Mamy OD i PS na poziomie 15
Sorry...ale dla mnie to mało. Jeśli wszyscy na świecie tak mają (w co wątpię) to tym bardziej możemy być lepsi:D
Nie zgodzę się kompletnie z twierdzeniem, że żongluję czymkolwiek.
Nic takiego nie napisałem:P Nie czepiam się też Twoich wyborów...poza tym 3-2:P Napisałem po prostu, że masz duże
chęci żonglowania taktykami...Nie wiem może się mylę, ale tak Cię odbieram m.in. po tym ni z gruchy ni z pietruchy 3-2 , po zapowiedzi treningu rzutów obwodowym, po tym pytaniu
kim miałbym niby zagrać patient?:( Albo motion...
itp. Sam szczerze powiedz nie jest tak, że masz zakusy grać różnymi taktykami?:-) Owszem to jest szalenie ambitne...ale czy to ma szanse być skuteczne?
Znowu może błędnie...ale odbieram to jako trochę chaotyczną próbę wymyślenia na nowo prochu przez Ciebie;-) A tu nic raczej nowego nie wymyślisz:D
Tak czytam i...a to zastanawiasz się kim zagrać Patienta tak jakby jeden grajek załatwiał sprawę. Innym razem podejrzewasz, że Włosi mają jakiegoś super SFa:-) podczas gry zapewne grają na SFie jakimś C z odrobiną JS i może OD:D Jeszcze innym razem podejrzewasz, że Włosi trenują ST, a sam widziałem mutantów włoskich z poprzedniego sezonu gdzie ich ST w ogóle nie było nawet ruszane.
Być może się mylę...ale chyba za dużo widziałem by wierzyć w to, że Włosi mają coś ponad zwykłych, od lat skutecznych, goluśkich mutanciorów. Ot cała tajemnica ich sukcesów. Sami też to przerabialiśmy. Podpytaj Banana jakimi zawodnikami zdobywał złote medale z U-21:-)
Ta gra jest naprawdę prostsza niż się wydaje:)
Tak jak mówię...więcej spokoju i praca u podstaw bez zbędnego kombinowania. Tylko tak moim zdaniem możemy powrócić na ścieżkę medalową.
Last edited by kozlik4 at 8/27/2013 4:54:17 AM