Sarithin περιμένω μελέτη, ανάλυση και κάποιες λογικές εξηγήσεις!!
Γράψε βρε πως το είχες σκεφτεί πριν , τι είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου , που ήθελες να χτυπήσεις , δεδομένα που πήρες υπόψην κ.λ.π
Hint: Διαφορά προσπάθειας:)
Από πότε κερδίζουν τα ματς οι... οπαδοί;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ομολογώ ότι αυτό δεν το έπιασα καθόλου:)
Πριν το παιχνίδι, ο αντίπαλος για κάποιον λόγο(μάλλον οικονομικό), είχε βγάλει σε πλειστηριασμό όλους του τους παίκτες!! Αποτέλεσμα ήταν να δω πως οι άμυνες του ήταν χειρότερες από τις επιθέσεις μου και οι αντοχές του, όχι και οι καλύτερες δυνατές. Συν τις άλλοις ο αντίπαλος είχε στο ρόστερ του μόνο 8 παίκτες, με τον έναν τραυματία και ένα δίχως δικαίωμα συμμετοχής. Οπότε στον αγώνα θα αγωνίζονταν μόνο 6 παίκτες. Εγώ έχω ένα γεμάτο ρόστερ με παίκτες από μέτρια έως καλή αντοχή και δίχως ιδιαίτερες τρύπες. Αποφασίζω λοιπόν να παίξω πίεση για να κουράσω τους 6 παίκτες του, οι δικοί μου με πλήρη δωδεκάδα θεωρώ πως θα αντέξουν με τις αλλαγές. Επιθετικά επιλέγω γρήγορο σύστημα για να ανέβει ο ρυθμός του αγώνα. Συν τις άλλοις στοχεύω επιθετικά να πάρω επιθέσεις που θα φθείρουν τους καλύτερους παίκτες του. Υπολογίζοντας λοιπόν όλα αυτά επιλέγω και κανονική διάθεση play-off μιας και θεωρώ πως είμαι αρκετά καλός για να κερδίσω... ώστε να μπορώ να χτυπήσω και τον επόμενο αγώνα.
Στην εξέλιξη του αγώνα, ο αντίπαλος κατεβαίνει όντως με 6 παίκτες και οι καλοί του σταδιακά φορτώνονται με φάουλ. Προς το τέλος του ημιχρόνου τραυματίζεται και ο καλύτερος ψηλός της αντίπαλης ομάδας και μας χαιρετάει. Μένουν 5 παίκτες. Κάνει κάτι αλχημείες η μηχανή και ο αντίπαλος συνεχίζει να είναι ανταγωνιστικός. Αποβάλλεται ο πρώτος παίκτης... ένας lucky fan μέσα. Αποβάλλεται ο δεύτερος... lucky fan και πάλι μέσα. Αποβάλλεται και τρίτος παίκτης... να και ο τρίτος lucky fan μέσα!!! Ο αντίπαλος τώρα παίζει με 3 lucky fan, τον βασικό του PG και τον 6ο του παίκτη. Στα μέσα της 4ης περιόδου περνάω μπροστά στο σκορ και πάω 107- 101. Και από εκείνο το σημείο τρώω ένα 12-0 σερί... πάει το σκορ 107-113, και λήγει στο 110-113... με τον αντίπαλο να παίζει με lucky fan!!!!!!!!!!!!
Ορίστε;;;;;;;;;;;;
Και ποιος μπορεί τώρα να μου εξηγήσει... σύμφωνα με τις τακτικές, με την διαφορά διάθεσης, με οτιδήποτε σχετίζεται με το παιχνίδι... που είναι η λογική σε όλα αυτά ή αν εγώ τα βλέπω παράλογα!!!!!!!!!!!