1. Saptamana viitoare voi reveni cu mult mai multe detalii si un aspect important ar fi si despre echipele nationale, intr-adevar ar trebui sa cream practic o comunitate care sa ridice cat mai mult si echipele nationale,iar fara antrenament nu se poate face nimik in aceasta privinta, si chiar daca ligile inferioare ar trebui sa formeze jucatorii u21 , si noi ar trebui sa antrenam mult mai mult.
2.eu nu am facut niciodata antrenament de forma inafara play-off-ului.
aici ar trebui sa fie o regula morala ca sa nu antrenam forma inafara de play-off si inafara de finala cupei pentru cine ajunge acolo. in rest, parerea mea ca este complet lipsit de rost antrenamentul de forma, un skill care poate fi controlat prin nr de minute jucate, in jur de 70 de minute, adica un meci jumate pentru fiecare jucator
3.Nu am studiat foarte atent acest meci, dar chiar si asa, bc constanta este marea favorita si nu doar ca este din acelasi orash de unde sunt si eu.Este favorita deoarece a invins fara probleme si fara acest jucator in prima mansa cu doar 11 min jucate, iar in ultimul meci daca va exista , vor avea si avantajul terenului propriu. iar in privinta formei, bc constanta nu va sta deloc rau din ce-am vazut, mai ales pe interior, unde cu siguranta vor face din nou diferenta, chiar si in fata acelor colosi de la brigada diverse.
4.Concluzia este simpla, si anume cheia este comunicarea si unitatea. Impreuna prin niste reguli interne, putem ridica si echipa nationala, si echipele noastre in B3 sa ajunga in top.
eu propun ideea cu antrenament de forma decat in playoff si sa antrenam mai mult , dar si un salariu al lotului sub o anumita limita in Ra BBA, poate fi o alta regula chiar daca aceasta din urma pare mai greu de implementat, o limita de 600k sau 700k, ar putea fi foarte utila pentru toti, asta desigur inafara play-offului.
asa cum mentiona si crossover, trebuie sa intelegem ca e doar un joc, si sa trecem de bariera rivalitatii inutile, ci sa incercam sa construim mai multe, pentru ca doar asta conteaza cu adevarat cand te uiti in urma, sa distrugi sa urasti e usor, sa creezi ceva, sa fi un om mai bun e mult mai greu, dar e scopul principal al vietii noastre.
5.Astept cat mai multe feedback-uri din partea tuturor managerilor de aici, daca vrem sa schimbam ceva, sau o sa ne plagem in continuare ca nu avem jucatori suficienti de buni la nationale, navem bani de draft, antrenori, jucatori romani care si asa sunt destul de scumpi, samd.
Eu chiar as vrea sa vad Romania pe primul loc in clasamentul mondial, mai intai la u21 si apoi nationala mare, sau macar top5, dar nu se va realiza niciodata acest deziderat daca nu vom face nimik in aceasta privinta, iar lucrurile vor merge la intamplare, la fel cum se intampla cu aceasta tara, din rau in mai rau.
daca de exemplu s-ar micsora venitul din meciuri sau s-ar impoza venitul echipelor din Romania, managerii de aici si-ar da demisia si ar pleca sa joace in alte ligi din strainatate, ceea ce se intampla si in realitate cu aceasta tara.
Oare nu trebuie sa luam masuri cand se iveste o problema, ca sa o rezolvam, nu sa fugim de ea, de consecinte, precum fac politicienii din fruntea tarii
Ar trebui sa facem mai mult pentru semenii nostrii, fata de noi insine si prin noi insine. Nu o sa vina nici un ajutor de pe Marte, fiindca noi nu suntem in stare sa facem ceva bun, care sa ne readuca acolo unde ne e locul. Si daca cei mai buni manageri din acest joc strategic nu pot face asta, oare ce asteptari sa mai avem din partea celorlalti ,daca noi nu ne putem ajuta pe noi insine, cum sa-i mai putem ajuta si pe ei sa gandesca si sa vada lucrurile altfel.
Aceste ultime 3 paragrafe se refera in primul rand la realitatea cotidiana, nu am putut sa ma abtin cand vad cum aceasta tara se prabuseste.Poate vom invata o lectie utila prin acest joc,comunicarea,unitatea,daca vom realiza ceva aici, pentru ca este ceea ce ar trebui sa schimbam,aplicam si in viata reala
Last edited by STEFANAURELIAN at 12/18/2013 4:59:59 PM