BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > Preco sa oplati hrat BB

Preco sa oplati hrat BB

Set priority
Show messages by
This Post:
00
226635.26 in reply to 226635.25
Date: 9/9/2012 5:45:35 AM
Overall Posts Rated:
1919
moja motivacia je extraliga ale ti co to dosiahli tym ostava uz asi len presadit sa na medzinarodnom poli .

This Post:
00
226635.27 in reply to 226635.12
Date: 9/9/2012 5:50:53 AM
Overall Posts Rated:
1919
ten draft je strasne debilne urobeny lebo v 4 lige su prasce a v extralige takmer nic tomu nechapem preco to tak je

This Post:
11
226635.28 in reply to 226635.1
Date: 9/9/2012 7:57:21 AM
Overall Posts Rated:
66
Ako pozeram, este stale sa musim radit k novacikom (hram to vyse roka), lebo vela veci, ktore si spomenul v negativach mi zatial unikli. Napriklad to s taktikou LI alebo zastupenie nahody v zapasoch. Ak to tak funguje, su to velke minusy pre tuto hru.
Kolotoc a tankovanie su pre mna neznamy pojem, musim sa dovzdelat. :D

Co sa tyka U21 a jej upadania, ja sa snazim o opak. Pre mna nie je prioritou trenovat hraca pre NT (bolo by to pre mna neekonomicke), ale pomahat U21. Uz sa mi podarilo vychovat jedneho rozohravaca, ktory bol v minulom cykle papierovo najlepsi na obvode. Momentalne trenujem dalsieho. Oboch som draftoval, takze to koresponduje s mojou filozofiou (tu spisem nizsie).

Suhlasim s tym, ze BB sa vyvija velmi pomaly. Za ten cas, co som tu, som nepostrehol ziadnu vyraznu zmenu. Je to v podstate take iste, ako v zaciatkoch mojho hrania.

BB ma bavi hlavne preto, lebo tu mozem realizovat to, co by realizoval v realnom zivote, kebyze vlastnim nejaky tim. Moja strategia je nenakupovat hotovych hracov. Ked uz nakupujem, tak su to hraci do treningu alebo hraci, ktori sluzia len ako docasna zaplata na urcity post, ktory momentalne netrenujem (su lacni, stari a maju nizky plat). Cely tim si chcem vytrenovat sam, spolieham sa teda hlavne na draft. Momentalne trenujem obvod, takze ak je hrac, ktoreho draftujem ako-tak pouzitelny pre obvod, tak ho trenujem. O sezonu alebo o dve prejdem na podkos, ktory momentalne zanedbavam. Vysledny efekt tejto strategie je, ze mam peknu napredujucu ekonomiku, ktoru sa snazim stale vylepsovat a zlepsujem sa aj po stranke ratingov (zatial len na obvode). Raz si dam mozno za ciel dostat sa do extraligy a vyhrat tam nieco. Potom za usetrene peniaze dokupim potrebnych hracov a potom sa uvidi. To je vsak daleka buducnost.

This Post:
00
226635.29 in reply to 226635.27
Date: 9/9/2012 7:57:56 AM
Overall Posts Rated:
6767
ten draft je strasne debilne urobeny lebo v 4 lige su prasce a v extralige takmer nic tomu nechapem preco to tak je

asi random.

From: Sib

This Post:
11
226635.30 in reply to 226635.15
Date: 9/9/2012 9:13:06 AM
Overall Posts Rated:
7676
Matej: Ja akurat viem, ze testovali na globale nejaki druho/tretoligisti 2-3 zonu a podarilo sa im vytvorit build, ktory bol s danou zonou, zevraj, celkom funkcny (niekde na globale zavesili aj navod, ako to dosiahli). LI to nezastavilo tak, ako 1-3-1 zastavi outside taktiku, ale bol to v kazdom pripade pokrok. Bohuzial, nevidel som nikoho, kto by sa o to pokusil na top urovni.

K tej nahode, BB-mani to prezentuju ako bug. Bez kodu je tazko hovorit o tom, ako moc je tam nahoda zastupena. Skorej mam pocit, ze nahodu sa do hry snazia zapojit cez GS.

Razor: Hra ma od basketu daleko preto, lebo to je hra :) Toto nie je simulator, a treba to tak aj brat. A taketo typy hier take vzdy budu. Davaju prednost kvantite pred kvalitou. Aby to mohli hrat tisicky ludi, aby sa kazdy den vygenerovali tisicky zapasov (pricom sa s generovanim zacina 15 minut pred zapasom).

From: razor

To: Sib
This Post:
00
226635.31 in reply to 226635.30
Date: 9/9/2012 9:40:25 AM
Overall Posts Rated:
284284
Razor: Hra ma od basketu daleko preto, lebo to je hra Toto nie je simulator, a treba to tak aj brat. A taketo typy hier take vzdy budu. Davaju prednost kvantite pred kvalitou. Aby to mohli hrat tisicky ludi, aby sa kazdy den vygenerovali tisicky zapasov (pricom sa s generovanim zacina 15 minut pred zapasom).

Nesuhlasim s tvojim tvrdenim. Pre porovnanie pouzijem napr. PPM. PPM ma zakladnu na Slovensku. V hre je obsiahnute mnozstvo detailov, ktore davaju hre punc reality, napr. kazdodenny trening hracov, zazemie, vacsi pocet zamestnancov a podobne. Aj PPM ma svoje muchy, no je ich podstatne menej ako na BB. Preto je hra viac podobna realite.
Teraz priblizim BB: trening raz za tyzden, personal pozostavajuci len z troch clenov (v skutocnosti ovela viac), ziadne zazemie nebudujes.

Druhe porovnanie: na BB mozu hrat hraci aj keby mali 100 rokov. Na PPM sa toto nemoze stat. Kazdy hrac tam ma svoj limit kedy skonci, rovnako aj zamestnanci.

Dalsie porovnanie: BB hra okolo 50 tisic ludi. PPM hra 678 tisic ludi. Navyse PPM ma spustene zatial 2 sporty, coskoro ma byt treti, takze roboty je tam 2krat viac ako pri BB. Aj napriek tejto dvojnasobnej praci dokazali zmenit dizajn stranky, co tiez nie je lahka uloha.

Z toho prveho a tiez druheho porovnania je vidiet, ze nie kazda hra je nerealna, PPM sa snazi co najviac priblizit realite. BB v priblizovani sa skutocnosti vyrazne zaostava.

This Post:
00
226635.32 in reply to 226635.31
Date: 9/9/2012 9:46:53 AM
Overall Posts Rated:
1919
hadam je to jasne ze ked hra BB 50K ludi tak su neni peniaze a neni vyvoj to je cely problem keby BB hralo 678K ludi asi by to tu vyzeralo hodne inak .D

This Post:
00
226635.33 in reply to 226635.32
Date: 9/9/2012 10:00:40 AM
Overall Posts Rated:
284284
cakal som kto vyvodi podstatu mojho prispevku. mas pravdu. vdaka tomu BB stagnuje, suppa si kupuje daleko menej ludi ako predtym pretoze vidia ze tato hra nema dlhu buducnost. ja jej odhadujem este tak max. 3 roky, mozno som povedal aj vela a mozno malo. kazdopadne, ekonomicka kriza dolahne na kazdeho, BB nie je vynimka

From: chlebo

This Post:
00
226635.34 in reply to 226635.33
Date: 9/9/2012 10:05:27 AM
Overall Posts Rated:
112112
a pritom ma tato hra pre mna velmi zaujimavy potencial,to trenovanie hracov sa mne osobne paci. Stacilo by sem pridat trosku grafiky,co sa tyka haly,dalej nejake to zazemie ktore by malo tiez nejaky lahky vplyv spolu s trenerom na trening pripadne navstevnost a urobit protitaktiku ku LI a hra by mala hned uplne iny rozmer a aj by viac ludi zaujala. Mozno by nebolo odveci ak by sa to dalo keby to tu PPM ludia odkupili a uz iba vylepsili. Teda neviem nakolko sa to da

From: razor

This Post:
00
226635.35 in reply to 226635.34
Date: 9/9/2012 10:31:28 AM
Overall Posts Rated:
284284
Keby sa to dalo tak by to bolo fajn, no pochybujem ze sa to zrealizuje

From: rwystyrk

To: Sib
This Post:
00
226635.36 in reply to 226635.30
Date: 9/9/2012 11:02:02 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
12041204
Second Team:
Jirkov
Matej: Ja akurat viem, ze testovali na globale nejaki druho/tretoligisti 2-3 zonu a podarilo sa im vytvorit build, ktory bol s danou zonou, zevraj, celkom funkcny (niekde na globale zavesili aj navod, ako to dosiahli). LI to nezastavilo tak, ako 1-3-1 zastavi outside taktiku, ale bol to v kazdom pripade pokrok. Bohuzial, nevidel som nikoho, kto by sa o to pokusil na top urovni.

Finále MS (20681), na obou stranách 2-3 zona. Vy jste ji v semifinále proti Polsku hráli taky. Polsko proti nám ve čtvrtfinálové skupině taky a najdou se další příklady. Takže nesouhlasím s tím, že se na top úrovni nehraje, postupně se začíná objevovat a to tak, že efektivně zahraný.

Advertisement