Hrvatska - Ekvador 121-105
(72074) Utakmica koja je na papiru izgledala lagano, bila je sve samo ne lagano haha. Bili smo u zaostatku sve do zadnje cet kad smo ubacili u brzinu vise i uspjeli dobit. Vjv zbog enta 1, obrana je losa i puno primamo jer sto se tice skilova to je vrlo dobro. Ovu tekmu smo igrali pod kos i sto se tice same igre i suta to je bilo na odlicnoj razini. Suterski smo izuzetno jaki kako vani tako i ujutra. Vidjet cemo kad dodu jace tekme a i kad krene utjesni turnir kakvi smo u odnosu na ostale. Ekvador je apsolvjran i sada nam slijedi jos jedan jaci izazov. Ovoga puta idemo u Svicarsku koja je ispred nas na ljestvici i koja ima vrlo dobru novu generaciju. Jos da se nadovezem na ranking, znam da za prijateljske se dobije vrlo malo al mi uz 3 pobjede pali sa 44 na 47 mjesto haha. Ajde 2 smo igrali protiv losije rangiranih pa mozda mogu shvatit da se tu nis ili slabo dobije ali protiv estonije koja je ispred nas, pobjedom pali za jedno mjesto. Nema veze sad treba to na utjesnom podic. Danas dok vidimo trenimg i formu znat cemo koja ce ekipa u pon istrcat. Veseli sto imamo stvarno dobar izbor i nemamo samo 5 igraca za igru sto se i vidi po dosadasnjim utakmicama. Rad menadzera je dobar i sada samo tako i jace treba nastavit da nesto uspijemo postic
Zaboravio sam napisat neke pojedince s utakmice protiv ekvadora. Prvo ime rajhs s 21 poenom. Boksic i dabic 6 fulanih dok je rajh 4 a ostali svi 3 ili manje. To dovoljno govori da nam je sut odlican. Markoc 10 skokova a imali smo 12 asistencija vise os ekvadora.
Last edited by canci at 11/10/2023 1:48:56 AM