Odpiszę bo takich głupot się naczytałem, że ktoś jeszcze uzna to za prawdę. :/
Kredyt jest jest to owe -500k$ i jak ktoś umie się bawić tym mechanizmem to można to wykorzystać... ja kilka razy brałem kredyt. Inny sposób kredytowania oczywiście odpada bo to jest wypaczenie przez to, że można bez konsekwencji zrezygnować z gry po wzięci kredytu i wykorzystaniu go...
Zespoły z NBA OCZYWIŚCIE tankują, w NBA mają dużo więcej informacji o zawodniku niż ty masz w BB i naprawdę da się dokładnie ocenić jak gracz się będzie rozwijał. Drużyny tankują dla oszczędności i szansy w loterii.
- Cleveland - Zespół rozbity bo odszedł LBJ, Varejao miał cały sezon kontuzję, Mo został wymieniony, Hickson to leń i słaby obrońca, do tego zespół MIAŁ tankować!
- Washington - to dłuższa historia, po czystce sprzed 2(?) lat było wiadomo, że będą tankować bo nic innego im nie pozostawało jak się oddaje graczy za darmo to tak musieli robić. A teraz mają kilku młodych, świetnych graczy w tym Walla, pewnego Allstara, na lata a do tego nieźle obstawiony frountcourt.
- Toronto - Dostało ultimatum od Bosha więc musieli brać co się dało w sig n trade i tankować po nowego franchise playera bo Bargnani to leszcz w obronie a DeRozan nie ma rzutu. :)
- Minnesota - Tankuje jak zwykle bo to zadupie i nikt nie chce tam grać całe życie i odchodzi jak może a do tego mają Khana idiotę.
Podatki? tu nie mam komentarza, wiem że to tylko internetowy menager ale podatki jak każda inna kradzież mnie brzydzi i nie będę ich merytorycznie komentował.