BuzzerBeater Forums

BB Ukraina > U21 CT'69

U21 CT'69

Set priority
Show messages by
From: Tiger
This Post:
22
328103.26 in reply to 328103.22
Date: 9/2/2025 12:59:04 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
польща програла чехії. я навіть не виносив цю гру на розгляд
португалія обіграла естонію, у битві команд без поразок

команд без поразок залишилось 10
німці грають з тайландом в гостях. тайланд зараз 28й, 5-2 і погана різниця
русня вдома з австралією вдома. в австралійців 6-1, зливати ент вони не будуть
сербія з ісландією в гостях. мотс вони отримають, але не думаю що допоможе
словенія грає в аргентині. насправді в аргентини склад не гірший. в них 6-1, але вдома. шанси є, не знаю чому два тижні тому я їх беззаперечно відкинув
хорватія у швейцарії. в швейцарців 5-2, вони 25і. насправді вони можуть залишитись у топ-32 навіть з досить великою поразкою...
фіни накидали +50 малайзії, і десь те саме зроблять з коста рікою
турки їдуть до нової зеландії. у тих є теоретичні шанси на топ-32, але чим обігрувати турцію?
португалія також грає в гостях, але з індією
болгарія грає вдома з ОАЕ, і хоч зараз вони випереджають нас лише на 3 бали різниці, але там вони наб'ють багато

This Post:
00
328103.27 in reply to 328103.25
Date: 9/3/2025 8:56:49 AM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
ще мені не сподобався розподіл хвилин серед великих.

ти пусту з ВФ/Ц грав чи чітко слідувати чи щось інше? можеш скрін того як ти виставився скинути заблюривши показник ентузіазму?

This Post:
00
328103.28 in reply to 328103.27
Date: 9/3/2025 1:16:06 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
ще мені не сподобався розподіл хвилин серед великих.

ти пусту з ВФ/Ц грав чи чітко слідувати чи щось інше? можеш скрін того як ти виставився скинути заблюривши показник ентузіазму?

пуста ВФ/Ц із заміни на розсуд тренера. все те саме що і в інших матчах цього сезону
це не те чого я б хотів бачити, але я в принципі розумію чому так сталось.

This Post:
00
328103.29 in reply to 328103.28
Date: 9/3/2025 5:15:30 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
я зазвичай коли граю пусту, то ставлю хай вирішує тренер. заміни на розсуд тренера звучить дивно для мене... хоча я не пробував грати заміни на розсуд тренера, тому стверджувати, що така варіація не має право на життя - не буду.

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/3/2025 5:16:00 PM

This Post:
11
328103.30 in reply to 328103.29
Date: 9/8/2025 1:08:43 PM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
мдя... в мене немає слів...

(80978)

домашній майданчик, гарний ент (хоч і не максимальний) та мотс звісно додали сили грузії, але все рівно нічого не віщувало таку нашу імпотенцію в атаці. в грузії не такі сильні (в захисті) великі, особливо з урахуванням поганої форми їх блокера (досить сильного доречі) та швидкої травми овагемяна. але наші великі на чотирьох забили лише 8/35. єдина думка чого - не вистачає пасу. лужний стояв в старті, в останній момент вирішив таки поставити в старт альтмана, бо форма в нього 9. альтман зіграв добре. але пас лужного можливо був би більш доречним. галун також в атаці не вразив цього разу, 4/9 двоочкових, і в пушкашу 0/4 взагалі. унгурєану зіграв добре в атаці, 4/4 двоочкових. жоднен триочковий кидок не залетів
в захисті в цілому зіграли добре. не зуміли нічого зробити з іларіоновим навіть у його формі 7 та нашими 3-2. його 4 триочкових і вирішили гру. і МФ їх зіграв трохи краще ніж ми могли собі дозволити. але в цілому до захисту претензій немає. лише до атаки...
і тут проблема: як покращити цю атаку? пас повинен допомогти, але навряд чи лужний перетворив би 8/35 на 30/35. а якщо поставити на місце великих гразії великих німеччини? бодай з тією німеччиною, нехаї турції чи португалії. це буде та сама імпотенція від наших великих. в нас гарні великі. дійсно. на початок сезону. а далі ми зтикаємось з тим що лобановський вперся, а кушніра з діденко ніхто не буде впирати. а щоб великими продавлювати сильних суперників потрібно 18+ ближнього кидку, як було у броварського у 66му сезоні. для молодіжки потрібно впирати великих з потом 8-9. тут інша проблема, що неідеальними такими заготовками спільнота нехтує, а ідеальних дуууже мало, іноді взагалі немає, як на драфті цього покоління...
лоу пост чи щит замість ізо мали б допомогти сьогодні. я грав ізо щоб задіяти більше альтмана з галуном. не знаю що, але чогось я не дооцінив, що дозволило грузії так відзахищатись проти наших великих
інший варіант - грати блокерами. прибираємо кушніра, діденко, лобановського. ставимо яковчука, аскончука, та ще когось, є варіанти, хоч і не такі гарні. я розмірковував у ПО перейти до цього, але думав що проти грузії вистачить атаки великих. не знаю куди підуть кидки кушніра, діденко та лобановського. частина піде карабкіну, частина іншим блокерам. це не додасть результативності. якась частина повинна піти малим. блокери знижуть командний рейтинг ближньої атаки, тобто малі будуть забивати гірше. все це не додасть атаки. але блокери мають додати в захисті під кільцем. умовно, це могло б допомогти сьогодні виграти 50:49, хоча не впевнений що це дало б стільки в захисті. це не виглядає як 100% рішення

головна біль - карабкін. за навичками - найкращий великий за всю історію нашої молодіжки який може як закрити будь-кого під кільцем, так і продавити майже будь-кого під кільцем суперника й навіть на деякій відстані від кільця. за грою - часто один з найгірших гравців на майданчику. чи це проблема в ньому (просто грає гірше своїх навичок), чи в розподілі навичок?

ps: 8-0 не вийшло. можна було підстрахуватись та зіграти нормал. це, доречі, могло й не допомогти. але я порахував, що у топ-8 ми не потрапляємо, не знайшов потеційні дві поразки. а з топ-16 ми не вилетимо, бо естнія грає з чехією, я не вірив у перемогу австралії, і колумбія, навіть якщо виграє, не наздожене нас по різниці

This Post:
00
328103.31 in reply to 328103.30
Date: 9/8/2025 4:40:16 PM
Lviv Lions
Superleague
Overall Posts Rated:
866866
Second Team:
Ukrainian Lions
Підбір програли дуже сильно. Карабкін він то класний, але він без підбору(
А якшо залучити підбористого блокера на Ц в захисті і змістити карабкіна на вф в захисті?

Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 9/8/2025 4:41:11 PM

This Post:
00
328103.32 in reply to 328103.31
Date: 9/9/2025 12:18:07 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
Підбір програли дуже сильно. Карабкін він то класний, але він без підбору(
А якшо залучити підбористого блокера на Ц в захисті і змістити карабкіна на вф в захисті?

по-перше, найпідборісті гравці в ю21 це лобановський та кушнір. потім вже ідуть різні блокери
я думав над цим ще під час товарок минулого сезону. в карабкіна гірший підбір, але кращі захист та блок. тобто змінюючи в захисті ВФ та Ц, ми покращуємо комадний рівень підбору, але погіршуємо командний рівень захисту. не знаю що краще

по-друге, це могло допомогти в цій грі. хоча не факт. не рахував, але неозброєним оком не побачив щоб відсоток кидків другого шансу в них був кращий за загальний. тобто на 20 підборах в нападі вони набрали очок 12. тобто ми все рівно програли б, а хто сказав що така зміна дала б такий ефект

я постійно забуваю: настрій не відображається в командних рейтингах? домашній майданчик та ент відображається, а настрій ні? ми бачимо командний рейтинг ближнього захисту грузії 8, але за рахунок мотсу він був вищий?

This Post:
00
328103.33 in reply to 328103.32
Date: 9/9/2025 12:26:52 AM
Kharkov Tigers
Superleague
Overall Posts Rated:
18641864
Second Team:
Utopia Tigers
ітак, ми 15, граємо з тайванем, які сьогодні мотсили колумбію. цікаво, що якби обіграли грузію, то грали би з колумбією ))) за складом тайвань покраще, але половинний ент. і може гелло когось знає

This Post:
00
328103.34 in reply to 328103.33
Date: 9/9/2025 12:47:28 AM
Mydsk Bucks
Superleague
Overall Posts Rated:
5656
Second Team:
Medsko
Можу сказати чесно, я в справи молодіжки не лізу, у себе вистачає роботи.
Тому, особливо нічим не допоможу...

From: AlexUnder

This Post:
00
328103.35 in reply to 328103.32
Date: 9/9/2025 5:09:10 AM
SUMY DEVILS
III.3
Overall Posts Rated:
13541354

я постійно забуваю: настрій не відображається в командних рейтингах? домашній майданчик та ент відображається, а настрій ні? ми бачимо командний рейтинг ближнього захисту грузії 8, але за рахунок мотсу він був вищий?

Завжди настрій відображається