BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.27 > ΡΕΚΟΡ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 28

ΡΕΚΟΡ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 28

Set priority
Show messages by
This Post:
00
260977.26 in reply to 260977.25
Date: 10/14/2014 9:06:31 PM
Overall Posts Rated:
4141
Εγω θελω κατ αρχας να εξελιξω την ομαδα μου διοτι πηρα καποιους παιχτες και με βαση αυτων θα προσπαθησω να φτιαξω μια καινουργια ομαδα...ΣΤην αρχη του δευτερου γυρου θα ειμαι ακετα δυνατος καλως εχοντων των πραγματων αλλα για ανοδο θελω να δω και τις ομαδες του ομιλου μας...Γκολντεν Στειτ θε λω να τους δω πως θα κινηθουνε,Χολαργος εχει εμπειρια και μεγαλο γηπεδο αρα εσοδα...Την καινουργια ομαδα την περιμενω να την δω στο γηπεδο και να την καλωσορισω κιολας στον ομιλο μας...Αμα δω λοιπον οτι με παιρνει απο φετος για ανοδο,εχω αρκετο μπατζετ,μπορει να πουλησω και καναν παιχτη και να παρω εναν πραγματικα σουπερ παιχτη στον δευτερο γυρο με τον οποιο μπορει να μου δωσει και το εισητηριο για την ΙΙΙ...Θα δουμε μεσα στην χρονια,καλη αρχη σε ολους ευχομαι και να περασετε ολοι στο Κυπελλο!!!! :P

Last edited by el diablo 7 at 10/14/2014 9:07:58 PM

This Post:
11
260977.27 in reply to 260977.26
Date: 10/15/2014 6:20:28 AM
Overall Posts Rated:
66
Καλησπερα σε ολους και καλη αρχη να ευχηθω και γω με την σειρα μου σε ολα τα παιδια και σ'αυτα που ηρθαν και σ'αυτα που εφυγαν (Νικο γερα)..Φετος η αληθεια ειναι οτι θα ο ομιλος διαφοροποιηται και υπαρχουν πολλες ομαδες που μπορουν να διεκδικησουν την ανοδο το κακο για μενα ειναι οτι μαλλον φετος δεν θα ειμαι σε αυτες τις ομαδες μιας και οικονομικα ηταν μια πολυ ασχημη χρονια για μενα και το ροστερ μου θελει μια ανανεωση! Δεν λεω οτι θα τα παρατησω απλα οτι δεν θα ειμαι τοσο υπολογισιμη δυναμη...η αληθεια ειναι οτι αυτα τα θεματα θελουν λιγο χρονο και γω προσπαθησα εσφαλμενα να γινω μια ''μεγαλη δυναμη'' του ομιλου απο ττην πρωτη κιολας σεζον! Για αυτο λοιπον θα προσπαθησω να ανανεωθω και να επιστρεψω δριμυτερος!
Ελπιζω το φορουμ να ξαναγινει οπως την προηγουμενη σεζον μονο που δυστυχως απο μεριας μου το κοβω λιγο δυσκολο μιας και οι υποχρεωσεις και τα μαθηματα ειναι πολλες!

~ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ~

This Post:
00
260977.28 in reply to 260977.19
Date: 10/17/2014 12:58:31 PM
Iraklis Blue Devils
IV.6
Overall Posts Rated:
1616
Καλη επιτυχεια παντου και παντα.Ενας ανθρωπος με προγραμμα στο παιχνιδη ειναι ανθρωπος πιστευω με καλη λειτουργεια και στον πραγγματικο κοσμο . Κατω απο αλλες συνθηκες θα ηθελα να σε γνωρισω και να συζητησουμε . Τα δειγματα σου και ο τροπος προγραμματισμου σου δεν μου αφεινουν το παραμικρο περιθοριο εστω να αστιευτο , λεγοντα οτι...<< που ξερεις...του χρονου εμεις εδω θα ειμαστε , οταν πεσεις >> ..αλλα δεν το βλεπω (κραταω και μια μικρη επιφυλαξη).
Λοιπον καλα να περνας και να το διασκεδαζης οπως και παντα εκανες.
Οσο για τους υπολυπους..καλη αρχη και....μην ξεχνατε...εχουμε πολλες καλες ομαδες που θα κανουν μια ακομη φορα συναρπαστικο το παιχνιδακι μας. ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...χαχαχαχαχαχ

Σεμνα και ταπεινα
Ο Οργισμενος Μακεδονας

Δεν σας αφεινω μονους..εδω ειμαι να σας κοντραρο!!!

This Post:
11
260977.29 in reply to 260977.11
Date: 10/17/2014 1:26:05 PM
Overall Posts Rated:
2525
Επιτέλουςςς!!Η καινούργια σεζόν αρχίζει και αγωνιστικά αύριοο!Για να δουμε τα ματσακια:
1.omorfoi - Iraklis Blue Devils 1
νομιζω πως οι καινουργοι μπορει να κανει και την υπερβαση και να ξανανεβει...αρχιζοντας φυσικα απο αυριο..δεν οτι ο Ηρακλης εχει χαλια ομαδα,απλα δεν πιστευω οτι μπορει να κερδισει (και εκτος εδρας κιολας)
2.THRYLOS7 - markinio 2
Εδω δεν ξερω τι να πω :Ρ ο Θρυλος πουλησε πολλους παικτες και ο μαρκινιο εχει φερει κατι παιχτακια...παμε για διπλο
3.Golden State Warriors - ramaya santorini 1
Ασσος και παλι Ασσος!
4.POTES BC-Πηγασος Αλιμου 1
Δεν ειδα εκαναν τιποτα στο μεταγραφικο παζαρι οι Ποτες?Μικρη σημασια,ο πηγασος ειναι νινι ακομα
5.Pera Chorio-Holargos BC 2
:P
6.Ολυμπιακος Πειραιως-Rethymno AGEAN 2
Ενα απτα φαβορι το Ρεθυμνο παιζει στην εδρα μια απτων πιο αδυνατων ομαδων του πρωταθληματος....καμια 40αρια ποντοι σιγουρα εκτος αν ξεκουρασει και παικτες
7.CAMPEONES777 - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ 1
Πολυ καλη κληρωση για 1η αγωνιστικη :Ρ δεν ξερω,παρολο που κατεβασε πολυ το μπατζετ ο ελ,δεν πιστευω οτι μπορω να παρω ενα τετοιο διπλο(ακομα)
8.Απελπισμένες Αθλήτριες - ΝΕΑΡ ΕΑΣΤ-3 2
Καλη ομαδιτσα εχουν φτιαξει οι γηπεδουχοι δεν αντιλεγωω..αλλα σε αυτο το ματς θα μιλησουν οι υψηλοι μισθοι

Υ.Γ:Ααααααααααααααααααντε και καλη μας αρχη!