Já jsem čekal, že se waca ke všemu vyjádří až se přihlásí. Že třeba skutečně měl nějaký vážný důvod k nenastavení NT sestavy. Pomíjím teď Ottu Pátka a některé další hráče, kteří se někdy objevili na transferu. Nestalo se tak. Včera se vesele přihlásil a neřekl ani slovo. Naneštěstí jsme měli na prvního trenéra obrovskou smůlu. První volba, které se zúčastnilo jen pár lidí a to navíc skoro všichni i kandidovali :D, byla prostě o náhodě. Teď mi přijde hodnocení 50% neuvěřitelně přehnané. Doufám, že příští volba vyjde o mnoho lépe. Budou kandidovat manažeři, o kterých už bude jasné, jak dokáží koučovat přidělený tým, se kterým třeba zaznamenají i nějaký pěkný úspěch. K tomu snad budou ochotni a schopni se starat i o neherní stránku reprezentace. Doufám, že se podaří rozjet nějaký slušný systém skautingu, tréninku reprezentantů, databázi mladých talentů atp. A hlavně bude schopen referovat všem co dělá, jak a proč. Souhlasím, že někteří soupeři repre byli pro náš mladý tým neporazitelní, ale třeba ten vypuštěnej zápas... to bych vyhrál i já :(.