Hvala hvala druze, naravno i ostatak lige bez predaje bitno da se igra takmicarski u suprotnom i nije zanimljiva toliko igra, iz iskustva vam kazem jer trenirao sam igraca za reprezentaciju pa sam se njemu posvetio :)
Ja sam bio na korak do polufinala kupa Srbije, stavio sam normal (opusteno i ne moze da se igra u top8 samo normal ili crunch ), da sam stavio crunch svasta je moglo da se desi jer je na 7-8min do kraja bilo na 2-3 poseda 5-6 razlike za losersa :)
Procitao sam ga al nije pomoglo ni to :) sve u svemu vise srece naredne sezone :) jaci tim od ovog nisam imao do sad, dajem za primer samo da sam izbacio pivopiju koji je 20-ti u drzavi iz kupa, decko igra godinama unazad ovu igru,igrao cak i b3 tako da ne manjka sa znanjem, covek ima 5 igraca sa po 125+ skilova u ekipi sta dalje da pricam ...
Srecno svima u nastavku sezone i da izvucete nesto na draftu :) lepo bi bilo da Srbija ima vise korisnika kao npr jedna Litvanija koja ima 700 korisnika sto je naspram velicine drzave jako veliki broj :) mi imamo tricavih 300 sto je skroz malo za jednu ovako kompleksnu igru :) pozz