λοιπόν άφησα λίγο καιρό για να σχολιαστεί το προηγούμενο παιχνίδι και προχωρώ στο επόμενο..
Red Legionaries εν. Anatolia Polikastou 69 - 90(42515705)λοιπόν όσο καλό στήσιμο έκανε με εμένα ο Θοδωρής τόσο κακό έκανε εδώ...αρχίζω από τον Πάνο..
Anatolia Polikastouεπίθεση:κοίτα μέσα for the win και τίποτα δεν σταματάει αυτή την επίθεση:)..καμία έκπληξη από τον Πάνο που πήγε σε κοίτα μέσα
άμυνα:δεν υπήρχε λόγος να ρισκάρει με ζώνη, καλό μαν2μαν...
Red Legionariesεπίθεση:κοίτα μέσα...με μαι πρώτη ματιά δείχνει απλό κοίτα μέσα..αλλά όχι...αυτός ο κύριος έπαιζε 3άρι
(7724415)..το κόλπο ήταν να φορτώσει το αντίπαλο 3άρι με φάουλ και να σουτάρει με καλά ποσοστά αποφεύγοντας την καλή εσωτερική άμυνα του σέντερ του Πάνου...
μεγάλο ρίσκο, το οποίο και δεν βγήκε...γιατί ο Θοδωρής δεν είχε αρκετά καλή πάσα για να τροφοδοτήσει το 3άρι του στη ρακέτα και ηδού..5-14..χωρίς να έχω δει το ματς είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των σουτ που πήρε ήταν περιφερειακά..το άλλο πρόβλημα..από τη θέση 5 ο Θοδωρής είχε 2-13 σουτ με κοίτα μέσα..από εκεί και πέρα ήτανπολύ δύσκολα τα πράγματα..το μόνο καλό μαρκάρισμα που είχε ήταν στο 4, το οποίο κεμεταλεύτηκε όσο μπορούσε, αλλά δεν ήταν αρκετό
άμυνα:2-3..λοιπόν...μην σας εξαπατά το διαπρεπής στην εσωτερική άμυνα του Θοδωρή..μπορούσε να κάνει
ΠΟΛΥ καλύτερη άμυνα με μαν2μαν...οι 2 παίχτες της ζώνης ήταν πολύ καλοί αμυντικοί αλλά ο τρίτος;;;πιστεύω είχε τουλάχιστον 3-4 διαφορά με τους άλλους 2 στην άμυνα..έτσι και αλλιώς είχε χαμένο το ματς απ στο 5..μπορούσε εκέι να βάλει κάποιον περιφερειακό πασέρ μήπως και έπαιρνε λιγότερα σουτ και έβγαζε περισσότερες ασίστ και να βάλει τους άλλους 2 να κάνουν άμυνα στο 4 και 5...
η 2-3 είναι δύσκολο να πιάσει έτσι και αλλιώς, μην το κάνετε πιο δύσκολο...για να παιχτεί καλή 2-3 πρέπει να έχουμε όσο πιο ισσοροπημένη άμυνα μέσα γίνεται...ακόμα χρειάζεται τάπες και όσο μπορούμε περ άμυνα στους ψηλούς...
περιμένω σχόλια για αυτό το παιχνίδι..είναι ωραίο παιχνίδι για ανάλυση..