BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: G.P
This Post:
00
59072.26 in reply to 59072.2
Date: 11/20/2008 5:21:54 AM
Peristeri Lakers
II.3
Overall Posts Rated:
3939
Γεια χαρα μαγκες..:)Μην περιμενετε απο μενα να ακουσετε "προεκλογικες εξαγγελειες",μεγαλα λογια και "θα..θα..θα"...!Η πορεια μου μεσα στο παιχνιδι και..τα στατιστικα του "tyfonas"μιλανε απο μονα τους:))Και επειιδη το buzzer ειναι πανω απο ολα ενα παιχνιδι σας δειχνω 2 videakia,το ενα με δηλωσεις μου και το αλλο με καποιες απο τις προπονητικες μεθοδους που θα εφαρμοσω στην εθνικη..:)

http://www.youtube.com/watch?v=lAPZNxJadVU
http://www.youtube.com/watch?v=w6pGTDsKiN8

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ......

This Post:
00
59072.27 in reply to 59072.19
Date: 11/20/2008 8:24:24 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Το πρόγραμμα αυτό είναι μια παραλλαγή ενός βοηθητικού συνδέσμου του hattrick , και έχει να κάνει με την βαθμολόγηση επιτευγμάτων των ομάδων και των προέδρων.
Ένας φίλος που είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και το ΗΤ ( δεν έχει καμιά σχέση με το ΒΒ) έκανε μερικές αλλαγές με δικά μας κριτήρια .Τα βασικά κριτήρια είναι, χρόνος συμμετοχής στο παιχνίδι (από τις κινήσεις των μεταγραφών και την συμμετοχή στα φόρουμ βγάλαμε ένα καλό δείγμα για τον κάθε χρήστη).Επίσης μέτρησε πολύ και η πορεία τις ομάδος όλα αυτά καλύπτουν το 90% των κριτηρίων.
Θα πάρουμε για παράδειγμα εσένα φίλε Rantaplan για να καταλάβεις ποια επιτεύγματα διάλεξε το πρόγραμμα. Έκανες 116 μεταγραφικές κινήσεις! , με το οικονομικό να είναι ενεργητικό .Ανέβασες την ομάδα σου 2 σημαντικές κατηγορίες ( άρα η μεταγραφικές σου κινήσεις ήταν απόλυτα επιτυχημένες και με οικονομικό όφελος μάλιστα).Επίσης μέτρησε πολύ και οι συμμετοχή σου στις δημοσιές συζητήσεις. Με λίγα λογία μάγκες πήρα ένα πλυντήριο και έβαλα την κάθε ομάδα και πρόεδρο χωριστά για πλύσιμο.

From: Tyfonas

To: G.P
This Post:
00
59072.28 in reply to 59072.25
Date: 11/20/2008 11:15:24 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Δεν υπάρχει λόγος να με ευχαριστείς φίλε G.P.......δεν γνωριζόμασταν και απο χτές για να σου κάνω πλάτες......απλά έκανες πολύ καλή δουλειά στην ομάδα σου!
Στο μόνο σημείο που υστέρησες είναι το γηπεδηκό....θα μπορούσες να έχεις πάνω απο 10.000 καθίσματα, για ομάδα 1ης κατηγοριας νομίζω ότι είναι σημαντικό.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές.

From: johny13
This Post:
00
59072.29 in reply to 59072.28
Date: 11/20/2008 12:03:21 PM
Overall Posts Rated:
99
Liga logia kai apo mena:

- efcharisto olous osous mou estilan minimata kai mou zitousan na valo ipopsifiotita
- me timai pou vriskome stin lista tou tyfona
- den tha katevo stis ekloges giati den echo ton aparaitito chrono kai iremia gia na ascholitho sovara me tin ethniki kai prepi to posto na to pari kapios pou ochi mono gnorizi kala to paichnidi alla echi kai diathesi na afierosi bolikes ores

Pandos opos kai tis alles fores opios vgi bori na mou stili minima kai na me rotisi oti theli ean pistevi oti boro na ton voithiso se kati, i porta ine panda anichti gia tin ethniki.

PS: kalo tha itan o NC na milisi me tous amerikanous, echoun ena poli apotelesmatiko sistima (borite na dite kai tin lista ton ipopsifion gia tin ethniki tous omada paichton sto amerikaniko forum) isos mathoume apo eki kati chrisimo...

From: Lygas

This Post:
00
59072.30 in reply to 59072.28
Date: 11/20/2008 12:10:52 PM
Overall Posts Rated:
155155
Εγώ παίδες δεν θα κατέβω για προπονητής λόγω περιορισμένου χρόνου.....Είμαι όμως στην διάθεση του προπονητή της εθνικής για όποιο πόστο με θέλει ή έστω για να βοηθήσω μέ οποιο τρόπο μπορώ!!!!!Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!!!

This Post:
00
59072.31 in reply to 59072.27
Date: 11/20/2008 12:50:52 PM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
χμμμ... ενδιαφέρον πολύ! Εχω κάνει 116 μεταγραφικές κινήσεις!?!?! Εφτασα τόσες ρε? μπράβο... ναι, το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό στο παιχνίδι, αλλά δευτερεύον στην εθνική. Οπως και το γηπεδικό. Βασικά ο προπονητής πιστεύω θα πρέπει να κάνει καλή διαχείρηση των παιχτών και το σημαντικότερο...
Θα πρέπει να ξαμολυθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι για έλληνες παίχτες που θα μπορούσαν να παίξουν στην εθνική... φανταστείτε έναν αυστραλό παίχτη αυτή τη στιγμή να έχει έναν έλληνα παιχταρά και να μην ένδιαφέρεται να τον δηλώσει...

Ας βοηθήσουμε όλοι - που δεν έχουμε χρόνο - τον/τους προπονητή της ομάδας σε ότι χρειάζεται... έπαιξες ένα φιλικό με ξένη ομάδα και είδες έναν παιχταρά; Πες το... ακόμη και να μην κάνει είναι η κίνηση της συμμετοχής...

Εγώ προσωπικά δεν έχω χρόνο αλλά έχω... δηλαδή δουλεύω μέχρι αργά το βράδυ αλλά πάνω σε υπολογιστή... οπότε θα είμαι στη διάθεση του G.P. :-))) Εντάξει ρε σε ψήφισα, το ομολογώ...

Ο tyfonas φαίνεται ότι έχει κάνει καλή δουλειά και πιστεύω ότι ήδη έχει βοηθήσει. Αν συνεχίσουμε έτσι μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Και μόνο που εδώ και μέρες βλέπω ενεργά να συμμετέχουμε σε αυτό λέει πολλά! Λογικό είναι μετά να ατονήσει αλλά εκεί ο προπονητής θα ρίξει τα ξυπνητήρια! Θα ζητήσει βοήθεια και δε θα είναι ντροπή... Συλλογικά με πρωτεύοντα αυτόν πάμε για να σηκώσουμε την κούπα!

AVANTI!

This Post:
00
59072.32 in reply to 59072.30
Date: 11/20/2008 1:19:27 PM
Overall Posts Rated:
7676
Κι εγώ με τη σειρά μου δε θα βάλω υποψηφιότητα για τη θέση του προπονητή της εθνικής λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων σε μερικούς μήνες! Καλή επιτυχία σ όλους τους διαγωνιζόμενους!Κι όποιος βγεί, είμαι στη διάθεσή του να τον βοηθήσω αν μπορώ σε θέματα της εθνικής!

Last edited by yiannis_paros at 11/20/2008 1:19:55 PM

From: Tyfonas

This Post:
00
59072.33 in reply to 59072.29
Date: 11/20/2008 1:21:10 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
για να πω και την αλήθεια...αντέγραψα το σύστημα των Ιταλών.κατασκοπέυω τα τεκτενόμενα περι εθνικής τους,καταλαβένω κάτι λίγα απο την γλώσσα τους, Ας βγεί με το καλό ο νέος προπονητής και μετά ο καθένας μας θα βοηθησεί 'οπως μπορεί.......το καλό σε αυτήν την υπόθεση όπως είπε και ο Rantaplan είναι ότι το πήραμε ζεστά το θέμα τις Εθνικής.

This Post:
00
59072.34 in reply to 59072.31
Date: 11/20/2008 2:17:11 PM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
.....τα οικονομικά και οι μεταγραφές για το πρόγραμμα ειναι σημαντικά γιατί αναγνωρίζει τον χρόνο συμμετοχής και την στρατηγική διαχείριση.

Last edited by Tyfonas at 11/20/2008 2:19:01 PM

This Post:
00
59072.35 in reply to 59072.34
Date: 11/20/2008 3:53:04 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Ετσι μπραβο ωραια πραγματα μεγαλη συμμετοχη για το καλο της εθνικης πρεπει να γινουν κ πραξεις ομως.Φαινεται μεγαλη διαθεση απο ολα τα παιδια ειναι πολυ καλο.Καλη συνεχεια περιμενω μια καλη ιδεα του billlion να κανει συσκεψεις μεσω μσν να γινει πραγματικοτητα ειτε βγει ειτε οχι να μαθουμε ολοι μεσω ανταλλαγεις αποψεων οσο περισσοτερα για το παιχνιδι.Δεν ειναι σαν το hattrick που εχει πολλα προγραμματα κ στεινεις την ομαδα σου βεβαια δεν εχει τα ιδια χρονια.Ετσι σιγα σιγα ολοι θα κανουμε μια προσπαθεια για την ΕΘΝΙΚΗ κ για την ΠΑΡΕΑ μας να περναμε καλα

Last edited by kavala44 at 11/20/2008 3:57:18 PM

From: johny13
This Post:
00
59072.36 in reply to 59072.35
Date: 11/21/2008 7:43:56 AM
Overall Posts Rated:
99
Paidia ego den pistevo oti to na grapsis sta forum tis kathe katigorias ine I kaliteri lisi gia na proselkisoume kosmo… poli den bainoun oute eki…

Protino merikoi managers na stiloun ena mail stou 17 allous tis katigorias tous (i alli) kai na tous ipenthimisoun oti I psifoforia ligi tin triti stis 7 to proi kai kalo tha itan na psifisoun gia kapion!

Ego analamvano tin ethniki katigoria kai tha stilo ena mail avrio. Opios allos bori as to pi edo (kai pia div analamvani), den ine megali doulia (ena copy paste se 17 atoma) kai bori na kani diafora (idika stis kato katigories opou endechomenos na min parakolouthoun stena tis exelixis). Ego kato apo 100 psifous stis ekloges to theoro apotichia…

PS: kalo thai tan ta emails na min ta stelnoun ipopsifii…

Advertisement