He,he - iskreno, malo gde sam video josh uvek lozenje na Zvezda-Partizan kao ovde...moram priznati da mi je to nekako simpaticno, secanje na neke stare dane mora da ima i svoj epicentar - pa sto to ne bi bilo ovde :))
Meni su se odavno smucili i prestao sam da ih pratim sa toliko strasti - jbg, tesko je naci vece lopove i manipulatore kao u gore pomenuta dva sportska drustva - iako kao zvezdash naravno volim da vas oderemo i u tom stonom tenisu i bocanju :))
U basketu ste dominantni vec duze vreme, ali me cudi da niste veoma ljuti na upravu vaseg KK-a - pa coveche, zvanicne cene transfera su smejurija, ekipa u upravi na celu sa Duletom odvaljuje kolko maznjava lovu,a lesinarenje po ostalim klubovima (posebno iz moje nesposobne zvezde) je na besramnom nivou, (btw, mislim da je potrebno biti veliko djubre pa preci iz jednog rivalsko u drugi tim - ne samo kod nas)...itd...ali valjda u ovoj prokletoj srbiji je to maksimum - ja cu praviti neke rezultate ali za uzvrat cu ispod zita uzimati i sakom i kapom. Kada krene to da puca ima da pukne gore nego FK, pa cete i tamo da skupljate potpise da ostane neki 31-godisnji crnac ili vi odlazite sa tribina :DDD
U kk zvezda je ista prica sa lopovima, samo bez pokrica u rezultatima :)
fuZbal je posebna prica - samo daleko tuznija i sa puno slabijim sportskim rezultatima i sa nesto vishe para po dzepovima...obecavam da cu otici na otvaranje vaseg novog stadiona :))) mada, cini se da ce ce zvezda opet uzeti kup sampiona nego sto ce se to desiti :))
nocas sam gledao onu sloavu basketa pred vishe od 100k gledalaca - svaka im cast - jbg, mozemo pricati sta god hocemo, ali americki sportovi su cini se jedini imuni na namestaljke i muvanje - tako da da se sve vishe okrecem pracenju njihovih takmicenja - NFL, NBA, NHL - cista zadovoljstina