Ja hát elég érdekes a liga. Ahogyan én vertelek téged, ugyan úgy kaptam ki kedden. Én is ideges voltam. Már értem mit gondoltál. A legjobbam 14/1 minden mutatóban jobb voltam mégis kikaptam. de ez a játék ilyen. Érdekes lesz ez az idény.
ezt akár itt is folytathatjuk, nem kell a mentor programot szét offolnunk!
igen érdekes lesz mint a keleti mind a nyugati oldal.a vodkás srácok se hiszem el, hogy így fejezik be a szezont, és azt se hiszem el, hogy dózer nem kezd el hengerelni a mi oldalunkon végre.kizárt, hogy utolsóként kullogva hagyja el a 2. osztályt!a kupában nem szereplők nem fognak előnyt élvezni a jelenlegi kupázók ellen lassan, mert mindenki teljes gárdával tud majd kiállni!akkor mutatkozik majd meg igazán kik is az erősek a csoportokban.nekem a jelenlegi szereplésem nagyon meglepett!annak ellenére, hogy dózer ellenem tette össze egyedül azt a csapatot, amit igazából tudna, és begyűjtötte ellenem az első győzelmét, buktam ellened azt a hozható meccset, viszont volt 3 meglepetés győzelmem!Casa és tudi hozza a hozzájuk fűzött reményeimet.kemény lesz a szezon hátralévő része!