Πο ρε φίλε αυτό θα πει ατυχία...Βέβαια δεν ξέρεις κι αυτός αν θα κατεβεί κανονικά γιατί έχει δύσκολα παιχνίδια την επόμενη βδομάδα στο πρωτάθλημα οπότε βλέποντας και κάνοντας.
Εγώ παίδες ξεπουλάω και πάω ολοταχώς για IV ξενέρωσα με ένα bug στον ενθουσιασμό μου, ο οποίος από 15 την Τρίτη έπεσε σε 12 μέσα σε ένα update ενώ το φυσιολογικό είναι να πηγαίνει πρώτα 13, τουλάχιστον άλλες 5 φορές που είχα 15 ενθουσιασμό στο πρώτο update πάντα πήγαινε 13... Θα πει κανείς για 1 πόντο διαφορά στον ενθουσιασμό ξενερώνεις και θα απαντήσω πως ναι όταν παίζω όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα με χαλαρή πάει ντόμινο, αυτό το bug μπορεί σήμερα να μη μου κόστισε γιατί δεν ήταν κλειστό παιχνίδι αλλά θα μου κοστίσει στο μέλλον αν ξανασυμβεί. Επίσης πολύ συχνά μου αποβάλλονται οι προπονήσιμοι με φάουλ επειδή δεν είναι ακόμα αρκετά καλοί αμυντικοί και είναι επιρρεπείς στα φάουλ, ενώ στην IV αυτό το πρόβλημα δεν θα το αντιμετωπίζω. Και ένας τελευταίος λόγος είναι η οικονομία μου που φέτος κυριολεκτικά κατέρρευσε, στην IV είχα εβδομαδιαία έσοδα πάνω από 150 χιλιάδες χωρίς το Κύπελλο, πέρυσι στην πρώτη μου σεζόν με μπόνους ανόδου είχα μέσο όρο 130 χιλιάδες ενώ φέτος μετά από αυτό το τραγικό ξεκίνημα αυτή τη στιγμή είμαι στις 56 χιλιάδες ενώ μόλις αποκλείστηκα και από το Κύπελλο οπότε για μια καινούρια ομάδα σαν εμένα που δεν έχει ακόμα ολοκληρωμένο γήπεδο και χρήματα στην άκρη είναι καταστροφική αυτή η πτώση στο εβδομαδιαίο εισόδημα.