CubONE, pár otázok na teba:
Všeobecný charakter:
1.) podvádzal si niekedy na BB?
2.) sledoval si v posledných sezónach TL a máš prehľad o najlepších hráčoch na BB (ktorí to sú, národnosť, skilly, silné/slabé stránky...)?
3.) čo považuješ za dôvod tvojho nepostupu do Extraligy (nie len v tejto sezóne)?
4.) čo si myslíš, že budeš robiť lepšie ako predošlí tréneri? (poprípade v čom budeš mať nedostatky...)
5.) na akej úrovni ovládaš excel a bol by si schopný prebrať databázu U21/NT a spravovať ju (myslím čisto technickú stránku)
6.) aké máš známky v škole?
A teraz k hráčom:
1.) napíš sem ideálnu päťku (všetky posty) pre NT s ohľadom na plat, výkonosť a možnosť reálne vytrénovať takého hráča. Súčet základných skillov 120.
2.) aký význam má pre teba Stamina a Free Throw?
3.) myslíš si, že SG s ID 5 má šancu hrávať pod tvojím vedením?
4.) nútil by si niekoho trénovať bez ohľadu na výsledky výhradne pre NT?
Ďalšie otázky k hráčom ti položím pravdepodobne po uverejnení tvojej "ideálnej" päťky.
1.) Úmyselne nikdy nie, avšak bol som zapojený v kauze Asasasa, keď vykupoval všetkých hráčov.
2.) Často TL sledujem, vďaka federácii BBB, ktorej som členom mám prehľad o niektorých hráčoch/reprezentantoch top tímov. Viem približne skilly hráčov ako Chabernuad, Kiebink a podobní.
3.) Najprv to boli zranenia, keďže sa mi 2 sezóny tesne pred Playoff resp. počas Playoff zranili kľúčoví hráči. Neskôr to bol jednoznačne môj káder, či už starý Kajatý, ktorý mi uberal strašne veľa na plate, alebo ostatní starí neperspektívni hráči poberajúci pomerne veľké platy, takže môj príjem bol na veľmi nízkej úrovni.
4.) Lepšie by som chcel pracovať s komunitou (teraz ťa nechcem odsudzovať, tvoje nápady boli dobreé, ale nevyšli), mám isté plány na oživenie záujmu, či to vyjde, neviem. Nedostatkom je podľa mňa menej skúseností s hráčmi so skillmi 15+ a 16 a multiskillmi, ale myslím, že to sa dá odstrániť. Takisto nie som natoľko takticky vyspelý ako moji predchodcovia, preto by som využíval Eazy-Eho, alebo aj pomoc iných.
5.) Celkom obstojne, neviem ako vyzerá databáza, ale myslím, že by sa to dalo zvládnuť, okrem toho mávam domáce lekcie Excelu od mamy, ktorá v ňom pracuje dennodenne
)
6.) Jednotky, dvojky, občas sa pritrafí trojka, závisí to od predmetu.
1.) nad touto otázkou sa trochu zamyslím, hodím ti to sem okolo 14:00
2.) jednoznačne veľký, Stamina je potrebná v prípadoch, keď potrebujem nechať hrať základnú 5, čo najdlhšie, čo sa týka FT, tie su dosť dôležité, myslí, že v NT by FT pod 7, nikto nemal mať.
3.) Hm, neviem, aká je situácia u našich hráčov v tíme, v každom prípade, závisí to od ostatných skillov, pokiaľ by hráč jednoznačne vytŕčal z davu v main skilloch s ID 5 hrával by, v inom prípade by som sa snažil dohodnúť s majiteľom na dotrénovaní ID o 1-2 stupne.
4.) Nenazval by som to nútením, skôr by som sa snažil dohodnúť sa s majiteľom na optimálnom tréningu, pokiaľ by nechcel trénovať to čo hráč potrebuje, navrhoval by som predaj resp. výmenu hráča za vhodného do tréningu. Myslí, že s každým sa dá diplomaticky dohodnúť.