BuzzerBeater Forums

România - I.1 > News

News

Set priority
Show messages by
This Post:
11
14474.260 in reply to 14474.259
Date: 12/18/2013 3:21:37 AM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
Stefan,
felicitari pentru initiativa. se vede ca esti bine intentionat, iar astfel de initiative mi-ar fi fost de folos cand eram in primele sezoane in RBBA, cand a ajuns a multe din concluziile tale, the hard way. am constientizat ca in multe privinte e un uhill battle care m-a descurajat la un moment dat, fapt marcat de atitudinea pe care am avut-o cand am retrogradat, jucand 4 jcuatori in loc de 5, etc.

ce incerc sa zic e ca acest post ar fi mai util pe forumul Romania in loc de RBBA, daca moderatorii ar fide acord, ori sa deschizi un thread acolo care sa faca trimitere catre aceste mesaje. ce zici tu e cu adevarat important pentru cei care vin din urma care daca vor face greselile pe care le-am facut noi(nu chestii fatale) s-ar putea sa renunte sau sa fie descurajati sau sa se dezvolte lent ca manager.

Bafta si sarbatori fericite.

This Post:
00
14474.261 in reply to 14474.260
Date: 12/18/2013 8:12:52 AM
Overall Posts Rated:
1515
am sa tin cont de ideea ta foarte buna, eu ma gandeam sa le public in liga 2 prima data, dar le-am publicat aici si cu scopul ca ceilalti best of the best manageri sa ma corecteze sau sa mai adauge ce poate eu am omis cand am scris acest mesaj.

oricum va fi util momentan macar pentru cei 4 manageri noi care vor sosi de Craciun :D .

eu cred ca jocul este foarte interesant , de strategie pe termen lung si cat timp simulatorul va functiona in parametrii corecti, ca pana acum si mai ales free, sunt sigur ca jocul va avea cel putin la fel de mult succes.

O imbunatire totusi care ar trebui adusa si care eu zic ca ar avea success aproape instantaneu ar fi crearea unui simulator 3d mult mai performant, deoarece cu totii stim ca o imagine face cat 1000 de cuvinte .
cu siguranta catre asa ceva ar trebui sa se tinteasca....

http://www.youtube.com/watch?v=xw5oOtW2U7I#t=195
http://www.youtube.com/watch?v=FaQUCaQLz1A

Mentionez ca pot ajuta la implinirea acestui lucru daca se doreste acest lucru, am cunostiintele necesare , si de asemenea totul va fi facut voluntar si cu mare placere pentru realizatorii acestui joc foarte frumos si provocator.
Totusi, datorita faptului ca sunt foarte ocupat cu facultatea si cu munca full time, nu voi avea timp pentru realizarea acestui proiect decat in vacanta de vara.

Un reply din partea lui GM-Remus (105422) referitor la imbunatatirea simulatorului ar fi binevenit , daca este in plan deja,daca se lucreaza la asa ceva sau se poate realiza asa ceva pe serverele actuale , samd.

Toate cele bune,
Aurash

Last edited by STEFANAURELIAN at 12/18/2013 8:22:44 AM

This Post:
11
14474.262 in reply to 14474.261
Date: 12/18/2013 1:50:02 PM
Overall Posts Rated:
1313
Salut,
1. Sunt multe lucruri care nu se spun aici. Fiecare din noi incearca, parca, sa tina pentru el experienta acumulata. Aici, parca, nici amicitia nu-si are locul, chiar si cand nu se vorbeste despre RBBA. Suntem rivali. Cu totii.
Mi-ar fi placut sa comunicam despre NBA sau Basket-ul european. Discutii care sa ne lege si sa putem crea o comunitete in care sa nu ne ciondanim cand avem opinii diferite.
Bun, desi putin offtopic, mi-am exprimat ideea, partial, ma opresc aici.
Apreciez intentia ta.
2. "este absolut necesar aici ca jucatorii sa fie cat mai completi ca sa castigi meciuri in RBBA."
Asa-i, in cuvinte putine cam de asta ai nevoie. Ce nu am vazut, este importanta legata de "game shape". Cruciala pentru echipe de nivel relativ apropriat. Dar in RBBA este ceva de genul, Antrenezi? si aici nu vei avea rezultate extraordinare sau vrei performanta si atunci te axezi pe "Game Shape".
Am vazut in RBBA destule echipe care, mi-au lasat impresia ca si-au distrus bugetul in speranta unei performante dupa care au renuntat la joc. Aici ma refer la "airplanes" care, din punctul meu de vedere, a incercat sa se bata la salarii cu U. Cluj.
O alta tipologie este cea a lui Ares United, care dupa fiecare tentativa isi lasa echipa sa ajunga pana in liga a 3a, probabil in speranta unor tineri plus posibilitatea de antrenament. Ma poate corecta, viespe, daca gresesc.
Imi pare sincer rau atunci cand vad manageri renuntand dar ma bucur cand vad grei ca "dumy" alias Shaq Attack ca incearca sa-si mentina echipa in viata,pana intr-un anumit moment, sper, cand va reveni in forta.
Cand vom creste ca grup atunci vom avea si rezultate si la echipele nationale.
3. Finala dintre BC Constanta si Brigada Diverse, nu e jucata. BC a pierdut un jucator titular, accidentat, iar BD si-a rotit jucatorii pentru a obtine un, EXACT, un "GAME SHAPE" foarte bun pentru ultimele doua meciuri.
O finala de vazut!

Oricum, felicitari finalistelor. La naiba, tin cu al meu! dar nu-l vad bine :))

This Post:
00
14474.263 in reply to 14474.262
Date: 12/18/2013 3:43:32 PM
The Defenders
RBBA
Overall Posts Rated:
451451
Second Team:
The D-fenders
subscriu la ideea de la pct 1. cred ca intre noi e o rivalitate. pe langa finantele si norocul in performante ce ne diferentiaza e fie lipsa de informatie sau experienta in anumite privinta( exemplu unul intelege mai bine cum functioneaza secundarele in ofensivva, altul zona 2-3) iar de aici vine farmecul de a te masura cu un adversar cu adevarat cand amandoi joaca serios, iar nu isi menajeaza jucatori sau entuziasm. de aceea am zis ca interesul asupra opticii lui Stefanaurelian ar fi mai mult pt up-and-commers.

ca idee nu cred ca cineva ajunge in RBBA fara sa aibe bani(pe care ii obtine mai repede sau mai incet in functie de cum intelege finantele) si fara experienta de joc. doar una dintre acestea nu este suficienta pt a ajunge aici.

2.referitor la gameshape, cred ca de la un punct incolo intelegi la ce forme sa te astepti in functie de cum iti joci adversarii. poate unii pun mare accent pe staminam, altii pe libere, alti pe driving sau rebounding. astea sunt preferinte, chestii relative, care difera de la unul la altul si fac jocul frumos.

3. sunt destul de convins ca BC va castiga. cred ca e vorba de stil de joc. desi universal mi se par egale, BC are un avantaj prin faptul ca ii poate rezista pe aparare. imi dau seama cu greu ce ar trebui sa se schimbe ca BD sa aiba mai mult succes sambata.

in orice caz, cred ca sa canduci 1-0 e mia important decat forme, fiindca daca scorul e strans pe final, poti sa castigi si datorita unui sir de evenimente care sa fie relativ aleator in favoarea ta( spre ex, un joc din senin sa dea 5 la rand,etc).

personal, n-am nimic cu BD, dar m-ar bucura sa nu mai aibe inca un meci ca sa nu mai castige bani dintr-un meci acasa in finala

Message deleted
This Post:
00
14474.265 in reply to 14474.262
Date: 12/18/2013 4:58:24 PM
Overall Posts Rated:
1515
1. Saptamana viitoare voi reveni cu mult mai multe detalii si un aspect important ar fi si despre echipele nationale, intr-adevar ar trebui sa cream practic o comunitate care sa ridice cat mai mult si echipele nationale,iar fara antrenament nu se poate face nimik in aceasta privinta, si chiar daca ligile inferioare ar trebui sa formeze jucatorii u21 , si noi ar trebui sa antrenam mult mai mult.
2.eu nu am facut niciodata antrenament de forma inafara play-off-ului.
aici ar trebui sa fie o regula morala ca sa nu antrenam forma inafara de play-off si inafara de finala cupei pentru cine ajunge acolo. in rest, parerea mea ca este complet lipsit de rost antrenamentul de forma, un skill care poate fi controlat prin nr de minute jucate, in jur de 70 de minute, adica un meci jumate pentru fiecare jucator

3.Nu am studiat foarte atent acest meci, dar chiar si asa, bc constanta este marea favorita si nu doar ca este din acelasi orash de unde sunt si eu.Este favorita deoarece a invins fara probleme si fara acest jucator in prima mansa cu doar 11 min jucate, iar in ultimul meci daca va exista , vor avea si avantajul terenului propriu. iar in privinta formei, bc constanta nu va sta deloc rau din ce-am vazut, mai ales pe interior, unde cu siguranta vor face din nou diferenta, chiar si in fata acelor colosi de la brigada diverse.

4.Concluzia este simpla, si anume cheia este comunicarea si unitatea. Impreuna prin niste reguli interne, putem ridica si echipa nationala, si echipele noastre in B3 sa ajunga in top.
eu propun ideea cu antrenament de forma decat in playoff si sa antrenam mai mult , dar si un salariu al lotului sub o anumita limita in Ra BBA, poate fi o alta regula chiar daca aceasta din urma pare mai greu de implementat, o limita de 600k sau 700k, ar putea fi foarte utila pentru toti, asta desigur inafara play-offului.
asa cum mentiona si crossover, trebuie sa intelegem ca e doar un joc, si sa trecem de bariera rivalitatii inutile, ci sa incercam sa construim mai multe, pentru ca doar asta conteaza cu adevarat cand te uiti in urma, sa distrugi sa urasti e usor, sa creezi ceva, sa fi un om mai bun e mult mai greu, dar e scopul principal al vietii noastre.

5.Astept cat mai multe feedback-uri din partea tuturor managerilor de aici, daca vrem sa schimbam ceva, sau o sa ne plagem in continuare ca nu avem jucatori suficienti de buni la nationale, navem bani de draft, antrenori, jucatori romani care si asa sunt destul de scumpi, samd.
Eu chiar as vrea sa vad Romania pe primul loc in clasamentul mondial, mai intai la u21 si apoi nationala mare, sau macar top5, dar nu se va realiza niciodata acest deziderat daca nu vom face nimik in aceasta privinta, iar lucrurile vor merge la intamplare, la fel cum se intampla cu aceasta tara, din rau in mai rau.

daca de exemplu s-ar micsora venitul din meciuri sau s-ar impoza venitul echipelor din Romania, managerii de aici si-ar da demisia si ar pleca sa joace in alte ligi din strainatate, ceea ce se intampla si in realitate cu aceasta tara.
Oare nu trebuie sa luam masuri cand se iveste o problema, ca sa o rezolvam, nu sa fugim de ea, de consecinte, precum fac politicienii din fruntea tarii

Ar trebui sa facem mai mult pentru semenii nostrii, fata de noi insine si prin noi insine. Nu o sa vina nici un ajutor de pe Marte, fiindca noi nu suntem in stare sa facem ceva bun, care sa ne readuca acolo unde ne e locul. Si daca cei mai buni manageri din acest joc strategic nu pot face asta, oare ce asteptari sa mai avem din partea celorlalti ,daca noi nu ne putem ajuta pe noi insine, cum sa-i mai putem ajuta si pe ei sa gandesca si sa vada lucrurile altfel.

Aceste ultime 3 paragrafe se refera in primul rand la realitatea cotidiana, nu am putut sa ma abtin cand vad cum aceasta tara se prabuseste.Poate vom invata o lectie utila prin acest joc,comunicarea,unitatea,daca vom realiza ceva aici, pentru ca este ceea ce ar trebui sa schimbam,aplicam si in viata reala

Last edited by STEFANAURELIAN at 12/18/2013 4:59:59 PM

This Post:
11
14474.266 in reply to 14474.265
Date: 12/18/2013 5:32:56 PM
Overall Posts Rated:
690690
Discutia e foarte interesanta. Am citit idee bune.

Despre nationale, fara comunitate nu putem sa progresam, asta e clar. Sunt deja manageri care sunt implicati in antrenament pentru nationale, dar trebuie sa avem mai multe. Si sa fiu clar, antrenamentele pentru nationala mare nu sunt de loc usoare. E un fel de sacrificiu, e foarte greu sa ai rezultate la club daca vrei sa antrenezi serios (de exemplu pentru a antrena secundarele)

E bine ca ai deschis discutia. Multumesc.

Imi pare rau pentru gresele mele.

This Post:
00
14474.267 in reply to 14474.266
Date: 12/18/2013 6:03:14 PM
Overall Posts Rated:
1515
intotdeauna exista o solutie, de exemplu daca cei din ligile inferioare ar antrena secundarele , sa fie un fel de extreme cat mai complete si omogene la skiluri, apoi cei din RBBA, i-ar putea cumpara si creste apoi peste 200k.

insa nu stiu de ce, dar in general preturile cerute de managerii romani pentru jucatorii romani sunt de multe ori exagerate, parca avem bishnitzaria in sange sau doar o supraevaluare pentru profit.

asteptam si draftul sa vedem ce iese, poate scoatem si noi mai multe talente anul asta.

This Post:
00
14474.268 in reply to 14474.267
Date: 12/18/2013 6:25:42 PM
Overall Posts Rated:
690690
1. Da, solutie exista. Dar cu sistemul asta, inseamna ca manageri din ligile inferioare nu mai au ambitie sportive. Va fi greu sa gasim manageri care sunt de acord. Poate numai manageri care nu mai sunt motivati cu jocul...

2. Si in Franta este la fel. Nu sunt multe jucatori buni din tara, si de obiciei sunt multe manageri din prima liga care sunt interesati, atunci piata decide.

3. In primul rand, cel mai important cu draft este sa salvam jucatori cu potential. Inseamna ca daca gasiti un jucator fain, aveti 2 solutii: antrenament sau piata. Inca in acest sezon au fost multe jucatori pierduti. Am trimit peste 100 mesaje la inceputul sezonului, dar sunt jucatori de 18 ani cu potential 9+ care nu au fost antrenat de loc in acest sezon.

This Post:
11
14474.269 in reply to 14474.268
Date: 12/18/2013 6:38:37 PM
Overall Posts Rated:
1515
1. decat sa joace cu niste batranei pentru 'marea' performanta de a ajunge in liga 2, ar fi mult mai util sa faca ceea ce am zis eu, creandu-si astfel un plan pe termen lung sau un buget consistent pentru un viitor de plan pe termen lung.

2.piata nu va decide sume de milioane pentru jucatori de 18 ani mediocrii, indiferent de potentialul lor, mai ales ca intr-adevar antrenorii costa si ei destul pentru level peste 6.

3. perfect de acord, cu mentiunea ca eu nu prea am vazut acesti jucatori romani , peste 100, cu potential 9 plus, foarte curios acest lucru.
cred ca s-au ascuns bine prin ligile inferioare, altfel am fi avut un viitor stralucit in 2-3 sezoane.

Last edited by STEFANAURELIAN at 12/18/2013 6:40:14 PM

This Post:
11
14474.270 in reply to 14474.269
Date: 12/18/2013 6:53:44 PM
Overall Posts Rated:
690690
1. Da, dar problema este sa gasim manageri...

2. Da, ai dreptate. Eu vorbesc despre jucatori de nationala mare.

3. Nu, am trimit peste 100 mesaje dar nu au fost 100 jucatori. Am insistat cand n-am avut raspunsuri, am contactat si jucatori de 19+ ani, si m-am ocupat de niste jucatori din stranaitate pentru U21...etc...

Exact, drafta trecuta a dat (vorbesc numai de jucatori de 18 ani):

5 jucatori cu potential 10.

1 este in China, nu stiu exact ce face dar mi se pare antrenat.
1 este pe piata, vreau sa-l cumpar eu, merge bine cu programul meu de antrenament, si daca are multe defecte. M-am inteles cu managerul lui din Spania.
1 este in Argentina, am vorbit cu managerul lui, mi se pare motivat si daca nu vorbeste engleza.
2 mai sunt in Romania, 1 e antrenat "singur", atunci nu stiu cum, altul n-a fost antrenat de loc si managerul lui nu m-a raspuns niciodata.

Si am avut 12 jucatori cu potential 9. Cred ca 4-5 vor fi salvati (pentru moment)

O sa stiu mai bine saptamana urmatoare cand voi vedea toate skillurile. Daca va intereseaza, voi putea sa fac o sinteza completa despre jucatori din baza de date.

Last edited by philoumiha at 12/18/2013 6:59:37 PM

Advertisement