BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > [U21 Milli Takımı]

[U21 Milli Takımı] (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
182937.26 in reply to 182937.25
Date: 5/2/2011 3:08:07 PM
Overall Posts Rated:
3434
yapma hocam bu oyuncu bir gard olacaksa 6 özelliğinin toplamı 34 ve çok çok düşük bir rakam

bu benim oyuncum 19 yaşında 1.83 boyunda 10 potansiyeli var 6 özelliğinin toplamı 51 ve milli takımda değil

Hasan Özlüer (17844746)
Oyunkurucu
Sahibi: Uludağ Wolfs

Haftalık Maaş: $ 7 064
Rol: Sadece Maaş Alıyor
(BuzzerBeta)

DMI: 24900
Boy: 6'0" / 183 cm
Potansiyel: efsane
Form: iyi

Uzaktan Şut: üstün Şut Menzili: zayıf
Dış Defans: güçlü Top Tutma: güçlü
Top Sürme: verimli Pas Verme: becerikli
İçeriden Şut: iyi İç Defans: değersiz
Ribaunt Alma: berbat Blok Yapma: işe yaramaz
Kondisyon: zayıf Serbest Atış: değersiz

Tecrübe: değersiz

yazdığınız 18 yaşındaki oyuncu bu sezon 17 kademe artış yaparsa ki bu imkansız gibi ancak benim oyuncumun seviyesine gelecek

17 kademe artış çok zor olsada diyelimki geldi boyu ve potansiyeli itibariyle yukarda yazdığım oyuncuyu geçme ihtimali hiç yok

hep söylüyorum mt için bir kriter olsun herkes oyuncusunun seviyesini bilsin diye malesef şimdiye kadar hiç lafımızı önemseyen olmadı

ben eminim ki 20 yaş altı belli özellik toplamları ile yaşlara göre en iyiden en kötüye doğru bir sıralama yapılsa bu yazdığınız oyuncu ilk 30 a giremez eğer 34 puanla bu oyuncu gardlarda ilk 10 a giriyorsa zaten oyuncu yetiştirmeye hiç gerek yok bu oyuncu 6-7 sezon süper yetiştirilse bile bb de ilk 100 gard içine giremez

This Post:
00
182937.28 in reply to 182937.27
Date: 5/2/2011 3:44:59 PM
Overall Posts Rated:
4141
Aman hocam. Bari sen yapma Allah aşkına. Ne olmuş bir maça all star potansiyelli oyuncularla çıktıysa. Elimizden kupa mı aldılar. Her mesajında yazmaktan sıkılmadın mı canım hocam. :)

This Post:
11
182937.30 in reply to 182937.28
Date: 5/2/2011 3:50:57 PM
Overall Posts Rated:
3434
benim mt a oyuncu sokmak gibi bir gayem yok zaten ben kendi oyuncumun yaşıtlarının çok gerisinde olduğunu biliyorum şu anda bb de 18 yaşında 6 özelliğinin toplamı 44 olan en az 40 tane oyuncu var yine 19 yaşında 6 özelliğin toplamı 56 olan en az 40-50 gard vardır

foruma yazılan 18 yaşındaki mt a girmiş oyuncu yaşıtlarından 10 kademe geride potansiyeli ve boyu da kötü olduğu için bu fark her sezon dahada açılacak 25 yaşına geldiğinde sıradan bir gard olacak

ben kimseye suçlama yapmak istemiyorum herkes istediğini mt ye alır istediğini almaz bu 15 sezondur böyle geliyor böyle gider artık değişmesi için çaba harcamayacağım ama en azından forumda yazıp yeni kullanıcıları yanlış yönlendirmemek gerekir şimdi yeni bir kullanıcı bütün parasını bu oyuncuya yatırsa adamın bb kariyeri başlamadan biter

oyuncuları yaşıtları ile karşılaştırmadan foruma koymamak gerekir

This Post:
00
182937.33 in reply to 182937.26
Date: 5/2/2011 5:36:50 PM
Overall Posts Rated:
118118
19 yaşında draft edilip mili olan oyuncu vardı Türk milli takımında ben milli takımları 3. sezondan beri takip ediyorum. 2900 maaşlı draft ettiğim faruk 20 yaşında u21 takımına girdi bir kaç sezon boyunca a millinin önemli oyuncularından oldu, hala da oynuyor. bu adam 7 8 haftalık antrenmanla tüm dış özelliklerini iyiye taşır. bundan daha iyisi mutlaka vardır ama çaba verilirse bu da çok önemli bir oyuncu. eleştirmek kolay a milli potansiyeli taşımayan bir tek oyuncunun olmadığı sezonlar yaşıyor bu U21 takımı sonra bi anda istanbul'da yağmurda çıkan şemsiyeciler gibi çıkıyor birileri ortalığa bu niye kadroda!!!

This Post:
00
182937.34 in reply to 182937.33
Date: 5/3/2011 2:03:50 AM
Overall Posts Rated:
3434
bende 2. sesondan beri mt oyuncularını takip ediyorum bu kadar rezil bir oyuncu daha önce milli takıma hiç girmemişti

senin de söylediğin gibi 7-8 hafta antreman ile ancak draftan yeni çıkmış oyuncular düzeyine gelir zaten 2 haftada geçti haklısın 19 yaşında draft edilen oyuncularla nerdeyse aynı seviyede olacak tabi potansiyeli ve boyu kötü olduğu için 19 yaşında draft edilenlerdende geride kalacak ama milli takım teçrübesi ve senin hazırlayacağın üstün antreman programın ile bu açığıda kapatacaktır

şemsiyeci olarak sana bir öneride bulunayım transfer piyasasında draft zamanı geçmiş olmasına rağmen her hafta bunun gibi hatta bundan daha iyi 4-5 oyuncu listede oluyor diğer oyuncuları kadrodan çıkar bunun gibi 18 likleri kadroya al

bakalım bunlar 25 yaşına geldiğinde milli takım ne hallere gelecek merak ediyorum

karşınızda 18 yaşında mt a giren geleceğimizin yıldızı Yunus Tural bunu global forumlarada taşıyalım çok eğlenceli olacaktır

Yunus Tural (19352747)
Oyunkurucu
Haftalık Maaş: $ 4 584
Rol: Sadece Maaş Alıyor

DMI: 10300
Boy: 6'3" / 190 cm
Potansiyel: en değerli oyuncu
Form: vasat

Uzaktan Şut: zayıf Şut Menzili: vasat
Dış Defans: iyi Top Tutma: işe yaramaz
Top Sürme: zayıf Pas Verme: iyi
İçeriden Şut: vasat İç Defans: değersiz
Ribaunt Alma: işe yaramaz Blok Yapma: vasat
Kondisyon: iyi Serbest Atış: değersiz

Tecrübe: korkunç

This Post:
00
182937.35 in reply to 182937.34
Date: 5/3/2011 2:12:43 AM
Dingo BC
III.8
Overall Posts Rated:
359359
serkan hocam biraz sert giriyorsun olaya. bu oyuncudan tabi ki direk bir yıldız çıkmaz. bunu adam etmek biraz zaman alacaktır fakat amaç mt ye oyuncu yetiştirmek, mt için çeşitliliği sağlamak böyle oyunculara da ihtiyaç var. edo o kadar da küçümsenecek bir pot değil. boy konusunda haklısın. biraz antreman hızını düşürebilir bence. ama yine de ileride çıkabilecek olumsuz durumlar için bu oyuncunun geliştirilip mt için bir alternatif olması düşüncesi gayet güzel bir düşünce bence. hadi bunu hiç kale almadık diyelim, efsana ve t.z.e.i lere yüklendik diyelim. ee onlar günün birinde antreman vermiyecek bir takıma gittiğinde ya da daha bilgisiz takımların elinde formları yerlerde oldugunda böyle bir alternatif olması kötü mü olur. salihi gördük işte. densizin biri kovdu. ileride çıkabilecek sorunlar için alternatifler baştan sıkı bir şekilde takip edilmeli bence. ama önceliğin bundan daha iyilere verilmesi gerektiğinde zaten hepimiz hemfikiriz. bunlar da bench in aslanları olsunlar işe:)

Last edited by akyurtlu at 5/3/2011 2:12:55 AM

Advertisement