορεί κάποιος να μην γουστάρει να στείλει.

Last edited by JohnnyB at 1/12/2011 2:04:15 PM

From: thanos

This Post:
00
169021.30 in reply to 169021.27
Date: 1/12/2011 2:59:46 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ενταση??? Αυτο δεν ειναι ενταση. Πολυ απλα τεθηκαν καποια θεματα για συζητηση, ο Mamu τα σνομπαρε στην κυριολεξια και τα περιγελασε και εγω επεμεινα στο να τα συζητησει. Κι ο Mamu και οι υπολοιποι υποψηφιοι. Αν θελουν φυσικα. Οποιοι θελουν, ας παρουν θεση. Αλλα οχι να βγαζουμε σκαρτη ή "χαζη" και ανουσια μια συζητηση πανω σε καποια θεματα περι Εθνικης και φιλοσοφιας του προπονητη. Debate ξερετε τι σημαινει??? Δυσκολα....

Υ.Γ. Επαναλαμβανω....Καμια ενταση απολυτως....

This Post:
11
169021.31 in reply to 169021.30
Date: 1/12/2011 4:10:06 PM
Overall Posts Rated:
5454
Δύο Έλληνες,τρείς γνώμες έλεγαν οι Ιταλοί για μάς...
Γιατί ρε παιδιά θα πρέπει να υπάρχει πάντα γκρίνια και αλληλοκαρφώματα;
Και μη μου πει κανείς οτι ολα κυλάνε χαλαρά και χωρίς εντάσεις γιατί θα απαξιώνει την αντιληψή μας.
Θεωρώ Ανούσιο το συγκεκριμένο topik και το δηλώνω ευθέως,γιατί σκοπός δεν είναι το "ξεκατίνιασμα" και η επιβολή της γνώμης που ο καθένας θεωρεί και πιο σωστή,όπως πάλι θεωρώ πολύ ουσιαστικό το άλλο με την παρουσίαση των υποψηφιοτήτων...
Θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι εδω στο forum του buzzer beater ότι ακόμα και αν παίζουν Α1 δεν έχουν ούτε περισσότερα δικαιώματα απο κάποιον που παίζει V,αλλά ούτε οι αντίθετες γνώμες ακόμα και αν δεν τούς αρέσουν θα πρέπει να τις υποβαθμίζουμε,δεν είναι άλλωστε το χωράφι κανενός...και όλες οι φωνές και οι κρίσεις είναι σεβαστές.
Σας παρακολουθώ και δεν αντέχω αυτές τις κόντρες και τις ειρωνείες...προτιμώ να μπω να διαβάσω γνώμες ουσιαστικές,δεν λέω οτι ολα τα μυνήματα που διάβασα είναι ίδια...οχι,υπάρχει και λόγος ουσιαστικός που γίνεται προσπάθεια να υποβαθμιστεί απο χρήστες που δεν έχουν να πούν κάτι για το παιχνίδι και προτιμούν να αναλωθούν στήν κατινιά..

Αυτή είναι η γνώμη μου...
Με εκτίμηση Antartis

Last edited by antartis at 1/12/2011 4:11:02 PM

This Post:
00
169021.32 in reply to 169021.31
Date: 1/12/2011 4:17:04 PM
Overall Posts Rated:
343343
Συμφωνώ με το ποστ σου, αλλά σαν υποψήφιος θα ήθελα να απαντήσεις στα ερωτήματα που έχω θέσει...

This Post:
00
169021.33 in reply to 169021.32
Date: 1/12/2011 5:16:34 PM
Overall Posts Rated:
5454
Συμφωνώ κι εγω με τις απόψεις σου 100%,και είσαι απο τούς "λόγους" που έγραψα στο post μου που έχουν κάτι να πούν και να αναπτύξουν τούς ορίζοντες σκέψης μας γαι το game που είναι και το ζητούμενο.
Δεν θα απαντήσω στα ερωτήματα που έχεις θέσει,γιατί δεν θέλω η κουβέντα όλων μας εδω στο post να πάρει μορφή αντιδικίας άλλωστε ο καθένας μας έχει τη φιλοσοφία του και τη διαφορετικότητα του.Πάντως συμφωνώ με αυτά που λές για κάποιους συνεργάτες (πιστεύω οτι σημαντικό στοιχείο για ενα προπονητή είναι οι ανθρώποι που έχει σε θέσεις κλειδιά και που τον περιτριγυρίζουν),επίσης ενα μεγάλο ατού για κάποιον που θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με την Εθνική είναι ο "πολύς" ελεύθερος χρόνος,και μια άλλη σημαντική παράμετρος η κατασκοπεία των αντιπάλων ακόμα και στη μικρότερη λεπτομέρεια...για ολα αυτά θέλουμε σωστούς και έμπειρους συνεργάτες,με μάτι που "κόβει".Μια άλλη σημαντική παράμετρος είναι τα συστήματα που χρησιμοποιεί ο καθένας μας για να πετύχει τούς στόχους του.
Θεωρώ πάνω σ'αυτό οτι θα πρέπει να υπάρχει μια ισσοροπία σε άμυνα αλλά και επίθεση και να μην είμαστε μονοδιάστατοι και προβλέψιμοι.
Π.χ εγω είμαι fan του Κοίτα μέσα/άμυνα 2-3 αλλά θέλω και προσπαθώ να εχω παίκτες στήν ομάδα μου ανα πάσα στιγμή για να μετατρέψω τα συστήματα μου σε Τρέξε και σούταρε π.χ και άμυνα 3-2 με την ίδια επιτυχία.
Με αυτό θέλω να τονίσω οτι δεν πρέπει να ρίχνουμε σε κάποια "γραμμή" το βάρος μας αλλά να τη μοιράζουμε.
Μια άλλη πρόταση μου είναι να βελτιωθεί η επικοινωνία με τούς Έλληνες παίκτες.
Παίζω απο την 9η Σεζόν και δεν έχει έρθει μαζί μου κανένας απο τούς προπονητές των Εθνικών συγκροτημάτων,παρόλο που είχα και ταλαντούχους παίκτες κατά καιρούς,π.χ να μου ζητήσει τα χαρακτηριστικά του η να μου θέσει ενα ερώτημα,εν αντιθέση με πολλούς ξένους προπονητές που ήρθαν σε επαφή μαζί μου,αυτό κάτι έχει να μου πεί.

From: Lygas

This Post:
00
169021.36 in reply to 169021.33
Date: 1/12/2011 5:44:42 PM
Overall Posts Rated:
155155
Παίζω απο την 9η Σεζόν και δεν έχει έρθει μαζί μου κανένας απο τούς προπονητές των Εθνικών συγκροτημάτων,παρόλο που είχα και ταλαντούχους παίκτες κατά καιρούς,π.χ να μου ζητήσει τα χαρακτηριστικά του

Πάνω σε αυτό να απαντήσω....Δεν γινεται οι εθνικοί προπονητές να κυνηγάνε καθε μανατζερ και να τον τσεκάρουν ξεχωριστα....Αυτο ειναι άδικος κόπος....Κοιτάζουμε καθε σεζόν οσα περισσοτερα ντραφτ προλάβουμε την μια βδομαδα μεχρι να γινει η ανανέωση ενθουσιασμού...Εχουμε τόσο μεγάλη database παικτών που ειναι αδυνατο να ψαχνουμε και ξεχωριστά τον καθε μανατζερ....

Να σου κάνω εγώ με την σειρά μου δυο ερώτησεις...
1)Εστειλες ποτε μαιλ σε καποιον απο τους 2 μανατζερ της εθνικής και δεν σου απάντησε??
Για τον εαυτο μου μπορώ να απαντήσω υπευθυνα οτι απαντάω σε ΟΛΑ τα μαιλ που δεχομαι καθημερινα εστω και με καθηστέρηση (αλλα και ο KAjabbar απ'όσο ξερω δεν αφηνει αναπαντητα μαιλ)...
2)Εψαξες ποτέ στα φορουμ να δεις τι σκιλ χρειάζεται για να γινει ενας παικτης μελος της εθνικής και πως ειναι σωστό να προπονείται??
Δεν νομιζω ουτε καν να εθεσες τετοια ερώτηση στο φορουμ γιατι το διαβάζω και αυτο καθημερινά και ειμαι σιγουρος πως αν δεν προλαβαινα εγω να απαντησω θα απαντούσε καποιος αλλος εξισου εμπειρος χρήστης...Το εχω δει να γινεται ακομα και σε ερωτησεις που απαντούντε στο εγχειριδιο παιχνιδιου....

Τωρα οσο για τα συστηματα που λες ειναι μεγάλη υπόθεση η κουβέντα....Υπάρχουν τοσοι πολλοι συνδυασμο που δεν αρκει μια απλη αμυνα 2-3 για να αντιμετωπίσεις ενα κοιτα μέσα και ουτε και ενα κοιτα μεσα να παιζεται μονο κοντά στο καλάθι...Αλλά αυτο ειναι άλλου παπα ευαγγέλιο που το μαθαίνεις όσο παίζεις...Γιαυτο εγώ ψηφίζω την εμπειρία...Ευτυχως σε αυτες τις εκλογές εχουμε πολύ εμπειρους υποψηφίους...
Πρόσεξε δεν σε κατηγορώ για τιποτα και καλά κανεις που βγαίνεις και τα λες οπως νομιζεις, αλλά καλό θα ηταν αφού έχεις την ορεξη και να ασχοληθεις και να βοηθησεις, να ασχοληθεις πρώτα σε καποιο άλλο ποστο της εθνικής πριν γινεις προπονητης....

Advertisement