Salut! Voi posta si aici acelasi mesaj postat si pe bbnations in speranta ca cei care nu folosesc acel forum sa poata citi ce am de spus si aici.Multumesc!
Salutare!
Cu scuzele de rigoare pentru o perioada indelugata fara postari pe acest forum, mi-am gasit timp pentru a concepe acest post.Chiar daca s-a intamplat acest lucru, eu am continuat sa urmaresc forumul intern al jocului si am tinut legatura cu antrenorii straini care detin jucatori prezenti la nationala noastra.Dupa cum se poate vedea, lotul actual este unul mai mic decat cel de sezonul trecut si poate un pic diferit, dar cel mai important, este inca deschis noilor jucatori buni.
Am observat ca la un moment dat cineva s-a plans ca jucatorul meu Niculaie Vatavu este la nationala, insa altii nu.Vreau sa se stie ca nu-l selectionam daca nu merita, chiar in primele 2 meciuri nu a fost prezent in lot din cauza formei proaste pe care "am reusit" sa i-o fac la inceput de sezon.Momentan mai sunt cativa jucatori pe care ii tot inspectez, dar nu sunt selectionati din 2 motive:
1.ori antrenorii nu sunt interesati si acesti jucatori tot stau pe lista de transferuri
2.din cauza a ceea ce am spus mai spus, forma acestor jucatori este una slaba (cel mai cunoscut exemplu este Ovidiu Popescu)
Bun, acestea fiind spuse, eu inca ma ocup de echipa, inca joc acest joc si imi doresc ca rezultatele acestui sezon sa fie peste asteptarile tuturor.Intr-adevar, recunosc ar fi trebuir sa fiu mai activ pe acest forum, insa locul de munca imi ocupa ceva mai mult timp decat credeam si a trebuit sa reduc putin timpul alocat si nu am mai putut fi la fel de activ ca la inceput.Voi incerca ca incepand de acum sa schimb situatia.
Trecand in sfarsit la subiect, selectionata Romaniei isi continua seria de victorii, astazi am reusit sa ne impunem impotriva Germaniei.Tin sa precizez ca entuziasmul echipei in moment de fata este 10, excluzand primul meci din aceasta campanie, restul le-am abordat cu lejer.
Voi continua ce am inceput si rezultatul stiu ca va fi unul pe masura!
In speranta ca aveti rabdare sa cititi acest post,
Bogdan