Banan cały ten rozwlekły tekst to była ogólna irytacja postawą tych najbogatszych, elity z PLK...po prostu wg mnie jest nie na miejscu czepiać się kogoś i go oceniać, jeśli samemu się nic nie robi i nie daje lepszego przykładu ;)
nie było to konkretnie do Ciebie, a że się przyczepiłeś to oberwało Ci się przy okazji ;) otoczka była, bo byłem na niego zdecydowany i pewny, że kasa jaką posiadam starczy na grajka tego pokroju, było inaczej trudno, nie ma co kontynuować tematu, ani obwiniać kogoś, że miał go kupić, a tak się nie stało...powód prosty - zabrakło kasy, nawet jakbym chciał (a chciałem), to nic nie dało się z tym fantem zrobić...nie moja wina, że ludzie lubią tyle przepłacać i przebiją wszystko ;)
Widżę ze jednak ostro się wkurwileś tematem i wziałeś go mega mega poważnie...
Biorę poważnie, bo otaczają mnie niepoważni ludzie, z niepoważnymi roszczeniami, którzy nie są w stanie zrozumieć prostych rzeczy...a ich postawa i działanie, a raczej jego brak są co najmniej śmieszne przy tym czego oczekują od innych ;) to całe gadanie i piękne maksymy o szczytnych celach zamieńcie na działanie, to nie będzie powodów do narzekania, że Czesi to tamto, dbają o grajków, a my nie.
mówiłeś Banan, że tyle robienia otoczki, planów na przyszłość itp., a kończy się jak zawsze, grajek jedzie za granicę.
Only in polska, gratulejszyn ;p
no niestety jak wszyscy są od stania i rozprawiania, mądrzenia się zamiast wziąć się do działania to tak w naszym kraju będzie zawsze...wychodzi na to, że nawet jak ktoś chce coś robić, to lepiej żeby rzucił to w piz*u, bo nie dość że jako jeden z niewielu się do czegoś garnie, to cała fala krytyki spłynie akurat na niego...
a reszta dalej stoi, dalej pier**li od rzeczy i ma umyte rączki...
Last edited by Huanito at 1/10/2013 10:06:24 AM