Itt pedig annak a bizonyos meccsnek a beharangozója van a kinti fórumról (járj be gyakrabban):
Megállapodtam a lengyel kapitánnyal a lazában.
Ezen a meccsen még azonos csapatszellemmel is az ellenfél lenne az esélyes, most viszont a mi csapatszellemünk csak 7-es, az övék pedig gondolom 10 körül lehet, nagy valószínűséggel lazázták az összes eddigi meccsüket. A kiscsapatok közül sem próbálta meg őket elcsípni senki.
Mivel innentől kezdve biztos, hogy az utolsó két meccsüket a lengyelek lazázni fogják, ezért az utolsó meccs a lengyel-belga minden valószínűség szerint laza-teljessel fog menni.
Mi egy nagyobb arányú vereséggel még kieshetünk akkor, ha a belgák megverik a moldávokat, majd pedig két hozzáállás előnnyel a lengyeleket el tudnák kapni. A moldávoktól is függ annyiban a dolog, hogy ellenük a belgák maximum egy normállal mehetnek, mert ha nem, akkor a lengyelektől még két hozzáállás előnnyel is kikaphatnának. A moldávok választhatják tehát azt a verziót, hogy az utolsó két meccsüket teljessel játsszák le, de azt a verziót is, hogy csak minket próbálnak legyőzni a végén. Ezért sok függ attól, hogy mekkora lesz a lengyelek elleni meccsünk gólkülönbsége, illetve hogy a belga-moldáv meccsen milyen hozzáállással mennek majd a dolgok. Ezért semmiképpen sem kezelem tényként, hogy kijutottunk az EB-re, nyilván nagyot nőttek az esélyeink, de ez még messze nem tuti, komolyan kell vennünk mind a két hátralévő meccset.
Felhívom a figyelmedet néhány dologra:
- A két csapat között legalább 10-7 volt a csapatszellem különbség a javukra. Ettől függetlenül ők voltak az esélyesek,de:
- Az említett lengyel csapatból többen mára aggastyán korúak (főként a magas játékosok), ők álltak szemben egy olyan csapattal, ami a legnagyobb jóindulattal is átalakulóban volt, és még most sem érett be teljesen mindenki. Gondolom az feltűnt, hogy azóta vannak új nevek.
A példák hajigálása előtt járj utána a tényeknek.
Tudom, hogy nem szereted a visszautalásokat az előző kampányra, de ha tudsz múltbeli példát hozni, akkor én miért ne tehetném. Ott állt már akkor is fehéren, feketén, leírtam, hogy az a véleményem, hogy a lengyel és a cseh edzésterv jól helytállt a múltban, de abban már nem vagyok biztos, hogy ebben a jelenlegi edzéstervben is működik hosszabb távon. Ebben az edzéstervben ugyanis vészesen lelassul a főskill edzés idősebb korban, és nem biztos, hogy 24-25 éves korra lesz jó szembesülni azzal, hogy nem megy az a védekezés vagy az a 2 pontos. Akkor is elmondtam, hogy hiányolom az új cseh vagy lengyel generációt, aki pedig most ebben a pillanatban kezd el 18 évesekkel foglalkozni, annak nagyon óvatosan kell vagdalkozni az olyan tervekkel, hogy ennyi vagy annyi szezon multi, ennyi vagy annyi fő vagy kiegészítő skill 22 vagy 23 éves korra. Ha csak tudnátok azt, hogy hányszor kell belevariálni egy játékos edzésébe menet közben, hogy csak egy tényezőt említsek, annak alapján, hogyan edződik a többi.
Az sem tetszik a kampány szövegedben, hogy azt sugallja, hogy becsaptuk a tulajdonosokat, és innentől kezdve ti majd igazat mondtok mindenkinek. Én személy szerint nem csaptam be senkit, egy teherautónyi olyan játékos fordult meg a kezem alatt, akik tulajdonosának én mondtam meg, hogy mit kell tennie a válogatottsághoz, és a játékosa bent volt a keretben vagy pedig most is bent van. De ha már itt tartunk, egy kicsit azért fúrja az oldalamat az, hogy Hegeace az általa felvázolt tervből egy huncut szót sem valósított meg. Remélem, hogyha nyertek, akkor nem ez lesz a felfogás ezután...